Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba kizlar.
Bugünkü menüm
Sabah 7 bucukta
1 haslanmis yumurta
1 bardak yarim sekerli çay (cocuk huysuzluk yapti yedirmedi bisey)
Öğlen 1 de 1 kase domates çorbasi

Aksam yemegi olarak saat 3 bucukta
2 dilim pizza ve 1 bardak kola (dünden kalmisti yemek yapamadim)

Aksam 7 bucukta
1 elma
1 trabzon hurmasi

Aralarda hic bisey atistirmadim.
Benimki rejim olmuyor ama yediklerimi kısmaya calisiyorum.cocugum kücük ve tek bakiyorum.yemek yedirmiyor dogru düzgün.
Önceden de firsat buldukca abur cubur yiyordum.simdi buraya katilmakla hic olmazsa o aradaki abur cuburlari kesmis oluyorum.bide yemekleri azaltiyorum.ins faydasini görürüm.

Slm kizlar.sabah sikinti vardi sitede sanirim giremedim.
Dun menu vermedim galiba.
Gun icerisinde cay kahve aksam pirasa var dedi annem yemek yapmadim kapagi bir actim ici havuc dolu. Dedim anne bana pismis havuc yasak, baska yemekte yok. Ben de kahvalti hazirladim yedim.
Bugunde misafirim vardi ikramlardan tatmadim. Gun icerisinde cay kahve Aksam mercimek koftesi marul findik

Selamlar kızlar...yine tenha zamanlarını geçiriyor +90lar..
Zaman özellikle de kış çabuk geçiyor,nisan ayında tutuşmamak için gelin bu kışı verimli geçirelim derim ben..kışın sakladık fazlaliklarimizi siyahlarla hadi,eee yazın hepimiz gördük efil efil elbiselerle salınan hatunlari..
ben şimdilik beklemedeyim ama siz beklemeyin,gelin bizi en iyi biz anlariz..sismanlik kader degil der ünlü sişman tugce :KK200:

NOT:ruyamda kardeşimin dugunu icin sacma sapan bi elbise bulabiliyordum,giymek istemiyordum ama baska elbiseye sığamıyordum..ondan bu sabah sabah aklıma geldi bunlar.bu arada düğün gerçekten nisanda:110: ben ocakta doğurup,nisana zayıflamalıyım.. şimdiden stresi sardı.. tek kardeşim var bu arada ondan galiba bu heyecanim.neyse sızı seviyorum temizlik beni bekler:KK200:

merhaba kızlar. bunalımım tartıya da fena yansıyor. bazı sıkıntılar var çok açık yazamıyorum. çözmem gereken şeyler var. iyice bunaldım. hırsımı yemeklerden alıyorum. en yapmamam gereken şey. tartı artıya gidiyor. birkaç gün süre tanıdım kendime. en fazla hafta sonuna kadar olur. şu tahlili de yaptırayım. hemen hizaya girilecek.
bugün sabah 86.8 ile 2.2 kilo artı çıktım ama hepsi artı değil. wc ve ödem de var içinde. az önce tartıldım 85.6 çıktım. biraz da olsa moral oldu.

Zaman özellikle de kış çabuk geçiyor,nisan ayında tutuşmamak için gelin bu kışı verimli geçirelim derim ben..kışın sakladık fazlaliklarimizi siyahlarla hadi,eee yazın hepimiz gördük efil efil elbiselerle salınan hatunlari..
ben şimdilik beklemedeyim ama siz beklemeyin,gelin bizi en iyi biz anlariz..sismanlik kader degil der ünlü sişman tugce :KK200:

NOT:ruyamda kardeşimin dugunu icin sacma sapan bi elbise bulabiliyordum,giymek istemiyordum ama baska elbiseye sığamıyordum..ondan bu sabah sabah aklıma geldi bunlar.bu arada düğün gerçekten nisanda:110: ben ocakta doğurup,nisana zayıflamalıyım.. şimdiden stresi sardı.. tek kardeşim var bu arada ondan galiba bu heyecanim.neyse sızı seviyorum temizlik beni bekler:KK200:

evet 90 lar tenha zamanlarını yaşıyor bu aralar :bicak:

merhaba kızlar. bunalımım tartıya da fena yansıyor. bazı sıkıntılar var çok açık yazamıyorum. çözmem gereken şeyler var. iyice bunaldım. hırsımı yemeklerden alıyorum. en yapmamam gereken şey. tartı artıya gidiyor. birkaç gün süre tanıdım kendime. en fazla hafta sonuna kadar olur. şu tahlili de yaptırayım. hemen hizaya girilecek.
bugün sabah 86.8 ile 2.2 kilo artı çıktım ama hepsi artı değil. wc ve ödem de var içinde. az önce tartıldım 85.6 çıktım. biraz da olsa moral oldu.
Canımmm ben de öyleyim ya,kızınca hemen yerim hem de nasıl. Bende sıkıntı da bitmiyor anacım, hem biliyorsun aylardır veremiyorum da, öyle bir yapım var. Ama 1 haftadır ilaçlarımı kullanıyorum ve de 2 gündür günde en az 16 saat aç kalmaya çalışıyorum, bakalım dün 75 küsürdü bugün 74.4 oldu, inşallah zamanla veririz.hele şu bağırsaklarım bi temizlendin yavaş yavaş kasım 19da ultrason var ona göre durumum belli olacak inşallah

