Hergun tatli yiyorumMakarna varla yok gibi pideyle aynı anda olmasa ikiside sorun değil biliyosun.
Yada onlar olmasa güllaçta çok ağır değil aslında
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hergun tatli yiyorumMakarna varla yok gibi pideyle aynı anda olmasa ikiside sorun değil biliyosun.
Yada onlar olmasa güllaçta çok ağır değil aslında
Ben kahveciyim peşinen içtim
inan değişmesini öyle çok istiyorum kiHiç mi değişmiycek bu? Hatır sormayı dertlrşmeye çevireyim :))
az önce bitti valla. oolong içtim.
Hadi hayırlısı cnm beni de zorluyor vala ya şu iki gündür durdu yine bende bı 7leri gorseydim
Olmaz mı cnm
Nasılsınz kızlar
Profilde başka topiklerde buluşalım![]()
ben dün bir salaklık yaptım. gerizekalılıktan da öte. iş çıkışı migrosa girmiştim. 23 nisan geliyor diye çikolatalarda indirim yapmış. yapmış da ne olmuş yani sana ne de mi. gittim bir torba çikolata aldım. kendim bile şok oldumHergun tatli yiyorum![]()
Alayım bi fincan :) bonus vardı noldu ya gitti mi desinler
Hadi insAllah hep beraber unutalım buraları başka topik açalım
Aman canim aman kg almak oyle kolay kiii yapma kendineben dün bir salaklık yaptım. gerizekalılıktan da öte. iş çıkışı migrosa girmiştim. 23 nisan geliyor diye çikolatalarda indirim yapmış. yapmış da ne olmuş yani sana ne de mi. gittim bir torba çikolata aldım. kendim bile şok oldumdünden bu yana kaç tane yedim.
bu böyle olmayacak dedim ve az önce torbayı bağlayıp dolaba kaldırdım. şimdi kendimi motive etmeye çalışıyorum torbayı unut diye. dur bakalım. yarın abdest alıp cumartesi oruca devam edeceğim Allahın izniyle. oruç bana iyi geliyor.
Napacagiz biz böyleMenüyü yazmış olmak için yazcam hiç hoş değil
22 Nisan Perşembe
Sahur
1 yumurta yağda
1 dilim peynir
5 zeytin
Bolca ot
4-5 tüm ceviz
2 dilim pide
İftar
2 kaşık p.pilavı
2 servis kaşığı güveç
1 kepçe mercimek çorbası
Salata
1 s.b ayran+yarım s.b vişne suyu ev yapımı
1 dilim pide
2 dilim börek
3 minik kadayıf tatlısı
2 kepçe sütlü
Su 1.5
Spor yok
Batırdım günü yemin ederim yarın acil toparlamaliyim bayrama güzel bı rakam göremiycem yoksa
İyimisin şimdi?Günaydın kızlar bı kaç gündür buraya da ugrayamadim pazardan bu yana kürek kemigim kulunç oldu nefes alırken batıyor dün hele çok kötüydüm halada gecmedi
İnşallah canımTebrikler canım çok iyi. Devamı da gelir inş. Hepsi ödem değildir yağ da vardır muhakkak
Bekliyorum seni hadi gelTebrik ederim 86 altina inemedim bende
Mesleki duyarsızlık vardır ya bizimki de öyle. Hep kilo hep kiloFazlasıyla şişim bende ramazan yaramamış durumda.
Namazları zor kılıyorum.
Üzülüyomuyum diye düşünüyorum hissizim sanırım artık
Gelipte sizi bulamazsam çok üzülürüm. Zayifta olsanız gelinProfilde başka topiklerde buluşalım![]()
Oruç başka bişey. Dünyaları da koysalar önüne niyetin sağlam oluyor. Diyet gibi değil. Bu seferlikte yiyeyim diyemiyorsun. Sanırım diyette niyet eksik.ben dün bir salaklık yaptım. gerizekalılıktan da öte. iş çıkışı migrosa girmiştim. 23 nisan geliyor diye çikolatalarda indirim yapmış. yapmış da ne olmuş yani sana ne de mi. gittim bir torba çikolata aldım. kendim bile şok oldumdünden bu yana kaç tane yedim.
bu böyle olmayacak dedim ve az önce torbayı bağlayıp dolaba kaldırdım. şimdi kendimi motive etmeye çalışıyorum torbayı unut diye. dur bakalım. yarın abdest alıp cumartesi oruca devam edeceğim Allahın izniyle. oruç bana iyi geliyor.
silkelenmem gerekli acil olarak. ama olacak Allahın izniyle.Aman canim aman kg almak oyle kolay kiii yapma kendine
öyle canım aynen. diyette niyet eksik. oruca başlayınca düzene giriyorum sanki. nefsime sahip çıkıyorum. serbest, başıboş kalmıyor.Oruç başka bişey. Dünyaları da koysalar önüne niyetin sağlam oluyor. Diyet gibi değil. Bu seferlikte yiyeyim diyemiyorsun. Sanırım diyette niyet eksik.
Düşünürsek sahurda hergun aynı şeyi yiyoruz. 1 ay boyunca. Diyette öyle bişey olsa 3 günde vazgeceriz. Niyeti sağlam olanlardan eylesin Rabbim. Amin
Ne bilim ya mehter takımı gibiyiz bı ileri iki geri motivasyon olarakNapacagiz biz böyle![]()
İyiyim canım şükürİyimisin şimdi?
Ya sessiz sakin oldu mu ben de nerde millet diye merak ediyorum yazmadığım zamanlar bile gelip yorumları okuyodum kk da üye olunca yazdığım ilk topiklerdn burasıGelipte sizi bulamazsam çok üzülürüm. Zayifta olsanız gelin
İyimisin şimdi?
İnşallah canım
Bekliyorum seni hadi gel
Mesleki duyarsızlık vardır ya bizimki de öyle. Hep kilo hep kilo
Gelipte sizi bulamazsam çok üzülürüm. Zayifta olsanız gelin
Oruç başka bişey. Dünyaları da koysalar önüne niyetin sağlam oluyor. Diyet gibi değil. Bu seferlikte yiyeyim diyemiyorsun. Sanırım diyette niyet eksik.
Düşünürsek sahurda hergun aynı şeyi yiyoruz. 1 ay boyunca. Diyette öyle bişey olsa 3 günde vazgeceriz. Niyeti sağlam olanlardan eylesin Rabbim. Amin