• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Afiyet olsun canım çekti valla🤣 ben saat 12 yi bekliyorum ve inanılmaz acıktım🤣🤣
Ben if yapamiyorum canim. Hem emziriyorum hem insulin direnci var. Ben bol ara öğünle güzel veriyorum. Oglen 13.00 gibi yerim sonra da 16.00 gibi ara öğün yaparım

Ben if yapamiyorum canim. Hem emziriyorum hem insulin direnci var. Ben bol ara öğünle güzel veriyorum. Oglen 13.00 gibi yerim sonra da 16.00 gibi ara öğün yaparım
Emziriyorsan zaten hiç olmaz sana canım ben de bu düzene alıştım geç kalkıyordum genelde o yüzden öğle yemeği yiyemiyordum zaten ama iki haftadır derslerimizi sabaha aldılar sabah 8den 12 ye kadar beklemek çok acıktırıyor

gunaydin hanimlar dun ki menumu yazayim

09:30 da bol peynir 8 zeytin 1 caybardagi ceviz 3 kayisi 1 elma 2 tane tereyagli yumurta bol yesillik domates salatalik 1 bardak sut

16:00 dayanamadim artik :( 1 bardak ayran 4 kasik mercimek corba

19:00 5 kasik anali kizli yemek 2 bardak ayran bol salata

2.5 lt su 09:00-18:00 arasi calisiyorum spor yapamadim ama insallah baslayacagim

Emziriyorsan zaten hiç olmaz sana canım ben de bu düzene alıştım geç kalkıyordum genelde o yüzden öğle yemeği yiyemiyordum zaten ama iki haftadır derslerimizi sabaha aldılar sabah 8den 12 ye kadar beklemek çok acıktırıyor
Oyle olunca zor olur tabi ya

Tünaydın ❤🍀

4a8f681c5fa2f2e872d4bcb6f1c36d0e.webp

Amine Busra Amine Busra
74FRIDA 74FRIDA
asumanzeynep asumanzeynep
bengisu022 bengisu022
lolaxx lolaxx
misafir1001 misafir1001
nisan34 nisan34
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Bulamiyorum Bulamiyorum
huzurunmeraklisi huzurunmeraklisi
M Musluk Suyu
Arzuluu Arzuluu
Pembe Lotus Pembe Lotus
Mthn83 Mthn83
basbelasiyim basbelasiyim
MuMu85 MuMu85
60kiloyum 60kiloyum
dimaze3800 dimaze3800
hzlsel hzlsel
medgic26 medgic26

Amine Busra Amine Busra canim cok güzel olmussun masalkah, seni cok takdir ediyorum , her cuma sana bakmam icin geliyorum buraya yazmadigim zamanlar 😅 Zoru basardin ve devam ediyorsun kendine gurur duyabilirsin 😍
Yaaa cok teşekkür ederim gizli takipcilerim oldugunu bilmiyodum 😅🤣🤣🤣

Back
X