Ayyy teşekkürler güzel yürekli arkadaşım sende çok incesin
Gunaydin kizlar
Sabah islere baslamadan once kilo bildirimi yapayim dedim
Gecen hafta 87.8
Bu hafta 87.6
Fark 0.2
Sanirim gecen hafta cok gittigi icin bu hafta az gitti. Adetimde etkiledimi bilmiyorum. Kacamakta yapmadim. Olsun yinede az olsun bizim olsun
Senin seviyeler seviyelikten cikmisHasibe 3. Seviyede misin
3. Seviyede 2 öğün yenebiliyor mu
36 saatlik oruçlar zorladı mı seni
Bu arada maşallah diyeyim, çok azimlisin
Ben de seviye diye başladım ama küçük değişiklikler yapıyorum, mesela günde bir meyve yiyorum, çok nadir de olsa yemeklerde pişmiş patatesi yiyorum, hatta bir dilimde ekmek eklemek istiyorum,
Oyle sanirim. Tesekkur ederim cnm ❤Yemekle ilgisi yok kuzum kendin demişsin sebebini zaten ❤ maşallahvucut korumaya çalışıyor kendini
maşallah hasibecim ıstikrarın bozulmasın bize de nasip olsunGunaydin kizlar
Sabah islere baslamadan once kilo bildirimi yapayim dedim
Gecen hafta 87.8
Bu hafta 87.6
Fark 0.2
Sanirim gecen hafta cok gittigi icin bu hafta az gitti. Adetimde etkiledimi bilmiyorum. Kacamakta yapmadim. Olsun yinede az olsun bizim olsun
GünaydınGünaydın
geçmedi mi hala. Tehşis koyuldu mu canım baş dönmesi illet bişe gerçi neremiz hastaysa orası kıymetli.Çok geçmiş olsunSadece sallanmadan kafam dönmeden oturmak istiyorum
geçmedi mi hala. Tehşis koyuldu mu canım baş dönmesi illet bişe gerçi neremiz hastaysa orası kıymetli.Çok geçmiş olsun
Şaka yaptım zaten yawValla kimseyi ayırdığımdan değil çok uzun yıllardır oluşan bi bağ var onlara bi vefa göstermek istedim.
Bazen yeniler hemen aklıma gelmeyebiliyor.
Yoksa herkes ayrı ayrı kıymetli. Orda hiç okumıyacak olanlarda var.
Sagol cnm ❤maşallah hasibecim ıstikrarın bozulmasın bize de nasip olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?