• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlar,
Aranıza yeni katıldım. Yaklaşık 7 ay önce 2. kızımı dünyaya getirdim :) Hayatım boyunca hep kilolu biriydim. Düğünümden önce dukanla biraz vermiştim fakat şu an zirvedeyim :KK43: Artık belim bacaklarım ağrıyor, bir şeyler yapmam gerekiyor. Stres vs. beni sürekli yemek yemeye itiyor ve motivasyona ihtiyacım var. Sizlerin bana da yardımcı olabileceğinizi düşündüm. Beni de aranıza kabul eder misiniz :cry: Boyum 177 ve kilom şu an 117 civarı :cry:
Selam hosgeldin. Benimde 7 aylik kizim var. Bende 110 kgyum. Ve motivasyonumu saglayamiyorum

Selam, Allah bağışlasın çocuklarımızı. Yalnız olmadığını görmek insana her zaman iyi gelir. O motivasyonu beraber sağlayalım burada :)
İnşallah. Başka cocuk var mi, bebek emiyor mu?
Ben emziriyorum. Ek gidaya az az başladık. Birde 3 yasinda kizim var

merhaba arkadaşlar huzurlu haftalar
cuma: 105.4
bugün 105

karar verip başlayalı dün itibari ile 2 ay oldu 3. aya girmiş oldum
Ne güzel kilo vermişsin tebrikler. Darısı başıma :))

Bu arada cuma yarışması olayını pek anlamadım ama o grupları tavsiye eder misiniz kızlar?

Ne güzel kilo vermişsin tebrikler. Darısı başıma :))

Bu arada cuma yarışması olayını pek anlamadım ama o grupları tavsiye eder misiniz kızlar?
Amin canim daha cook var benim de vermem gereken fazlalik. İnsallah ideal kilolarimiza ulasiriz.
Yarismayi şöyle tavsiye edebilirim menü paylasimi menü yorumu spor ve gunluk belirli mesaj sayilari gibi her takimin kendince kurallari var uyabilirim kararliyim iddialiyim dersen tavsiye ederim ama yok ben yavas yavas zorlanmadan ya da bir yere bagli kalmadan ilerlemek istiyorum dersen tavsiye etmem

Hoşgeldin canım benim..burada hepimizin yemek için bahaneleri var malesef..herkes birbirine destek oluyor,bizi en iyi biz anlıyoruz.umarim en kısa zamanda sağlığına kavuşursun.her gün menünü paylaşmayı,cuma günleri kilo bildirmeyi unutma:KK66:
Merhaba ben de katılmak istiyorum Kg 94.4 bu sabah. Her cuma tartı verecegiz ve menu paylasımı yapabilcekce yapacagız degıl mı?

Back
X