• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Spor bildirimimi yapayım acayip kasık karın ağrım var soran sonra sıcak bı duş aldım geçmezse ağrı kesici içecem sanırım
70 dk rampada tempolu yürüyüş 10 dksi hafif tempo koşu idi
Adım sayım toplam 10528 saat 12yi geçince bölündü sayı

Eklentiler

• IMG20210511010954.webp
    IMG20210511010954.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_20210511_013128.webp
    IMG_20210511_013128.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 23
Dukan çayını nasıl içmezsin Amine Busra Amine Busra :deli: çok lezzetli olduğundan değil de fayda sağladığından lıkır lıkır içtik mübareği.

Diyetteki insanın zemzemi gibi bişey. Çayını az koyabilirsin tat acı geliyosa yada bi çubuk tarçın atabilirsin.
Ben de hiç içmedim 🙂

Hım kist sorunum yok bildiğim kadarıyla ama yumurta tembelliği pco bende de var Rabbim bağışlasın 🤗

Yok zaten evde olsa da araştırmadan içmem canım teşekkür ederim uyardığın için 😘
amin hepimizin evladini bagislasin Allah

iyi akşamlar arkadaşlar bugün
,sabah avuç içi ,pide 2 yk menemen
çay,
ara, türk kahve,2 parça fıstıklı çikolata
öğlen ,2 yk,ıspanak kavurma, 3 yk
etli pilav,2 tane pazı sarma
akşam,1 kase mercimek çorbası 8 ,10 tane istavrit, 1 avuç iç pide ,salata ,3 ,tane pazı sarma , yeşilçay, ,
sonrada çay ve yatmadan kayısı bitki çayı,su 2 ye tamamlanır, bugün akrabam ı iftara davet ettim biraz kaçırdım yine bu hafta heralde eksi göremicem :KK43: :kızgın:

İyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,lor,salatalık,domates,biber,maydanoz,1 ceviz,1 tatlı kaşığı bal,çaylar.
İkindi:1 yemek kaşığı süzme yoğurt,2 lokma patates tostu,1 sade soda
Akşam: Avuç içi pide, 1 kase şehriye çorbası, 1 çatal kıymalı makarna, salata
2 lt su
2 kupa yeşilçay
Çaylar

Back
X