Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de daha önce aynen tchibo nun kapsüllü makinesini almak istiyordum. indirimini bekliyordum. ama sonra vazgeçtim. çünkü kapsüllülerde o firmanın kapsülüne bağlı kalıyorsun. ben serbestçe kahve hazırlamak istedim. cappuccino-expresso makinesi aldım. delonghi dedica aldım. bunların yanında filtre kahve, latte, americano falan da yapıyor. ama senin tchibo cafissimo da gerçekten güzel bir makina. çok lezzetli kahve yapıyor.
yıllar önce abimlerde vardı. onlarda içiyordum. kapsülleri güzel. sonra profesyonel cappuccino-expresso makinesi aldı. şimdi onu kullanıyor.
bir de tchibo nun farklı modeli işyerinde bir arkadaşta vardı. onunla da içtim. güzeldi. kapsüller çok pratik oluyor.
Bende tchibo gold kullanıyorum makinesiz :))

Denişik kahvelerde deniyciim
french press mi kullanıyorsun kuzum? o da güzel oluyor. tchibo gold un lezzeti nasıl, tavsiye eder misin?

5 temmuz pazar menüsü

09:20
Bi yumurta haşlanmış bol yesillik domates salatalık peynir 6zeytin bir dilim tb ekmeği

13:00 Bi kayısı

15:30 Bi porsiyon karışık ızgara bol salata

18:45 Bi bardak ayran

Uyuyuana kadar soda yeşil çay içerim
Şu 3lt
Spor 45dk yürüyüş

Kokusu sert gibi ama ben içimini sevdim frençle kullanıyorum evet. 5 noktaymış migrosta o vardı aldım 2 nokta olanlardan falan denemek istiyorum.
Sütlüde enfes oluyo frençte

Selam kizlar dun ayak ustu gorumcemlerle gorustuk nasil zayiflamissin cok farketmis dediler esiyle birlikte . Farkedilmesi guzel coknmutlu oldum. Gece emzirmek icin bikac kere kalkabiliyorum saat 3 de kalktim ve sabah 8 e kadar uyku tutmadı .bende kalkip 1 saat eliptik bisiklete bindim. Sonrasinda azicik uyuyabildim. Sabah kalkip pazara gittim genelde sagolsun esim gider bezelye aldim kinserve yapacagim insalalh. Sofrabezini serdim kaplari getirdim otufma odasina yaris başlasın dedim cumbur cemaat oynaya ziplaya ayitladik bezelyeleri . 12 kilo aldim saniirm birkismini kvalideye vericem . O cok beceremiyor konserve olayini . Evde kek var cok guzel yemekler var . Yemesemde bizimkilere yapiyorum mecbur ama programimin disina cikmadim pek .
Sabah 5 kayisi
Oglen haslanmis misiri
Aksam bamya yemegi
7-8 maden suyu yesil cay siyah cay
Aralarda 2-3 uzum yedim .
Dun gordugum arti bugun ufak bir eksi olarak gorundu insallah cumaya kadar o eksi buyur .
Sizlerde ihmal etmeyin lutfen . Agzimiza attiginiz en ufak bir lokma gidip biyerlerimize yapisip yag olmasin .

ne güzel motivasyonun artmıştır

5 temmuz pazar
Kahvaltım
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
domates
salata
Öglen
1 fincan türk kahvesi
1 porsiyon erik
Akşam
.1Kase çorba
1 porsiyon kabak yemeği
1 kase cacık
3 litre su
45dk tempolu yürüyüş

Kapsülün güzel yönü hiçbir çöp, dökülme, doldurma yok. Ama dediğin gibi sürekli kapsül almak gerekiyor. Şimdi metal kapsül alıp kendimiz içine kaşıkla koyacağız

Dünkü menü

Khvlt: 2 yumurta ,domates,peynir,şekersiz çay
1 dilim ekmek
Yarım portakal :)

Öğlen yok

Akşam 6:
Bir kase tavuk çorbası (şehriyeli)
Taze fasulye ,yoğurt
1dlm ekmek

3 kupa çay ile bir kurabiye

3 litre su
Ev işi yaptım spor sayın

Günaydın pazar menüsü
Sabah 9.30 gibi
1yumurta
İki dilim peynir
İki adet salatalık
1dilim tb ekmeği

Öğlen 1muz iki erik yedim
Akşam 4 gibi
4 kaşık kadar tavuk sote
Yanında da salata yedim
30 dj yürüyüş Leslie 1 yaptım
Su zaten 4 litre icmisimdir hatta daha fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…