Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Basmıyorum ağrıyo zaten. Şimdi sabah hiç basamıycam :KK43:

Dışarda yürümiycem evde yapıcam bu ayakla dışardaki zemin kötü yapıyo iyice
Yatayım artık iyi geceler mefkuş
Evde spor yaparsanda mutlaka ayakkabi giy cnm

Bende yatiyom iyi geceler

Gecmis olsun hasibecim

Eksi olmanda güzel
Sagol cnm ❤
Cok gecmis olsun canm.bei de bikac gun once hem kusma hem ishal perisan etti.karnina kramplar giriyordu
.resmen aglatti beni gece acile giitm.cok sukur serum ve ilacla gecti.gecem hafts da tansiymm dustuyine acile gitym.9.7 cikti.bu gece de disim agriyo felaket beynim zonkluyo sabah diş dr giderim.vallla ben bu aralar dökülüyrm resmen .biraz once parol ictm agrisi hafiflese uyuyacam.ha bi de okulda kizlar yaptgn diyeti bıraktn o yüzden böyle oldun.agir yiyincd dediler.moralimi de bozdular.yani sanki cok sagliksz bisey yapmisim gibi.meyvesz diyet olmazmis.
Sagol cnm sizede gecmis olsun ❤
İyi geceler 💜

Kilom sabitti bugün.

Az bi yürüyül yaptım ayağım topuğum belim giti :KK43:

Sil baştan herşey :KK43:
Gecmis olsun cnm ❤

Benimde bugun 3. Gunu orucumun bu defa biraz sarsti adetimin yogun gunune denk geldigi icin herhalde. Ha bire yemek hayalleri kuruyorum. Diyorum serbest gun verirlerse sunlari bunlari yicem :KK70: ben kizlarin yaninda duruyorum kocamsagolsun temizlik yapiyor. Yarin kvyi almaya gidecek yalnizken yemizlik yapamam cocuklarla diye aksamdan giristi temizlige :KK70:

Günaydın 😌 💜🌿

Mutlu pazarlar ☕

05e3363b10f793dfea1e6f99171b3f58.webp

Slm kizlar
Dun yorgun oldugum icin aksam mutfagi toplamamistim. Sabah orayi topladim kizlara kahvalti hazirladim. Yemegimi pisirdim. Oglen oldu kendim yemek yedim. Esim kvyi almaya gitti dedim gitmeden ufakligi uyut. Simdi o uyurken ortancayla buyugu yikicam aksama kalmadin dedim. Oyle isler gucler iste ev telasesi var bugun. Aksam yemekten sonra menu yazarim insallah

Cocuklar gece uyurken usumesinler diye oglen yikayayim dedim elektrik kesildi simdide iyi mi insallah uzun surmez :KK17:
Gideyimde evlatlarima tarhana corbasi icireyim icleri isinsin 😉

Kac kiloya düştün masallah acliga alistin iyice niyetinden sasirmadan devam
3 gunluk aclik sonrasi geciken adetimin odemlerimde gitti bu sabah 78.9 ciktim cnm

Cocuklar gece uyurken usumesinler diye oglen yikayayim dedim elektrik kesildi simdide iyi mi insallah uzun surmez :KK17:
Gideyimde evlatlarima tarhana corbasi icireyim icleri isinsin 😉

3 gunluk aclik sonrasi geciken adetimin odemle7rimde gitti bu sabah 78.9 ciktim cnm
78 mi :KK9::KK9::KK9:
Helâl olsun vallahi.

Back
X