- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Süper sonuç. Devamı da gelir inşCanimmmm kaynanam gelince tartı yazmayı unuttum..
Geçen hafta 78
Bu hafta 76.6
Fark; -1.2
Inşallah canım,zor konsantre oldum ama hiç bozmadım şükür.. hedef 65 :))Süper sonuç. Devamı da gelir inş
Anneme geldim canım kardesim bendeydi onu bırakmaya diye :)) valla bugün kilo mu görünce evde kk ya girwsimy bile gelmedi bırak yarışmayıNeden evinde değilsin minigimkorana var gezip durma
Seni yarisa davet etsem yoook dirsin
Ama bi yerden baslaman lazım sonu gelmiyorAnneme geldim canım kardesim bendeydi onu bırakmaya diye :)) valla bugün kilo mu görünce evde kk ya girwsimy bile gelmedi bırak yarışmayı
Nereye kadar gidecem bilmemAma bi yerden baslaman lazım sonu gelmiyor
Canım hadi dön beraber başlayalımselam kızlar kilom 86
Kesin okurken uyuya kaldın bendede çok oluyorIyi geceler kizlar
Gecmis yapip geliyorum
Tesekkur ederim cnm ❤Mutlu yıllar dilerim sağlıklı uzun başarılı huzurlu bir ömür versin Rabbim hep birlikte
Afiyetle yemek nasip olsun canım ellerinize sağlık
Tesekkur ederim cnmAfiyetle yiyin canım. Biz de fazla yaparz. Annem bütün kardeşlerime yapar ablamla beraber sağolsun.
İyiyiz çok şükür.. Sen nasılsın
Sağlıklı huzurlu nice yaşları olsun anne babasıyla beraber.
Evet cnm masallah kocamam olduHayırlı olsun yeni yaşı eminenin koca kız oldu. Ben seni burda ilk gördüğümde diş buğdayı yapmıştınız :))
Hasibecim güzel arkadaşım bırak bu yaptığın diyeti biz bundan ağzımızın payını aldık.
Evet yaptın başarılı oldun ama geri dönüşler tekrarlar her zaman ilkinden çok çok zor.
Yapma artık biraz. Şişman insanlar bu kadar kısıtlı diyetle iyi olmuyorlar.
Mantıklı olursak zaten böyle kısıtlı herkes verebilir mesele düzgün ve herşeyden yiyerek kilo vermek.
Her kısıtlamanın geri dönüşü normal değil anormal oluyor.
Hem ben senin ablan sayılırım ula söz dinletek sığınıcak liman gibi buna saldırıyoruz çünkü çabuk sonuç veriyor.
Çabuk olması değil mantıklı olması bizim içim önemli.
Bi 80 e geliriz sonra yaparız.
Bundan önce sen çokta güzel yapmıştın zaten.
Aynen uyudum uyandim devam ettim ve tekrar uyumadan alintilarima cevap yazabildimKesin okurken uyuya kaldın bendede çok oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?