- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
İyi geceler kizlar
Bu hafta eba beni de çok yordu. İş yerinden arayıp emineyi yönlendirmeye çalıştım. En son Perşembe günü saatlik izin alıp emineyi derse bağlayıp nasıl bağlanacağını öğretip geri döndüm. Yorucu bir hafta geçti. Bu haftasonu da ise gidicem hem gönderilecek covid numunelerinin işlemlerini yapicam. Hem de askere gidecek olanların taramaları başladı yarından itibaren gelmeye baslicaklar onları yapicam
Beslenmeme çok ayar cekemedim bu haftada ama abur cuburu biraz azalttım
Gecen hafta 101.6
Bugün 101
Fark 0.6
Bu hafta eba beni de çok yordu. İş yerinden arayıp emineyi yönlendirmeye çalıştım. En son Perşembe günü saatlik izin alıp emineyi derse bağlayıp nasıl bağlanacağını öğretip geri döndüm. Yorucu bir hafta geçti. Bu haftasonu da ise gidicem hem gönderilecek covid numunelerinin işlemlerini yapicam. Hem de askere gidecek olanların taramaları başladı yarından itibaren gelmeye baslicaklar onları yapicam
Beslenmeme çok ayar cekemedim bu haftada ama abur cuburu biraz azalttım
Gecen hafta 101.6
Bugün 101
Fark 0.6
Ben de decatlondan aldim domyos el120 modeli. Memnunum tabi bir de düzenli kullansam süper olacakDecatlondan aldım ben çok kolay bi alet değil az az başlıycaz
Geçmiş olsun cnm Allah şifa versinDun gece esimin babannesi fenalasmis yogun bakima almislar. Bugun moralim pek yok. Daha dun aksam görmüştük... Ne olacagimiz hic belli degil hayatta
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallahKızlar merhaba,
Cenazemiz vardı iki gündür yoktum. Yarın yeniden katılacağım aranıza. İyi akşamlar
HoşgeldinizGunaydin hanimlar...
Ben de ilk bildirimimi yapayim.
Baslangic: 96,1
Guncel: 93.9
Fark: 2.2
![]()
çok şükür yok. ama psikolojik ağırlık çok.