Benim aklıma patates kızartma geldi ilk.Yarın son kez ne gömecük 🕶

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim aklıma patates kızartma geldi ilk.Yarın son kez ne gömecük 🕶
Eki Görüntüle 2549767
Su 2 litre ama yatana kadar 3u bulur yatmadan once 1 bardakta bitki cayını ıcıcem
Benim aklıma patates kızartma geldi ilk.☺☺
Canım sendin değil mi insülin direnci yüksek çıkan yoksa karıştırdım mi. Benim de bir ara 16 çıkıyordu uzun zaman ölçtürmedim. Aile hekimliği ölçüyor mu acaba?iyi madem. yarın sabah tahlile gideceğim zaten. hadi mübarek cuma gecesi niyet edelim başlayalım o zaman![]()
Sıkı bir başlangıç olmuş. Maşallah böyle devam . Ama makarna yerine bulgur pilavı daha doyurucu olur. Aklımızda olsun. Afiyet olsun.Eki Görüntüle 2549767
Su 2 litre ama yatana kadar 3u bulur yatmadan once 1 bardakta bitki cayını ıcıcem
Kendimi anlatayım. 3 çocuğum var en küçüğü ana okulu diğerleri ilkokuldalar. Çalışıyorum . Gem ev hem iş biraz zor olsada kafayı yemeden idare ediyorum şükrederek. Kilom biraz hantallaştırdı beni. triod hastasiyim böylelikle depresyona yatkın hale geldim iyice. Çok sarstı beni bu hastalık. Hergün sabah ilaç alıyorum . Rabbim hastalara şifa nesip etsin ama dozu az gelince baya bir bunaltıyor beni.
35 yaşımdayım. En son 99 du.Kaç yaşındasın kaç kilosun?
Benimde 3 çocuk :) troid benim ailemde genetik var zayıf olanlarda da
35 yaşımdayım. En son 99 du.
Allah çocuklarımıza sağlık versin. Allah bağışlasın canım.
Aile hekiminde veriliyor mu? Bir de aç mi tok mu gidiliyor du? Benim baya oldu ilaç vermemişti bizim aile hekimi . Ama şimdi sisten değişmiş bazı tahlilleri yapamıyorlarmış.Yaşıt sayılırız 85 liyim bende.
İnsülin direnci benimde var. 19 du en son 1.5 ay önce heralde.
Matofin verdi dr daha önce içmedim bu sefer içicem.
Aile hekiminde veriliyor mu? Bir de aç mi tok mu gidiliyor du? Benim baya oldu ilaç vermemişti bizim aile hekimi . Ama şimdi sisten değişmiş bazı tahlilleri yapamıyorlarmış.
Anladım. Sen ilacı iç bakalım belki iştahın kesilir. Benim hastaneye gitmem çok zor yer bulmak imkansız .sabah erken gitmem lazım çocukların servisi var. Ben hep psikolojik diyorum yemeklere saldırmam ani açlıklar bir de şeker e düştüm ki sorma. İlla yemek üstü tatlı. Bem baya oburum galiba.İnsilini yapmıyor sağlık ocağı. 3 aylık şekere bakıyor.
Anladım. Sen ilacı iç bakalım belki iştahın kesilir. Benim hastaneye gitmem çok zor yer bulmak imkansız .sabah erken gitmem lazım çocukların servisi var. Ben hep psikolojik diyorum yemeklere saldırmam ani açlıklar bir de şeker e düştüm ki sorma. İlla yemek üstü tatlı. Bem baya oburum galiba.kendimi tutamıyorum bir de pişman olmuyorum nasılsa . Oyyy oyyy
İnşallah canım. Sen de de böyle şekere düşkünlük var mıydı yoksa bana has mi merak ettim. İlle yenecek o. Sanırım kısır döngüdeyimyedikçe yiyorumAynı şeyler hepçocukları verip gidicen o zaman açlık olucak bide mutlaka kan verirken.
Ben kullanmıyorum ilaç tiroidler normal.
Annem ablam kullanıyolar.
İnşallah canım. Sen de de böyle şekere düşkünlük var mıydı yoksa bana has mi merak ettim. İlle yenecek o. Sanırım kısır döngüdeyimyedikçe yiyorum
Allah şifa versin canım. İyi geceler . Yarım görüşürüz.Olmaz mı var tabi. Bazen hiç istemem fazla acıktığımda titreme terleme falan![]()
Ayy saka gıbı gercektenmi azmı sizceSıkı bir başlangıç olmuş. Maşallah böyle devam . Ama makarna yerine bulgur pilavı daha doyurucu olur. Aklımızda olsun. Afiyet olsun.
Beni de ekleyin yanınıza.valla bi arti bi eksi bir senedit ayni kilodaym.dun aksam kendimi bi hafif hissettm hemen tartiya kostum kac zamandr görmedigim 90 ı gördüm aha 100 ne kaldi dedim.arti ustune arti dur dememiz lazm.ben de okuldan gec cikiyrm ama deneyecem biraz oruc tutmayi.bonus burdan uzaklasinca kilolar geri donuyo.menu yazalm biseyler yapalm.benim yegenimin düğünü var nisan ayinda bu kiloyla kıyafet alışverisine çikmak istemiyrm.gelin hep beraber bi canlanalım. @ışılduru rakibem nerdesin?gel yarisalimAmin bi düze çıkamadık ikimizde. İnş bu son.
Allah büyük allah yardımcımız.
Sadece kilo kaybı değil manevi tarafıda var.