Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok iyi haberler bunlar. Bir de o kalan deriyi hallettin mi tamamdır . Göbek malesef rahatsız edici oluyor. Benim 3 sezeryan var. Yumuşaçık göbeğim.

Bugün lcw den kendime popomu örtecek birşey alayım dedim . Ama hiçbirşey mi yakışmaz ya rabbi. Karnım göbeğim ohooo.... aynalara bakmamışım sanki. Ordaki ayna net gösteriyordu basen göbek. Bu sabah 100.9 kg geldim . Yarın Allah 'ın izini ile kaldığım yerden devam yılmak yıkılmak en önemlisi yok. Yoksa böyle ne yürümek ne hareket etmek mümkün değil dizlerim taşımıyor artık. Allah yolumuzu açık etsin.
İnşallah canım ama bir şey söyleywyim mi ben hemen rehavete kapılan bir tipim Yani bir gün yemek yemedim mi hemen göbeğim içime yapısını istiyorum ama tabii 3 gün sonra fark ediyor erime .O yüzden biraz sabır sabır .bak aralıklı oruç ile erittim ben bunlar,ı istediğimi yedim makarna mı yedim bir öğünde 14 saat aç kaldım patates kızartması yedim bir 16 saat daha aç kaldım bu şekilde çok acayip eridim tavsiye ederim ha makarna yemeseydim Belki artı 2-3 kilo daha fazla verebilirdim ama bakalım yeni bir taktik uygulayacağıö eve gideyim yazacağım bunu sizler için bakalım kızlar

İnşallah canım ama bir şey söyleywyim mi ben hemen rehavete kapılan bir tipim Yani bir gün yemek yemedim mi hemen göbeğim içime yapısını istiyorum ama tabii 3 gün sonra fark ediyor erime .O yüzden biraz sabır sabır .bak aralıklı oruç ile erittim ben bunlar,ı istediğimi yedim makarna mı yedim bir öğünde 14 saat aç kaldım patates kızartması yedim bir 16 saat daha aç kaldım bu şekilde çok acayip eridim tavsiye ederim ha makarna yemeseydim Belki artı 2-3 kilo daha fazla verebilirdim ama bakalım yeni bir taktik uygulayacağıö eve gideyim yazacağım bunu sizler için bakalım kızlar
Böyle böyle bedenimizi tanıyıp ona göre hareket ediyoruz. Ben de uzun süreli aç kalınca kilo verebiliyorum öyle 6 öğün yiyemem. Çok uğraştırıcı bana göre. Karatay ile verdiklerimi almadım. İnşallah bu kez 65 olacağım.

Çözülmiycekler karbon yiyince. Seni çok iyi anlıyorum bi kurtuluşumuz yemek gibi resmem ciddi korkuyorum bişeye başlamaktan.
Önümde duvarlar var sanki hiç aşamıycam gibi.

İyi değilim fulya inan değilim. Sabahtan beri iyi olmaya çalıştıkça ters etki yapıyo sanki.
Baş dönmelerim var buraya yazmadım galiba hatırlamıyorum.
Kulak denge sinirleri iltihabı dedi dr. İlaç kullanıyorum.

Yatıp duruyorum saçma bi şekilde çoktu bugün.

Vazgeçmek üzereyim vazgeçmek istemiyorum. Birlikte daha güç alırız yazarız bunaldıkça sende erteleme.

geçmiş olsun canım.

ne bileyim bonus. hiç seviyelere başlama modunda değilim. ayarlı yersem o bile kârdır benim için.

geçmiş olsun canım.
ne bileyim bonus. hiç seviyelere başlama modunda değilim. ayarlı yersem o bile kârdır benim için.

Anlıyorum çünkü o modda değilim bende.
Sende olmıycaksın.
Ne zaman hazır hissedersen o zaman olsun tabi.

Dün ben tamam diye karar verince hemen buraya yazdım.

Anlıyorum çünkü o modda değilim bende.
Sende olmıycaksın.
Ne zaman hazır hissedersen o zaman olsun tabi.

Dün ben tamam diye karar verince hemen buraya yazdım.

istiyorum ama şu an tamamen karboyu kesemem. en azından wasa, bulgur patlağı, kahverengi pirinç amarant vs patlakları, karabuğday patlağı, siyez ekmeği falan yemek istiyorum. az miktarda tabi. eve almıştım.

istiyorum ama şu an tamamen karboyu kesemem. en azından wasa, bulgur patlağı, kahverengi pirinç amarant vs patlakları, karabuğday patlağı, siyez ekmeği falan yemek istiyorum. az miktarda tabi. eve almıştım.

Bunlarla da tabiki verilir ama biz veremedik biliyosun

Baslayacak msn bonus?niye kararsz kaldn?nerdeyse kirk yildir karbonhidrat tuketiyorz bosver kırk gün yemeyelim.ben denemeyi dusunuyorum.beni cagirdin kendin kaçsan olmaz ki

Bi tedirginlik var üstümde saçma ama öyle.
Evdeki herşeyden yiyim diye düşündüm son kez. Sanki bi daha yiyemiycem.
Veda edemez gibi bi haller noluyo lan :işsiz:
Bağımlılıklar kolay bırakılmıyo. Uyuşturucudan ne farkı var karbonun benim için?

Başlıycam dediğimin arkasında durmazsam kendime saygımı hiç kazanamıycam.

Bu kadar mesele ettiğim için kızıyorum kendime gurur meselesi oldu.

Bi tedirginlik var üstümde saçma ama öyle.
Evdeki herşeyden yiyim diye düşündüm son kez. Sanki bi daha yiyemiycem.
Veda edemez gibi bi haller noluyo lan :işsiz:
Bağımlılıklar kolay bırakılmıyo. Uyuşturucudan ne farkı var karbonun benim için?

Başlıycam dediğimin arkasında durmazsam kendime saygımı hiç kazanamıycam.

Bu kadar mesele ettiğim için kızıyorum kendime gurur meselesi oldu.
İnan var ya son bir kez yiyeyim dediğim her zaman +2 kilo falan aldım ve de veremedim☺☺☺

Maşallah ona. Sen nasılsın peki ilk zamana göre daha iyimisin?
Bebekle ilgili sikintim olmadi zaten hic.cabuk alistim. BiraZ nasil yaparim ikisinede yetebilir miyim korkusu var. Ozellikle yusra beni cok dusunduruyor.cok sukur bu hafta baya degisik kelimeler benzetmeler var. Öyle olunca mutluyum.
Eşimle hâla ayniyiz. Hatta gitgide kotulesiyiruz.
Bende kendimi yemeye verdim her zamanki gibi. Kac kg oldum haberim yok. Dogumdan birkac ay sonra insallah yaza dikkat ederek baslarim. O davet ettigin topige geldim ama o kadar hizliydi ki giremedim, yetisemedim daha dogrusu. Bir yere sonradan girmekte benim icin zor birsey o yuzden devam etmedim.
Seninde bas donmeleri icin ilac iyi gelmiyorsa baska dra gitmeni tavsiye ederim. İnşallah ilac iyi gelir. Ehliyet ne oldu alabildinmi

İyi geceler kızlar
Menümü yazıyım hemencik
Sabah 10:30
1 yagda yıumurta
1 dilim peynir
1 dilim salam
Yarım dilim ekmek
1 bardak süt
Öğlen
1 fincan sutlü Türk kahvesi
Ara bitki cayı
5:30