- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Sağol canımTebrikler canım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canımTebrikler canım![]()
Günaydın canım insAllah benim için dinlenme vakti dün yaptım bolca temizlik rutin ev işi yapsam yeterGünaydın kızlar
İyi hafta sonlarıniz olsun inşallah
Hava çok güzel tam temizlik havası![]()
kolay gelsin canım bende ev işi olarak azar azar yaparım bişeyler diye düşünüyorumGünaydın kızlar
İyi hafta sonlarıniz olsun inşallah
Hava çok güzel tam temizlik havası![]()

Yürüyüş gerçekten iyi geliyor açık hava yürüyüşü özellikle Afiyet olsun canımgünaydın
2 gün yürüyüş yaptım çok iyi geldi. bu kapatmada şu yürüyüş olayını hayatıma katayım. dün kendime ananas çayı yaptım dolaptada var. bugün onu içsem henüz yeşil çaya başlamadım aromalı suyum bitsin onuda hergün bir bardak içsem süper olur![]()
yeni tartını güle güle kulan. tebrikler güzel eksin varSelam kızlar kendimr yeni tartu aldım. Yağ kas her şeyi ölçüyor. Yüzleştim kendimle. Hem geçen haftaki hem yeni tartıyla tartıldım
Geçen hafta 86.9
Bugün aynı tartı 85.6
Yeni tartı 85.8
Fark - - 1.1
Çok şükür eksi çıktımrakiplerim sizde durumlar nasıl??
sağol kendime vakit ayırayım diyorumEvet cok guzel olur. İstersen yapabilirsin![]()
evet başka türlü bu kapamaları nasıl atlatırızYürüyüş gerçekten iyi geliyor açık hava yürüyüşü özellikle Afiyet olsun canım
benimde vucudumun ruhumun tam ihtiyacı olan şeydiAynen cnmevet başka türlü bu kapamaları nasıl atlatırızbenimde vucudumun ruhumun tam ihtiyacı olan şeydi
![]()
Lütfen kendine kızma sen çok başarılısın inan. ramazan üstüne kapanmada geldi bu süreci bunalmadan geçirmek zor gerçekten. bende çok korktum yürüş yapamam filan zanettim ama herkes dışarıda çocukları kapının önüne çıkart enerjilerini atsınlar ufak çocuk onlara nasıl anlatılırki anlamaz yavrucaklarKendime cok kızıyorum iradesiz olunca. Ama elimden de birşey gelmiyor. Şu 18 günü atlatsak hayırlısıyla. Çocuklara ayri üzülüyorum kendime ayrı üzülüyorum

Çok iyi sonuç tebrik ederim. Hadi başla tam anlamıyla Bonus. Erteleme artık. Bak ben de çok zorlanıyorum ama bırakmayacam bayrama 3 kg hedef koydum. Ne kadar ulaşırsam artıkİyi akşamlar ❤
Geçen hafta 110
Bu hafta 108,5
Dün 108 di ama yediklerim artı yaptı.
Bu akşam çok yedim 10 gündür yemediğim kadar
Teşekkür ederim. Yağ oranını falan da ölçüyor vucüt yaşında eşimi 27 yaş gösterdi beni 68yeni tartını güle güle kulan. tebrikler güzel eksin var
sağol kendime vakit ayırayım diyorum![]()
Bu hafta benm1. 3 verdim onu geçmişim ama o 79 a daha yakın önce 79 gören kazanacak.
Bı hafta çok dikkat et canım bak fit mutlu anne fark açtı bize.Kizlar ben sabitim maalesef gecen haftayla. Yani 85.9 gördüm ama artiya gectim bile...
Teşekkür ederim. Yağ oranını falan da ölçüyor vucüt yaşında eşimi 27 yaş gösterdi beni 68çok zoruma gitti.
Yaaa sen kaç yaşındasın eşin kaç yaşında benim de 10 yaş fazla çıktı 37Teşekkür ederim. Yağ oranını falan da ölçüyor vucüt yaşında eşimi 27 yaş gösterdi beni 68çok zoruma gitti.