• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın :KK200:

2 gün yürüyüş yaptım çok iyi geldi. bu kapatmada şu yürüyüş olayını hayatıma katayım. dün kendime ananas çayı yaptım dolaptada var. bugün onu içsem henüz yeşil çaya başlamadım aromalı suyum bitsin onuda hergün bir bardak içsem süper olur :KK68:
Yürüyüş gerçekten iyi geliyor açık hava yürüyüşü özellikle Afiyet olsun canım

Selam kızlar kendimr yeni tartu aldım. Yağ kas her şeyi ölçüyor. Yüzleştim kendimle. Hem geçen haftaki hem yeni tartıyla tartıldım
Geçen hafta 86.9
Bugün aynı tartı 85.6
Yeni tartı 85.8

Fark - - 1.1
Çok şükür eksi çıktım 🙂🙂 rakiplerim sizde durumlar nasıl??
yeni tartını güle güle kulan. tebrikler güzel eksin var :KK9::KK9:
Evet cok guzel olur. İstersen yapabilirsin ❤️
sağol kendime vakit ayırayım diyorum :KK74:

Kendime cok kızıyorum iradesiz olunca. Ama elimden de birşey gelmiyor. Şu 18 günü atlatsak hayırlısıyla. Çocuklara ayri üzülüyorum kendime ayrı üzülüyorum
Lütfen kendine kızma sen çok başarılısın inan. ramazan üstüne kapanmada geldi bu süreci bunalmadan geçirmek zor gerçekten. bende çok korktum yürüş yapamam filan zanettim ama herkes dışarıda çocukları kapının önüne çıkart enerjilerini atsınlar ufak çocuk onlara nasıl anlatılırki anlamaz yavrucaklar :anne:

Günaydın ❤🍀
Mutlu haftasonları 🌸

TheseBlackandwhiteDassierat-size_restricted.gif

İyi akşamlar ❤

Geçen hafta 110
Bu hafta 108,5

Dün 108 di ama yediklerim artı yaptı.
Bu akşam çok yedim 10 gündür yemediğim kadar
Çok iyi sonuç tebrik ederim. Hadi başla tam anlamıyla Bonus. Erteleme artık. Bak ben de çok zorlanıyorum ama bırakmayacam bayrama 3 kg hedef koydum. Ne kadar ulaşırsam artık

Back
X