Asmi Ninanur ve yeni gelen tum arkadaslarım hosgeldınızzz..... :)
Seçill canım nerelerdesınn
kızlar bugunde devam resıme sabah 1 dılım uno geleneksel 1 domates bıraz yaglı az tuzlu ama ::) oglen 2 dılım rejım ekmegı ıle tost yaptım aksamda corba patlıcan 2 dılım yıne uno geleneksel bıraz kacırdım sanırsammmmm
açtım msn yoksun seni bekliyorum bakcitolcum senin msn hep kapalı cok canım sıkkın konuşmak iştiyorum senle
kızlar benim çizelgeme baksananıza yaf yok olmuşum 91 kilo vermişim kaydirigubbakcemile3:roflol:
selam citolcum, cizelgene baktim da duygulandim canim yaa. masalllah sana.tebrik ederim citolum. insallah saglikla 2 basamakli rakamlara inersin.. ben 5-6 kilo verdikten sonra ayni kilo civari takildim biraz. bakalim nisan 15'e hedef koydum 85 olucam diye ama, kendimi tam olarak inandiramadim, hayirlisi...
ev hanımlarına çalışan hanımlarada akşamdan hazırlaya bileceği çok hoş bi tavuk köftesi tarifi vermek istiyorum
1 tane tavuk göğsünü kendiniz evde rondodan geçirin onu bi kaba alın içini bir tane yumurta tuz çok az bol maydonoz ve karabiber 3 yemek kaşığıda bayat ekmek rondodan geçmiş ve sürekli elinizi ıslayarak yuğurun.. sonra şekil verin arasına diyet kaşar peyniri koyun tekrar kapatın şekil verin az zeytin yağı ile yağlanmış tavada pişin 1 gün öncedende hazırlayıp buzdolabında beklete bilirsiniz çok hafif çok lezettli kalorisi çok düşük
deneyip yiyenlere şimdiden afiyet olsunnnn:)
tava iyice kızgın olsunki tavuk suyunu bırakıp kurumasın iki tarafı iyice kızarınca ki bu 2 dk.hemen altını kısın hafif ateşde pişsin....
arkadaşlarım hanne diye bir arkadaşımızı davet ettim gurubumuza ama kilosu 73 bir derdim var bölümüne yazmış çok mutsuzmuş.ona da destek verlim mi?
normal tartı ile dijital arasında bazen 2 kilo oynuyo
dijital fazla gösteriyo
valla bilmiyorum artık hangisi dogru ama
neyle tartılıyosan hep yanı şeyle tartılcaksın
kalemtraşcım nusenacım naber napıyonuz bakiim
valla çok yedim allah cezamı verdi ölüyom dişim dişimmmmm yarın nasıl olacak doktora gitmem lazımmmmm:a015:
geçmiş olsun canım yaa. üff ne beterdir bilirim diş ağrısını amannn çok geçmiş olsun haber ver bize sonradan merak etmiyelim. bak aşkitı hastaymış merak ediyom valla nasıl diye ne zaman gelcek diyebenneyaptımkibenneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?