Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ucundan accukMutlu pazarlar.. 11 de evde ekmek kokusuyla uyandım eşim ekmek yapmışyemim mi yani
olsun yine de yaz canım. çekinmeGunaydin hanimlar. Dun duzensiz oldu menu veremedim
bak döverim seniBende bugun son kez cozutayim yarin esim ise başlayınca duzene girerim. 87.5 olmuşum
Mutlu pazarlar.. 11 de evde ekmek kokusuyla uyandım eşim ekmek yapmışyemim mi yani
![]()
cukulata yesem iyi geneucundan accuk
olsun yine de yaz canım. çekinme
bak döverim senine demek bugün de cozutayım
niye cozutacaksın ki otur doğru düzgün yemeğini ye. sen kilonun önünü açıyorsun kusura bakma. eşin evdeyse sanki ağzına çikolata mı tıkıyor zorla
bugün cozutman demek en az 500 gr artı demek. yarın gözünü 88 le açarsınkarar senin
![]()
ust uste cok pilav yedim. Hatta bugun yedikten sonra tovbe etmiş durumdayim. Akşam gene bulanti başlar suan bile hafif var.
neler yedin peki
Slmm millet
Bugun öğleden sonra eltimgile gittik
Onlarda bahcedeymis
Bugun aksam planım baskaydi aslinda oraya gidince degisti mecburen
Pazar Menüm
13.00 civari
Tavada 2 yumurta
Peynir
2 parca ceddar
Yesillik, salatalik
5 zeytin
Eltim bahcede hamur kizartmasi yapti onu yememek icin kendime yumurta yaptim orda
Normalde 5-6tane yerdim
17.45
2 yumurta
Peynir
Yesillik domates salatalik biber
1 parca domates kurusu
1 kase yogurt
ben eklemiyodum..bebek arabasiyla yavas gidiyosun cok hızlı olamiyosun..Bugunun menüsü
Kah 2.5 has yumurta 5 zeytin cok az peynir ve bol cokelek 3leblebi(kızm zorla agzima koydu:)
Ara bikac d karpuz
Öglen 1tabak dolusu sarma dolma ayran
Aksam. 1tabak kavrulmus yogurtlu lahana
Biraz kırmizi et
Biraz once de dayanamayp esim yemek yerken bikac catal et ve kavun yedm iki ısurim ekmekle
Bol. Su ictim 2.5 lt olmustr.30dk leslie yaptm.disarda yuruyus yaptm bi de bisey soracam kızlar.bebek arabasyla yaptgmz yuruyusleri ekliyor muyuz?
neler neler geliyo aklima bi bilsen :\\\\
afiyet olsun canimkahvaltı 13.15
meyveli cevizli yüksek proteinli sütle hazırlanmış teff lapası
ara 16.00
1 wasa
2 yk domatesli keçi peyniri salatası (az zeytinyağı vardı)
1 kupa karışık bitki çayı
akşam 19.00
1 tavuk but
5 yk bulgur pilavı
sebzeli yeşillikli salata
yatana kadar 2 lt su
akşam 1 kupa karışık bitki çayı içerim.
akşam biraz bulgur pilavı kaçtı. 2-3 kaşık yeterdi halbuki. yarın hemen telafi![]()
1 tabaj dolusu sarma dolma cok olmus cnm bence afiyet olsunBugunun menüsü
Kah 2.5 has yumurta 5 zeytin cok az peynir ve bol cokelek 3leblebi(kızm zorla agzima koydu:)
Ara bikac d karpuz
Öglen 1tabak dolusu sarma dolma ayran
Aksam. 1tabak kavrulmus yogurtlu lahana
Biraz kırmizi et
Biraz once de dayanamayp esim yemek yerken bikac catal et ve kavun yedm iki ısurim ekmekle
Bol. Su ictim 2.5 lt olmustr.30dk leslie yaptm.disarda yuruyus yaptm bi de bisey soracam kızlar.bebek arabasyla yaptgmz yuruyusleri ekliyor muyuz?