- 15 Mayıs 2017
- 1.499
- 11.232
- 158
- 34
Acısız yemekte ne bilim,çeyizsiz gelin gibiYa ben adana kebap acısız yapan her bulamdgm için sevemedim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acısız yemekte ne bilim,çeyizsiz gelin gibiYa ben adana kebap acısız yapan her bulamdgm için sevemedim![]()
HosbuldumYeni gelen arkadaşlarımız hoşgelmiş
Ben de buranın gediklilerinden, iki ileri bi geri bişeyler yapmaya çalışıyorum, inşallah birlikte başarırız..
Cok gecmis olsun rabbim sifa versinGunaydin.baya mide agrim var.yedigim biset dokunmus.yediklerimiz de dert oluyo bize.dün sacma sapan yedim.bugun az yemeyi planlyrm.gerci bu ağrıyla bicbisey yiyemen
Sagol cnm bu sefer hedefe ulasmaya calisiyoruz
Gecmis olsun cnmGunaydin.baya mide agrim var.yedigim biset dokunmus.yediklerimiz de dert oluyo bize.dün sacma sapan yedim.bugun az yemeyi planlyrm.gerci bu ağrıyla bicbisey yiyemen
Topumuza ozel miamele yap hrpimize tek tek ozel mesaj yaz sistem senden bunu istiiiirrrToplu uzun yazdımmı çıkmıyor gavurluğuna![]()
selamun aleyküm
aleyküm selam
bacılarım
ben geldim, ama
the madam oburisk geldi de diyebilirik
valla bu kaçıncı deneme kaçıncı pes ediş bilmiyorum
ama klasik bir sözle geldim, yeniden başlıyorum
yani şurda vereceğim 20 kilocuk , ne kadar zor olabilir ki dimi![]()
Yuru be kizim kim tutar seni 20 kilocuk dedigin nedi ki alt tarafi 20000 grselamun aleyküm
aleyküm selam
bacılarım
ben geldim, ama
the madam oburisk geldi de diyebilirik
valla bu kaçıncı deneme kaçıncı pes ediş bilmiyorum
ama klasik bir sözle geldim, yeniden başlıyorum
yani şurda vereceğim 20 kilocuk , ne kadar zor olabilir ki dimi![]()
Yuru be kizim kim tutar seni 20 kilocuk dedigin nedi ki alt tarafi 20000 gr![]()
![]()
![]()