• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm Kizlar

Bugun gunibirlik servisinde calistim ve yalnizdim. Bir ara cok yigilinca destek istedim ama oglenden sonra kimse gelmedi. Hic bos kalmadim dogru duzgun oturmadim bile. Hala ayaklarimin alti aciyor.

Dun de menu vermeyi unuttum
Cok yorgunum resim olarak atayim. Orucluydum zaten biri sahur digeri iftar resmi

Eki Görüntüle 2305875 Eki Görüntüle 2305874

Bugunde sahura kalkamadim ama yinede niyetlendim iftar yemegimde budur. Simdi 1-2 bardak cay icerim

Eki Görüntüle 2305873
Allah kabul etsin canim 🙏🙏🙏

Tesekkur ederim.
Aksam eve geldik. Aksamdan beri atesi cikmadi simdi oyun oynuyo :) oksuruk hapsuruk basladi bende alerji surubundan vermeye basladim. Galiba boyle aticak..
Birde aksam bir kaza daha yasadik :/ nedir bu basimizdaki anlamadım. Wcde kizi giydirirken one egildim. Uykudan uyandi sevinsin diye dedesiyle dayilarinin geldigini sevindim. O da birden fazla sevinip ziplamaya baslayinca burnuma kafa atti kanamaya basladi sanirim damar çatladi. Allahtan babamlar vardida mudahale ettiler. Suanda burnum şiş canim aciyo

Gecmis olsun cnm. Soguk uygulasaydin sismesin diye

Allah kabul etsin canim 🙏🙏🙏

Tesekkur ederim cnm

Selam canolar nasılsınız hastalara şifa diliyorum, kızları okula bırakıp geldim yeni okul dönemide başladı ,hayırlı olsun inşallah tüm kuzulara başarılar beşte gidip ufaklığı alicam servis yarın başlar heralde beyleyken beyle
Slm canim hayirli olsun
Biz daha baslamadik 2 senedir ana okuluna gidiyordu sıkıldı bu sene de kuran kursu tarzi bir anaokuluna yazdirdim haftaya baslayacak
Okula erken gondermek istemedim bakalim sonuc nasilnolacak seninkiler kaca gidiyordu

Tesekkur ederim.
Aksam eve geldik. Aksamdan beri atesi cikmadi simdi oyun oynuyo :) oksuruk hapsuruk basladi bende alerji surubundan vermeye basladim. Galiba boyle aticak..
Birde aksam bir kaza daha yasadik :/ nedir bu basimizdaki anlamadım. Wcde kizi giydirirken one egildim. Uykudan uyandi sevinsin diye dedesiyle dayilarinin geldigini sevindim. O da birden fazla sevinip ziplamaya baslayinca burnuma kafa atti kanamaya basladi sanirim damar çatladi. Allahtan babamlar vardida mudahale ettiler. Suanda burnum şiş canim aciyo
Gecmis olsun canim.yeni gördüm

Back
X