- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
İnşallah canım ama bir şey söyleywyim mi ben hemen rehavete kapılan bir tipim Yani bir gün yemek yemedim mi hemen göbeğim içime yapısını istiyorum ama tabii 3 gün sonra fark ediyor erime .O yüzden biraz sabır sabır .bak aralıklı oruç ile erittim ben bunlar,ı istediğimi yedim makarna mı yedim bir öğünde 14 saat aç kaldım patates kızartması yedim bir 16 saat daha aç kaldım bu şekilde çok acayip eridim tavsiye ederim ha makarna yemeseydim Belki artı 2-3 kilo daha fazla verebilirdim ama bakalım yeni bir taktik uygulayacağıö eve gideyim yazacağım bunu sizler için bakalım kızlarÇok iyi haberler bunlar. Bir de o kalan deriyi hallettin mi tamamdır . Göbek malesef rahatsız edici oluyor. Benim 3 sezeryan var. Yumuşaçık göbeğim.
Bugün lcw den kendime popomu örtecek birşey alayım dedim . Ama hiçbirşey mi yakışmaz ya rabbi. Karnım göbeğim ohooo.... aynalara bakmamışım sanki. Ordaki ayna net gösteriyordu basen göbek. Bu sabah 100.9 kg geldim . Yarın Allah 'ın izini ile kaldığım yerden devam yılmak yıkılmak en önemlisi yok. Yoksa böyle ne yürümek ne hareket etmek mümkün değil dizlerim taşımıyor artık. Allah yolumuzu açık etsin.