Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Meraba 90 kilo üzeri olanlar için zayıflama grubunuz devam ediyor mu? Ediyorsa ben de katılabilir miyim? Önceki sayfalara gözattım ama o kadar çok ki okuyamadım hepsini.
Arkadaşlar hepinize selamlar.
Ben AlessiaLeon nickli arkdsnz 😁
100 kilo ile geri döndüm. Bebeğim 4 aylık oldu ve süt olsun mantgi ile sagliksz beslendm hareket edemedm.
Simdi diyet gibi olmasa da sağlıklı öğünler yiyip devam edcgm dün basladim aklma sizler geldnz:KK66:
Tartı günü ne zaman 😁😁
Arkadaşlar hoşgeldiniz burası hareketlenir belki sizinle . Çok ıssız kaldıydı buralar.
Bebeğini güle güle büyüt canım.

Slm kzlar

Denetleme cok guzel gecti cok sukur hic bir problem yasamadim. Iki gundur nerdeyse hastanede sabahladim. En son saliyi carsambaya baglayan gece 3 saat uyudum. Hala onunla duruyorum. Cok uykum var simdi yatiyorum. Yrn gorusuruz insallah.

Yarin insallah geriye donuk menulerimi de paylasirim.

Günaydın kızlar bugün nasılsınız? Bonus Bonus Bulamiyorum Bulamiyorum bengisu022 bengisu022 Amine Busra Amine Busra @Tgcervanne0133
Herkese güzel günler diliyorum.
Şuan evdeyim bugün ders yok. Biraz dinleneceğim 12 de küçük oğlan gelir kaldığım yerden devam🙂
Uykusuzummm:işsiz:
Sen iyisin insallah
Günaydın ❤

Uyudum bu sabah. Regl var bide şişmiş balon gibi uyandım
Benimde bugun yarin gelir herhalde. Bugun olmam lazimdi ama stresten kacti herhalde 😂
Mrbbb bende katilabilirmiyummm
Hosgeldin
Meraba 90 kilo üzeri olanlar için zayıflama grubunuz devam ediyor mu? Ediyorsa ben de katılabilir miyim? Önceki sayfalara gözattım ama o kadar çok ki okuyamadım hepsini.
Hosgeldin
100 kilo ile geri döndüm. Bebeğim 4 aylık oldu ve süt olsun mantgi ile sagliksz beslendm hareket edemedm.
Simdi diyet gibi olmasa da sağlıklı öğünler yiyip devam edcgm dün basladim aklma sizler geldnz:KK66:
Tartı günü ne zaman 😁😁
Allaasen hos geldin cnm. Masallah buyutmussun bebegi. Saglicakla buyut insallah. Dengeli beslenirsen hem kilo verebilirsin hem de sutunun kalitesini arttirabilirsin cnm.

Sen iyisin insallah

Benimde bugun yarin gelir herhalde. Bugun olmam lazimdi ama stresten kacti herhalde 😂

Hosgeldin

Hosgeldin

Allaasen hos geldin cnm. Masallah buyutmussun bebegi. Saglicakla buyut insallah. Dengeli beslenirsen hem kilo verebilirsin hem de sutunun kalitesini arttirabilirsin cnm.
Canimm hoş bulduk 😍😍 evet birden 4 ay geçti ve adam oldu 😁 ay inşallah öyle olur

Sen iyisin insallah

Hosgeldin

Hosgeldin

Teftiş bitti mi canım?

Tartı günü ne zaman 😁😁
Ya MaşAllah canım sağlıkla büyüt bebeğini insAllah 🤲 çok sevindim kilo işini de sağlıklı beslenerek aşarsn insAllah

Back
X