- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Süper fikir yeşil smoothie naisl yapıyorsn cnm olabilir bende o dönem çok sinirli değişik ruh halinde olurum insülin yapar mı bilmiorum ama tansiyonla alakalı olabilir belki dikkat eteve gideyimde bir yeşil çay içeyim, birde kendime yeşil bir smoothie yapıp günü kapatayım (umarım)
sinirlerim çok bozuk, mağlum dönem önceside ondan mı anlamadım zaten tasiyon mu insilin mi ne varsa tavan yaptı. gözlerim kapanıyor beynim uyuşuk gibiii cuma trafiği sıkıştırmadan eve atayım kendimi
Artı değilsin o da güzel.cnm haftaya dahaguzel rakam görürsün insAllahmerhaba kızlarrr
cuma 85.8
bugün 85.8
eksilerim hikaye oldu bu hafta. sabah birebir cumayla aynı oldu.
yine 2. gün oldu wc yok. halbuki sabahları 1 yk zeytinyağı da içiyorum. kafamı bir toplayayım da bir şeyler yapayım. bu böyle olmayacak.
eve gideyimde bir yeşil çay içeyim, birde kendime yeşil bir smoothie yapıp günü kapatayım (umarım)
sinirlerim çok bozuk, mağlum dönem önceside ondan mı anlamadım zaten tasiyon mu insilin mi ne varsa tavan yaptı. gözlerim kapanıyor beynim uyuşuk gibiii cuma trafiği sıkıştırmadan eve atayım kendimi
amin tatlım. evet artı olmamam çok güzel. artı olsaydım daha çok üzülürdüm.Artı değilsin o da güzel.cnm haftaya dahaguzel rakam görürsün insAllah
Bence yedklerinle mutlu olmak pişman olmamak önemli yedik ve bitti yarına bakmalıyız bugün benim içinde kaçamakli idi ama sporla dengeledigimi düşünüyorumamin tatlım. evet artı olmamam çok güzel. artı olsaydım daha çok üzülürdüm.
geçen cuma 85.8 bildirim yaptım. cumartesi 85.4 tüm. ne güzel dedim cumaya kadar iyi gider. ama bir wc bir de dolunayın ödemi yetti bana. valla şok oldum çok üzüldüm ama yapacak birşey yok. haftaya inşallah iyi olur.
doğruyu söyleyeyim bugün istediğimi yedim. işe yemek götürmedim. dışarıdan söyledim. hiç de pişman değilim. ama yarın devam.
Hadi insAllah cnmşu profil resmimdeki hatun gibi olmak istiyorum. duamı kabul et Allahım
Evde koşu bandi mi var maşallah cok guzel ya29 Ocak Cuma
Kahvaltı 11
7 zeytin
1 kk beyaz peynir
3 dilim sucuk
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
1 çay kaşığı tahin pekmez
2 kaşık ev yoğurdu
Ara 14:00
1 çay bardağı sütle kahve
1 incir
1 ceviz
15-20 kuru üzüm
Yarım mandalina
Akşam 19
1 kepce ezogelin çorbası
Avuç içi kadar sinitzel
Salata
1 kepce hoşaf
2 sivri biber turşusu
Su 2.5 lt
Spor
1 saat +1 saat toplam 2 saat koşu
4000 adım normal
Yok canım olduğum yerde yapıyorum çok işe yarıyor bence denemelisinEvde koşu bandi mi var maşallah cok guzel ya
Yerimde yurume yapıyorum da koşu yapamam şu aşamadaYok canım olduğum yerde yapıyorum çok işe yarıyor bence denemelisin
insAllah 9lari hızlıca geç yaparsın canımYerimde yurume yapıyorum da koşu yapamam şu aşamada
GünaydınGünaydın ❤
Mutlu haftasonları ❤
Uğrayamadım dün.
Geçen cuma 109.5 heralde
Bu cuma 108 çıktım
Aleyküm selam günaydınSelamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bugün biraz geç uyandımevdekiler de miskinlik yapınca bende etkilendim sanırım
Hepimiz için kaçamaksız ve bol eksili bir gün olur inşallah ....Aminnnn
Dün öğlen kahvaltısından sonra kestane yedimSüper fikir yeşil smoothie naisl yapıyorsn cnm olabilir bende o dönem çok sinirli değişik ruh halinde olurum insülin yapar mı bilmiorum ama tansiyonla alakalı olabilir belki dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?