- 30 Kasım 2014
- 29.813
- 131.740
- 798
Dahil ol cnm sana eminim iyi gelecektir
o güzel de sadece arada meyve isteği ve özel unlardan yaptığım şeylerden yeme isteğim düşündürüyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dahil ol cnm sana eminim iyi gelecektir
Nerde oturuyodun hasibecim hangi sehire gideceksinizEvi tasimiyorum cnm simdilik. Esim ordan is bulunca ev tasicam. Kv nin evine yerlescez ordada esyalarimiz var zaten. Bir ara cocuklarin yataklariyla dolaplari tasinacak. O da anca onumuzdeki hafta degilde sonraki hafta olur gibi.
Beyninde kendini sartlandirirsan olur cnmo güzel de sadece arada meyve isteği ve özel unlardan yaptığım şeylerden yeme isteğim düşündürüyor.
Ben de iki öğün yapacağım yarın başlıyorum. Kendime gelme zamanı.çok saldım kendimi elbiselerim olmuyor ve işe başlayacağım .herkes soracak neden aldın bu kadar noldu vs. Bana ağır geliyor bu sorular. Bugün dizlerimin ağrıdığını farkettim kilodan sanırım.ben iki öğüne dönmek istiyorum. aslında şu 30 unda başlayacak programa dahil olsam çok iyi olacak. ya da adam akıllı karatay yapsam![]()
Bu stres beni de mahvediyor modumu dusuruyor keske daha cabuk cikabilsem bunalimdan. Gelecege bak canim olan oldu . Insallah istedigimizi yapacagiz huzursuzkuklar engel olamayacak.geçen gün birşey oldu. geçti gitti ama çok canım sıkıldı. tadım kaçtı buralara da gelemedim. stresten çok yedim. hele bugün sırf karbonhidrat oldu. acilen düzene girmem gerek. yarın da cuma. tartı günü ama olan oldu artık. yarına bakıcaz.
evet ya valla.Beyninde kendini sartlandirirsan olur cnm
Tek bikac gun zorlanirsin sonra alisirsin
Bak ben hergun kac paket cuko pasta vs. Yiyodum :))) cok şükür kurtuldum
merhaba hoşgeldin canım.Kızlar merhaba ben geldim . Yazın aldığım kiloları vereceğim ama hergün yazışmak için konuşmak için desteğinize ihtiyacım var. 3 çocuk annesiyim. 93 kiloyum. En az 20 kilo vermeliyim. Beraber yapalım ne dersiniz??
Masallah ne guzel hareketli yasam. Ben bugun 8 bin adim attim. Hava serindi cocukla cikamadimDün 11 bin adim
bugunde 8500 adim atmisim iş yerinde
Tesekkurler canimevet ya valla.
merhaba hoşgeldin canım.
Hosgeldin cnmKızlar merhaba ben geldim . Yazın aldığım kiloları vereceğim ama hergün yazışmak için konuşmak için desteğinize ihtiyacım var. 3 çocuk annesiyim. 93 kiloyum. En az 20 kilo vermeliyim. Beraber yapalım ne dersiniz??
Belki deme :))neyse kendimi zayıf hayal edeyim. belki gerçek olur bir gün![]()
Hosgeldin cnm
Yarismaya basvurmussun bende seni bizim takima cagirmistim :))) güzel tevafuk olmuş
Belki deme :))
Olumlama yaparken simdiki zaman kullanilmaliymis
Mesela 65 kilo olacagim, degil
65 kiloyum, mutluyum saglikliyim vs.
Hosgeldin cnm
Yarismaya basvurmussun bende seni bizim takima cagirmistim :))) güzel tevafuk olmuş
Bende yapayım bari.Belki deme :))
Olumlama yaparken simdiki zaman kullanilmaliymis
Mesela 65 kilo olacagim, degil
65 kiloyum, mutluyum saglikliyim vs.
Teşekkürler canım. Hoş buldum