- 11 Nisan 2007
- 87.602
- 514.682
- 1.223
Dur sen kardeşim 68 olmuş ömründe ilk kez hamile ya :)) daha doğuma 4 ay var hemen zayıflayıp ömrümde ilk kez ondan zayıf bir kaç ay banada nasip olsun![]()
Utanmaz abladan zayıf olunur mu caiz değil bi kere
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dur sen kardeşim 68 olmuş ömründe ilk kez hamile ya :)) daha doğuma 4 ay var hemen zayıflayıp ömrümde ilk kez ondan zayıf bir kaç ay banada nasip olsun![]()
Ne harfi yaw her güne bir çarpı atarım yetmez mi başardım gibisindenUla benim dediğim farhlu çizelge bu video atmıştım ya o
Hee valla buna bende katılıyorum caiz değil bir kere hele hamileyken heçUtanmaz abladan zayıf olunur mu caiz değil bi kere
Ne harfi yaw her güne bir çarpı atarım yetmez mi başardım gibisinden
Aydınlat beni bonus gözümde görmuyor telden baktım harf falan görmedi ben :)Harf kimolur tabi öyle olmaz mı çok gizel olur ev halkına ve evrene mesaj gibi
Aydınlat beni bonus gözümde görmuyor telden baktım harf falan görmedi ben :)
DeluuuuuuBozan artık çarpılsın aga başka bişey demiyorum daha
Ben her zaman destekcinizim bacimbengisu022 da uğraşıyor çabalıyor hasibe zaten ayrı kulvarda biz varız yerinde sayan
Kiloyu dert etmiyorjm burda siz yazdikca yaziyirum iste. Yoksa derdim beni aştı kg da ne kiDeli büşra bırak la kiloyu artık göbüşünü sev nasılsa vericeksin neyi dert ediyosun bu kadar? Bana yetiştin he mi goçum benim![]()
Hayirli ,zamanda gelsin insallahçok teşekkür ederim kızlar sagolun![]()
Kiloyu dert etmiyorjm burda siz yazdikca yaziyirum iste. Yoksa derdim beni aştı kg da ne ki
Kisaca eşimle uğraşıyorum bu ara yine bol bol.Noldu yaz istersen hafiflersin
Kisaca eşimle uğraşıyorum bu ara yine bol bol.
Ozet olarak eve badana yapildi persembeden beri kaynanamda kaliyorum. Bugun eve temizlik yaptım yarin gecicez insallah
Ohhh ev simdi tertemiz misss gibi olmustur. Gule gule oturun cnmKisaca eşimle uğraşıyorum bu ara yine bol bol.
Ozet olarak eve badana yapildi persembeden beri kaynanamda kaliyorum. Bugun eve temizlik yaptım yarin gecicez insallah
Valla dip köşe yapmadik. Bir dahaki ay tekrar dogum temizligi yapilacak zaten. Ama onu ben yapabilir miyim, temizlikci mi tutcam hic bilmiyorumOhhh ev simdi tertemiz misss gibi olmustur. Gule gule oturun cnm
İnşallah, sagolasin. Eve gidince gorecegiz bakalim ne yapacakEvde değilsin onun sıkıntısıda olmuştur geçince rahatlarsın inş güle güle kirletin
Valla dip köşe yapmadik. Bir dahaki ay tekrar dogum temizligi yapilacak zaten. Ama onu ben yapabilir miyim, temizlikci mi tutcam hic bilmiyorum
Daha güzel ne olabilir şişman biri için? İlk hedefi tabiki kilo vermek olmalı.
Gerisi sana kalmış :)) ay ay da alışkanlık kazanmak için yapıcam ben.
Kasmadan eziyet olmadan.
Yeterli su içme alışkanlığı gibi.
İyi geceler bu arada selamsız daldım :))
Gebeler iyimisiniz?Amine Busra @Tgcervanne0133 ?
@maralgozlu düzeldimi yavrun?
bengisu022 iyileştin mi deliğanlı :))
huzurunmeraklisi sen ne alemdesin?
hergaf ablacım yakışıyormu sana umutsuz olmak? Bence bizim burda tanıdığımız hergafa yakışmıyor.
O güzel olumlu pozitif mesajlarını bekliyorum özlüyorum