Tamamdır bakalim kim kazanacakOlur o zaman bu haftaki rakibim sensin.Zeyzeyay91 seninle de diğer hafta yarışalım olur mu??
ben de daha önce aynen tchibo nun kapsüllü makinesini almak istiyordum. indirimini bekliyordum. ama sonra vazgeçtim. çünkü kapsüllülerde o firmanın kapsülüne bağlı kalıyorsun. ben serbestçe kahve hazırlamak istedim. cappuccino-expresso makinesi aldım. delonghi dedica aldım. bunların yanında filtre kahve, latte, americano falan da yapıyor. ama senin tchibo cafissimo da gerçekten güzel bir makina. çok lezzetli kahve yapıyor.Ben tchibo cafissimo makine kullanıyorum canım. Espreeso, filtre kahve ve kremalı kahve yapıyor. Kapsüllü makine. Vanilyalı, portakallı, brezilya vb. Kapsüller alınca değişiklik oluyor. Ama dediğim gibi hazır kapsülle yapılıyor
french press mi kullanıyorsun kuzum? o da güzel oluyor. tchibo gold un lezzeti nasıl, tavsiye eder misin?Bende tchibo gold kullanıyorum makinesiz :))
Denişik kahvelerde deniyciim
ben de daha önce aynen tchibo nun kapsüllü makinesini almak istiyordum. indirimini bekliyordum. ama sonra vazgeçtim. çünkü kapsüllülerde o firmanın kapsülüne bağlı kalıyorsun. ben serbestçe kahve hazırlamak istedim. cappuccino-expresso makinesi aldım. delonghi dedica aldım. bunların yanında filtre kahve, latte, americano falan da yapıyor. ama senin tchibo cafissimo da gerçekten güzel bir makina. çok lezzetli kahve yapıyor.
yıllar önce abimlerde vardı. onlarda içiyordum. kapsülleri güzel. sonra profesyonel cappuccino-expresso makinesi aldı. şimdi onu kullanıyor.
bir de tchibo nun farklı modeli işyerinde bir arkadaşta vardı. onunla da içtim. güzeldi. kapsüller çok pratik oluyor.
french press mi kullanıyorsun kuzum? o da güzel oluyor. tchibo gold un lezzeti nasıl, tavsiye eder misin?
Selam kizlar dun ayak ustu gorumcemlerle gorustuk nasil zayiflamissin cok farketmis dediler esiyle birlikte . Farkedilmesi guzelcoknmutlu oldum. Gece emzirmek icin bikac kere kalkabiliyorum saat 3 de kalktim ve sabah 8 e kadar uyku tutmadı .bende kalkip 1 saat eliptik bisiklete bindim. Sonrasinda azicik uyuyabildim. Sabah kalkip pazara gittim genelde sagolsun esim gider bezelye aldim kinserve yapacagim insalalh. Sofrabezini serdim kaplari getirdim otufma odasina yaris başlasın dedim cumbur cemaat oynaya ziplaya ayitladik bezelyeleri . 12 kilo aldim saniirm birkismini kvalideye vericem . O cok beceremiyor konserve olayini . Evde kek var cok guzel yemekler var . Yemesemde bizimkilere yapiyorum mecbur ama programimin disina cikmadim pek .
Sabah 5 kayisi
Oglen haslanmis misiri
Aksam bamya yemegi
7-8 maden suyu yesil cay siyah cay
Aralarda 2-3 uzum yedim .
Dun gordugum arti bugun ufak bir eksi olarak gorundu insallah cumaya kadar o eksi buyur .
Sizlerde ihmal etmeyin lutfen . Agzimiza attiginiz en ufak bir lokma gidip biyerlerimize yapisip yag olmasin .
Tamam olurOlur o zaman bu haftaki rakibim sensin.Zeyzeyay91 seninle de diğer hafta yarışalım olur mu??
Kapsülün güzel yönü hiçbir çöp, dökülme, doldurma yok. Ama dediğin gibi sürekli kapsül almak gerekiyor. Şimdi metal kapsül alıp kendimiz içine kaşıkla koyacağızben de daha önce aynen tchibo nun kapsüllü makinesini almak istiyordum. indirimini bekliyordum. ama sonra vazgeçtim. çünkü kapsüllülerde o firmanın kapsülüne bağlı kalıyorsun. ben serbestçe kahve hazırlamak istedim. cappuccino-expresso makinesi aldım. delonghi dedica aldım. bunların yanında filtre kahve, latte, americano falan da yapıyor. ama senin tchibo cafissimo da gerçekten güzel bir makina. çok lezzetli kahve yapıyor.
yıllar önce abimlerde vardı. onlarda içiyordum. kapsülleri güzel. sonra profesyonel cappuccino-expresso makinesi aldı. şimdi onu kullanıyor.
bir de tchibo nun farklı modeli işyerinde bir arkadaşta vardı. onunla da içtim. güzeldi. kapsüller çok pratik oluyor.
french press mi kullanıyorsun kuzum? o da güzel oluyor. tchibo gold un lezzeti nasıl, tavsiye eder misin?
Aclik hissetmiyomusunİyi akşamlar kızlar.
Sabah 2 Yumurtalı Menemen yaptım, öğlen ve akşam da onu yedim. Yanında toplam 4 dilim tb ekmeği, 2 dilim peynir
Arada 1 top dondurma, 2 kare bitter
Menemeni bol yapmıştım canım. Zaten domates, biber, soğan bol bol yiyebiliyoruz ya. Üç öğünde de bir yemek tabağı kadar yedim. Yanında da ekmekle peynir olunca doyurucu oldu.Aclik hissetmiyomusun
Dünkü menü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?