Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hanımlar neler yapıyosunuz bakalım biz haftasnları yazlığa kaçıyoruz pek giemiyorum 10 kg da durdum ben varmı bi tavsiyesi olann

şişman manifesto bilen biliyordur zaten ama bilmeyen bayanlar girip bir okusun bence. Ben çok etkilendim 18 ayda 56 kilo veren genç bir bayan. Aklıma gelen tek şey ... ''neden bende veremiyim ? '' inancım ve motivasyonum arttı. blogunda anlatıyor herşeyi.

Bu yazıları okumama aracı olan carnivaleye çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Evet yaaa canım ailem bitti :( bende sırf furkan hastasıydım :D

Bugün hayatımda ilk kez light cola içtim ve söylediğim ilk şey bunun içinde şeker var demek oldu :) light falan değilmiş 25 tane küp şeker yerine 10 tane küp şeker atmışlar sempatiksalakcinni

Bizde de BÜT yoktu yazında okula gitmek kadar iğrenç birşey yok :umursamaz: Millet deniz kenarı tatil yapıyor sen otur derse gir ders çalış. Allah yardımcın olsun tatlım. kaydirigubbakcemile5
canım sorma yaa. hem de bi hoca yüzünden olunca. neyse işte bitiyo diye çekicez napalım.

kolada şeker yok gerçi şaka mı yaptın tam anlamadım ama:) 0 kalori. zararlı falan da takmıyorum pek. madem zararlı, zayıflayınca normaline geçerim hehehe-tatlicadiarzu-
Bu akşam iki film izledim ne kadar kıskancım diimi..:))

ılk filmi,ailecek izledik kızımın seçimi , teenage film..:)) film başladı oğlumu sallamaya başladım film bitti anca uyudu...Sonra çocuklar uyuduktan sonra eşimle sermiyan Midyat'ın filmini izledik,''ay-lav-yu'' hoş sıcak bir filmdi..
Mardin'in bir köyünde geçiyor konu,köylülerin kimliği yok vs. hafif Aziz Nesin'den çalıntı gibi konu ama ben beğendim..:)

Yanlız dikkat ederseniz iyice geyik topiği yaptım burayı..Diet namına bişey konuşmuyorum,beni ihrac edebilirsiniz..:)

Unutmadan 24 ders ten sadece ikisi kalmış öylemi...ne diyeyim sana yani...Önce maaşallah:nazar: sonrada..buyrunnnnnnnnn alkisalkisalkis
olsun ya ne güzel yazıyorsun, hep diyet hep diyet manyak oldum ben şahsen:) iyi yapmışsınız bi ara bakayım o filme de neymiş. bi de deccal diye bi film geldi vizyona onu da merak ediyorum. aklında olsun. aman çocuklarla gidilmez yalnızyerimseniben

valla bu kadar uzadıktan sonra istersem tek dönemde 24 ders geçeyim annemin taktığı yok:) bitti mi bitmedi mi diyor:)
Sağolasın ablası 7 yaşına girdi. Kuşum derken koca bi dana oldu :)
daha nice yıllara sağlıkla huzurla ailesiyle.. pastalar da nefismişcokacimcoook
kızlar nasılsınız ozledım sızı......

nerelerdesin, internet buldukça yaz bizea.s.

Son düzenleme:
şişman manifesto bilen biliyordur zaten ama bilmeyen bayanlar girip bir okusun bence. Ben çok etkilendim 18 ayda 56 kilo veren genç bir bayan. Aklıma gelen tek şey ... ''neden bende veremiyim ? '' inancım ve motivasyonum arttı. blogunda anlatıyor herşeyi.[/B]

Bu yazıları okumama aracı olan carnivaleye çok teşekkür ederim.

canım dostum ne demek inşallah ilham verir hepimize o yoldan gitmiş birilerini okumak her zaman güç veriyor. olumunekankayizsmile yalnız kızcağız işyerinden koca koca adamlar özel hayatı dahl her şeyinin yazdığı blogunu duyup okumaya başkadı diyekapattı manifestoyu şimdi de sadece güvendiklerine ve kendisine özel mesaj atıp durumunu bildirenlere veriyor blog adresini ben de o yüzden paylaşmamıştım zaten genelle. aman bi an önce kaldıralım paylaşımı. azimli kızımızın canını üzmeyelim:)))) kendisi krabam kadar yakın bi insn oldu bana harika harika harika bir karakter. saygı duyuyorum...:))

