• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hepimizin ilk hedef kilosu 79 kizlar okuyorumda cuma güzel bir eksi görürüz inş
İnşallah fazlasıyla gider
Genel olarak sinirli stresli ve gergin gecen bir donemdeyiz. Calisanlar ayri evdekiler ayri bunaldi. Cok normal. Benimde bu yaz akrabalardan cok dugun sunnet vs var. Onlar icin hic hirs yapmadim. Senin dedigin gibi gitsemde olur gitmesem de. Ama bu hep boyle surmeyecek. Kg arttikca saglik elden gidiyor. Yani sadece görünüş olarak düşünme, yaş ilerledikce de vermek daha zor
Yok zaten günlük yaşantıda da zor oluyor. Kıyafetler zor dar filan 😔
Biraz ben merkezli olsam süper olacak ne diyecekler yerine nasıl hissedeceğim desem
Kimin düğünü canım?? Kaynın mıydı🤔normal hevesinin olmaması pandemi süreci 🤷‍♀️ama kg vermeye hevesin olsun. Dikkat etmeyince misliyle alıyoruz maalesef
Erkek kardeşimin.
Gorumce olucam 😅

Slm kızlar 🤗❤️
Yarın herkesin tartıda yüzü güler insAllah ben bugün oturma odasıni temizledim bitti oğlan yeni uyandı makineyi çalıştırdım perdeler yıkanıyor antreyi mutfağı süpürüp yemek işine bakicam insAllah vakit kalırsa uyurum biraz dinlenirim temizlikte sonuna geldim artık şükür en zoru mutfak kaldı 😩🙈

Slm kızlar 🤗❤️
Yarın herkesin tartıda yüzü güler insAllah ben bugün oturma odasıni temizledim bitti oğlan yeni uyandı makineyi çalıştırdım perdeler yıkanıyor antreyi mutfağı süpürüp yemek işine bakicam insAllah vakit kalırsa uyurum biraz dinlenirim temizlikte sonuna geldim artık şükür en zoru mutfak kaldı 😩🙈
Oh eline sağlık bayram temizliği 😍

Bayramdan sonra ev işlerini dahil edelim mi sporlara takımlar gibi ne dersiniz?

Bana uyar zira başedemiyorum. Yeni dersim bitti şimdi kıza yemek verip temizlik yapacam sonra iftar.. Şu anda ağlama modundayım. Ev de büyük topla topla bitmiyor. Eşim de çıktı ona da sinir oldum ayrı..

Bana uyar zira başedemiyorum. Yeni dersim bitti şimdi kıza yemek verip temizlik yapacam sonra iftar.. Şu anda ağlama modundayım. Ev de büyük topla topla bitmiyor. Eşim de çıktı ona da sinir oldum ayrı..

Bak modunu düşürürsen için şişer sonra yarın artı gelirsin :KK45:

İş dediğin nedir 1-2 saatte neler yaparız.
Bende yeni başlıyorum bu saat olmuş aylak aylak durdum

Sağol canım çok iyi olur aslında ya bı rutin oluşturmak lazım sonra ayar kaçıyor toparlayamiyorum
Slm kızlar bu gun kendıme ızın verdım abartmamak kaydıyla.

Sabah
Kızartma
1 d ekmek
Çay

Akşam
Yogurt
Makarna
Salata

Kahve
Su
Afiyet olsun canım kızartma ve makarna miktarları çok değilse güzel menü

Sağol canım çok iyi olur aslında ya bı rutin oluşturmak lazım sonra ayar kaçıyor toparlayamiyorum

Afiyet olsun canım kızartma ve makarna miktarları çok değilse güzel menü

Ara vermeden yapılan koşturmalı işi sayarız süpürme silme gibi.

Bulaşık sayılmaz

iyi akşamlar arkadaşlar,menüm
1tbe, zeytin, peynir, domates salatalık, biber, az tereyağda 1 yumurta , çay,
ara, yeşilçay, 1tane fıstık bar
öğlen,6 yk kapuska 2 yk yoğurt 1 minik parça ekmek,
akşam ,1dilm pide, 1, kepçe mercimek çorbası, 5 adet ızgara balık ,,salata
yeşilçay,, çay,,su 2 ye ramamlıcM birazdan kahve içicem daha sonra yatmadan kayısı bitki içerim ..,....

kızlar benim büyük oğlanın teli arızalandı benimkine şimdili hafiften el koydu bugün şuana kadar elime 2 kere geçti telefonum birkaçgün böyle olacAk heralde yarını merak ediyorum kiloları sonuçları 🤔♥️

İyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,salatalık,domates,biber,maydanoz,1 ceviz,1 tatlı kaşığı bal,çaylar.
İkindi: 3 yemek kaşığı yoğurt,15 çubuk kraker,2 lokma peynir-ekmek,2 erik,2 yemek kaşığı portakallı kereviz
Akşam: Avuç içi pide, 1 tabak fırında karışık sebze,sarımsaklı yoğurt,kuru biber
2 lt su
2 kupa yeşilçay
Çaylar

Screenshot_20210507_004107.webp Screenshot_20210507_001742.webp

İyi geceler ❤

Sahur yerine 1 de

Biraz lavaş ve tuzlu köy helvası
1 kase sütlaç

İftar
1,5 kepçe un çorbası
Servis tabağında sucuklu menemen
Yarım pide yemişimdir pideler büyük değildi bimdekilerden.

Sonra 1 tane sütlaç çay

Pek iyi değil ama yazmak için yazdım artık ne olduysa

İyi geceler ❤

Sahur yerine 1 de

Biraz lavaş ve tuzlu köy helvası
1 kase sütlaç

İftar
1,5 kepçe un çorbası
Servis tabağında sucuklu menemen
Yarım pide yemişimdir pideler büyük değildi bimdekilerden.

Sonra 1 tane sütlaç çay

Pek iyi değil ama yazmak için yazdım artık ne olduysa
Yaz ve yedigini gör ramazan sonrasi toparlayacaksin ben inanıyorum 😍❤️

Back
X