Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Listeye uyamadim aslinda. İnşallah yine de eksi gelirim. Aç uyumak eksi getiriyor ama hayirlisi birde butun gun ayaktaydim resmen hic oturmadim. Ütü falanda yaptım. Kol kaslari calismistir inşaaalllah
Gelir gelir insAllah cnm bencede aç uyumak baya ise yarıyor ben pek aç hissetmiyorum şu an ütü mu ay salonda çamaşırlar var katlanacak onu da gözüm yemiyor kaç gündür insAllah yarin

Valla ne güzel ya. Kiz kac yaşındaydı? Benimkilerin arasi 2.5 yaş

Gelir gelir insAllah cnm bencede aç uyumak baya ise yarıyor ben pek aç hissetmiyorum şu an ütü mu ay salonda çamaşırlar var katlanacak onu da gözüm yemiyor kaç gündür insAllah yarin
Benim de ütü bayadir birikmişti. Yine kurutmada da camasir var elbette

Şuan tarçınlı süt içiyorum. İyice geç olmadan içeyim dedim. Şekersiz tabii

Valla ne güzel ya. Kiz kac yaşındaydı? Benimkilerin arasi 2.5 yaş
Kız 6.5 yaşında cnm oğlanda bı kaç güne 7 aylik olacak var araları
Benim de ütü bayadir birikmişti. Yine kurutmada da camasir var elbette

Şuan tarçınlı süt içiyorum. İyice geç olmadan içeyim dedim. Şekersiz tabii
Afiyet olsun canım

Çok güzel

Dolu dolu akşam dengelemişken çayın yanı sanki fazla kaçmış ama yürüyüşte yapmışsın

Çok güzelmiş akşam ara öğünün yok mu?

Bugünkü menüler süper

Nerelerdesin sen düzenin sarsıldı, tatile mi gittin
Kendini cuma artı çıkıcam diye şartlamasan

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar
Yeni bir haftaya bomba gibi bir başlangıç yapar herkes inşallah
Pazar günü gündüz yine 300 - 500 kafası vardı bende çabuk kendime geldim ama eşim film falan seyredince sağ olsun bir türlü vermedi bilgisayarı

Kahvemi de kaptığım gibi geldim İnşallah bol eksili bir hafta olur hepimiz için

Tam yazıyodum oynakbasi34 nerdesin uğramadın diye

Sorma bu şeker bu ara beni maf etti hayır iki gün gram yükseltebilecek birşey yemedim heee en sonunda dün akşam az makarna yedim kötü olabileceğimi bilerek ama hiç bir şey olmadı
Şimdi sağlık ocağını arayıp soracağım tahlillerin hepsini yapıyorlarmı diye ona göre gider yaptırırım ben yükseliyor sanırken düşüyor mu acaba ?

Aleyküm selam cnm afiyet olsun canım inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…