Hmmm onu bilmiyordum faceden kendisi paylaşmış blog ismini ondan ziyan görmemiştim paylaşmakta kaldırdım linki :)

Şuanda 76 kiloymuş ve rejiminin 79. haftasındaymış benimki daha 2 hafta oldu :D
Çok fazla spor yapıyor ama okuduğum kadarıyla ben spor yapacak kuvvet bulamıyorum kendimde yürüyorum tamam ama ağırlık çalışmak egzersiz yapmak kendimi çok yorgun hissediyorum enerji sıfır :) enerji lazım banaaa enerjjjiii :)

günde 2.5-3 lt su içince de bira fıçısına dönüyor insan midemden loklok sesler geliyor haha :D yattığım yerde kalıyorum valla :D

Hmmm onu bilmiyordum faceden kendisi paylaşmış blog ismini ondan ziyan görmemiştim paylaşmakta kaldırdım linki :)

Şuanda 76 kiloymuş ve rejiminin 79. haftasındaymış benimki daha 2 hafta oldu :D
Çok fazla spor yapıyor ama okuduğum kadarıyla ben spor yapacak kuvvet bulamıyorum kendimde yürüyorum tamam ama ağırlık çalışmak egzersiz yapmak kendimi çok yorgun hissediyorum enerji sıfır :) enerji lazım banaaa enerjjjiii :)

günde 2.5-3 lt su içince de bira fıçısına dönüyor insan midemden loklok sesler geliyor haha :D yattığım yerde kalıyorum valla :D

spor yapmak bizim kilomuzdakiler işkence haline gelebiliyor ama bir kez alıştın mı şööle bi iki hafta sonra falan insana yeniden doğmş hissi veriy ben yarın başlıyorum sınavlarım bitti bakalım nsıl olcak bu sefer kaydirigubbakcemile2

suya gelince devam dostum, göbüğüm kocamaaann oluyo benim de ama ödemlerim çoookk azaldı tek yolu su iççmek bunun bi de içimizi yıkıyo sonuçta. zaten üç litrenin üstüne çıkınca elektrolit dengesi bozulur ama 2.5 - 3 bence en ideali :CüvCüv:

79 hafta rejimi duyunca insan bi kendini sarsılmış hissediyor gerçekten ben şurda aralıka kadar dayanabilecek miyim diye düşünüyorum irade budur ne diyim ama bizde ayda sekiz sekiz devam etcez pes etmek yok valla zayıfladıkça daha çok gaza geliyorum ben insan hafifliyor koltuklara sığamazdım toparladım bi kendimi... bi de yüz mesajı buluyum şişman manifestonun önceki sonraki halini koyucam inanamayacaksın tek kelimeyle bambaşka biri ay inşllah diyorum gaza geliyorum bende :Saruboceq:

Hadi canım şişman halinin resmi var mı sende ? bende sabahtan beri önceki halini merak edip duruyorum. çabuk doldur 100 msjı resimi görüp gaza gelmem lazım çünkü bugün 3 lt su içtim ama yine de çok acıktım normalde 7den sonra hiçbirşey yemiyorum ama açlıktan kıvranıyordum kavun peynir bir dilimde kepek ekmeği yedim az önce. ırademi kaybetmek istemiyorum :(

bugün
zabah
1 kk peynir
1 dl ekmek
2 salatalık

ara
bir avuç dut
5-6 erik

öğlen
4 barnak garpuz
2 kk peynir
1 dl ekmek
1 kase yourt

ara
2 gayısı
1 elma

ağşam
1 kase yeşil mercimek yemei

acımdan ölüom şu an.
akşam çok az oldu. doymadım ama çok yorgununum. yemijem. kiraz yiip sapını gaynatıp içeceem. yarın diyetişsyen tartacak beni karpuz kantarıynan :( işalla vermişinmdir.

buğün 30 daakka yürüdüm 25 dakka koştum.

kızlar meyve ve sebze dışında bir şey yemeyeceğim bu hafta diye karar vermiştim.ama saat 10 gibi komşum dumanı tüten bir tabak sigara böreği getirdi.birşey olmaz deyip iki tane yedim.
sevgili komşularım lütfen bu topiğe giriyorsanız gecenin bu saatinde bana börek getirip işkence etmeyin..