Canımmm ben de öyleyim ya,kızınca hemen yerim hem de nasıl. Bende sıkıntı da bitmiyor anacım, hem biliyorsun aylardır veremiyorum da, öyle bir yapım var. Ama 1 haftadır ilaçlarımı kullanıyorum ve de 2 gündür günde en az 16 saat aç kalmaya çalışıyorum, bakalım dün 75 küsürdü bugün 74.4 oldu, inşallah zamanla veririz.hele şu bağırsaklarım bi temizlendin yavaş yavaş kasım 19da ultrason var ona göre durumum belli olacak inşallah

hadi inşallah bakalım. tahlilde insülin değerimi de merak ediyorum. 10 du en son :KK43:

Slm kizlar
Su an size spor salonundan sesleniyorum
Kosu bandi ve eliptik sonrasi kondisyon bisikletinde ellerim bista kalinca size bakayim dedim :KK48:

Cok haklison cnm insallah bu yaz istedigimiz vucutlara kavuscaz hepimiz 💪
Dugununuz hayirli olsun simdiden. Yeni dogum yapmis olacaksin cok zorlama kendini.
Bir qn once sikintilarindan kurtul ve basla artik fulyacim lutfen. Seni boyle girdukce ben uzuluyorum inanki 😔

ben de şu seviyelere başlamak istiyorum. 1. seviye iyi gelmişti bana. bağırsak düzenimi biraz bozuyor o kadar.

MErhaba doğum sonrası kilolarından müzdaribim. Kızım 8.5 aylık oldu Artık diyete başlamak istiyorum. Nasıl katılabilirim aranıza ne gibi şartları var acaba ? Yardımcı olabilir misiniz ?
Hoşgeldin canım.. öncelikle kendini tanıyabilirsin boyun yasin kaç kilosun falan..
kurallarimiza gelince hergun akşam gün içinde ne yeyip ictigini,yaptığın sporu ve dakikasını yaziyorsun,burada yorumluyorz.
her cuma da tartı günümüz..öncesi ve cuma günü olan kilonu aradaki farkını yazıyorsun bu kadar.:KK14:

Merhabaa :KK200:
Sık gelemiyorum, çok yoğun koşturmalı geçiyor günlerim..

Seviyeleri yapmaya başladım, 16. Günüm bugün. Bu sabah 97.5 dim..

Spor salonuna yazıldım, 2 gün pilates, 1 gün fitness olacak şekilde 3 gün gideceğim. Spor salonuna gidebilmek için dolmuşla yarım saat gideceğim.. Dolmuştan sonra da 15-20 dk yürüme mesafesi var.. Epey bi spor yapmış olacağım yani..
Cumartesi başlıyorum inşallah..

Hoşgeldin canım.. öncelikle kendini tanıyabilirsin boyun yasin kaç kilosun falan..
kurallarimiza gelince hergun akşam gün içinde ne yeyip ictigini,yaptığın sporu ve dakikasını yaziyorsun,burada yorumluyorz.
her cuma da tartı günümüz..öncesi ve cuma günü olan kilonu aradaki farkını yazıyorsun bu kadar.:KK14:
Çok teşekkür ederim o zaman bir sonraki mesajımda yazayım:)

Merhaba arkadaşlar . 169 boyum 97.3 kiloyum🤦‍♀️😢 28 yaşındayım. Kızım 8.5 aylık halen emiyor ama eskisi kadar aktif değil tabii. 13.30-17.30 arası çalışmaya başladım bankacıyım işim masa başı yani. Sporu mümkün olduğunca yapıcam fakat haftada 3 gün ile başlayacağım evde 30 dk leslie yapıcam. Sonra her güne çıkarıcam. Diyete bugün başladım. Hedefim ilk etapta şubatın sonuna kadar en az 10 kilo vermek. Ama asıl hedefim 6 ayda 75’leri görmek.

Merhaba arkadaşlar . 169 boyum 97.3 kiloyum🤦‍♀️😢 28 yaşındayım. Kızım 8.5 aylık halen emiyor ama eskisi kadar aktif değil tabii. 13.30-17.30 arası çalışmaya başladım bankacıyım işim masa başı yani. Sporu mümkün olduğunca yapıcam fakat haftada 3 gün ile başlayacağım evde 30 dk leslie yapıcam. Sonra her güne çıkarıcam. Diyete bugün başladım. Hedefim ilk etapta şubatın sonuna kadar en az 10 kilo vermek. Ama asıl hedefim 6 ayda 75’leri görmek.
Hiç o suratını sallandirma,97 de neymiş :KK200:
kilo verilir sen yeter ki kararlı ol,en kısa zamanda hedefine ulaşırsın,bizde destek için buradayız her zaman..

Back
X