Kızlar günaydın. Ben her pazar sabahı tartılıyorum ve geçen hafta 2 kilo vermişim. Acayip motive etti beni ve dar gelen bir kaç pantolona girince deymeyin keyfime. Tabi bu kiloyu vermem de misafir ağırlamamın da etkisi oldu. nasıl derseniz. Evi temizle pasta börek yap derken 2 gün helak oldum doğru düzgün yemek bile yiyemedim ve mükafatı 2 kilo.

afferüm..arkası gellecek inşallah

Hadi canım şişman halinin resmi var mı sende ? bende sabahtan beri önceki halini merak edip duruyorum. çabuk doldur 100 msjı resimi görüp gaza gelmem lazım çünkü bugün 3 lt su içtim ama yine de çok acıktım normalde 7den sonra hiçbirşey yemiyorum ama açlıktan kıvranıyordum kavun peynir bir dilimde kepek ekmeği yedim az önce. ırademi kaybetmek istemiyorum :(

canım çok az kaldı bak 91. mesajım bu:)))) önceki halini sadece bi yerde buldum neresi diye sorma hatırlamıyorum ama inanamadım bahar, yani eğer bizde de böyle bir değişim olursa annem bile beni tanıyamaz:))))))))))))))))))))))))) umut veriyor umutbahar...olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
canım çok az kaldı bak 91. mesajım bu:)))) önceki halini sadece bi yerde buldum neresi diye sorma hatırlamıyorum ama inanamadım bahar, yani eğer bizde de böyle bir değişim olursa annem bile beni tanıyamaz:))))))))))))))))))))))))) umut veriyor umutbahar...olumunekankayizsmile

İnşalllaaaahhhhh canım beni kimse tanıyamasın kendime yeni bir ben lazım çok sıkıldım kendimden şişman nmanifestonun boyu kaç biliyormusun o da başladığında 132 kiloymuş şuan 75 kilo ama öyle 75 gibi durmuyor.

DARALDIGIN ZAMANLAR OLACAKTIR... HAYAT DENEN NEFES ARALARINDA...TAŞIDIĞIN BEDEN AGIR BİLE GELECEKTİR ZAMANLA RUHUNA... KARANLIKTAN VE YANLIZLIKTAN NE KORK NEDE GÖZ YAŞI OLUP AKSIN HÜZÜNLER O GÖZLERİNDEN...ÇÜNKÜ UNUTMAKİ... HER GECE İKİ GÜNDÜZ ARASINDADIR... İNADINA AYDINLIGA VE İNADINA YAŞAMAYA...

Birde ben ekliyorum,inadına zayıflamaya..:)))

Bugün okuduğum gazetede bir köşe yazarı yazısında 60 yıl süren bir aşkı konu almış..

1947 yılında yahudi bir genç Fransada yayınevinde tanıştığı genç kızla evleniyor büyük bir aşkla...
Yıllar birbirini kovalıyor 1970 li yılların başında, Dorine açıklanamayan başağrıları şikayetiyle kıvranıyor..1982 yılında kanser olduğu ortaya çıkıyor...
Genel yayın yönetmeni olan Andre işinden istifa edip şehir dışında bir ev alıp eşinin bakımını üstleniyor..
Tam 25 yıl o evde dorine'ye yardımcı olmak için çırpınmış..

''Herşeyi paylaştığımıza inanmak istemiştim...Ama sen yaşadığın acıda tek başınasın...''

Demiş sevdiği kadına..

2007 yılının nisan ayına geldiklerinde karısı artık bir deri bir kemik kalmış..

''82 yaşına giriyorsun 6 cm.küçüldün sadece 45 kg.sin..Halen güzelsin,zarifsin ve arzu edilebilir bir cazibedesin..47 yıldır birlikte yaşıyoruz ve ben seni her zamankinden fazla seviyorum...
Kısa bir süre önce sana yeniden aşık oldum...''

22 eylül 2007 günü komşuları bir not bulmuşlar kapılarında..''Jandarmaya haber verin...''

Dorine ölürken andre'de intihar etmişti..
Şöyle demişlerdi;''Biz birbirmizi bütünüyle birbirimize verdik...''

Özetleyerek yazdım mesajı..Çok duygulandım,paylaşmak istedimm..:)

Son düzenleme:
İnşalllaaaahhhhh canım beni kimse tanıyamasın kendime yeni bir ben lazım çok sıkıldım kendimden şişman nmanifestonun boyu kaç biliyormusun o da başladığında 132 kiloymuş şuan 75 kilo ama öyle 75 gibi durmuyor.

canımcım 1.63 ya da 1.65 falan olması lazım ööle bizden uzun değil yani zaten 130 kilo halini görsen benden daha kilolu duruyor yani haika olmuş muhteşem olmuş şu anda o ayrı:)))

Back
X