• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Mthn83 Mthn83 bende aynen yaptığını yapıyorum şu an.
Benim için kendi rahatları için hiç bişeyden vazgeçmeyenler için yürüyüşümden vazgeçmiyorum.

Sofrada onları yalnız bırakmak umrumda bile değil. Bende çok yalnız kaldım
Al bendende okadar herkese kendi çocuklarıma kocama bile bundan sonra böyle hepsine söylüyorum beğenmeyen yatağını ayrı sersin diyorum 😏

Ben if ye başladım ya. Akşam ton balıklı salata yaptım içinde 3-4 yk kaldı. Biraz küçüğe yedirdim. 1 kaşıktan biraz fazla kaldı. Evdekileri tek tek gezdim kimse yemedi. Benim o alt dunyamdaki ben ye bı kaşık salata sonuçta dedi. Sonra dedim yeme sürem bitti. Ve o salata yenmedi. Evde kimse kendi canına kiymadi salata için. Ben kendimi feda etmişim hep. Ama neye ettim bilmiyorum 😭

Günaydın ❤️
O kadar doğru ki dediğin yemekler ziyan olmasın diye kendimizi ziyan ettik hep artık bitti ama
Benim için kendi rahatları için hiç bişeyden vazgeçmeyenler için yürüyüşümden vazgeçmiyorum.

Hah şöyle biraz kendimizi düşüneceğiz işte 🥰

canım şöyle düşün diyet yapıyorsun diye onlar seni bırakmıyor. sen özel beslendiğin için ayrı takılıyorsun.
bugün benim içinde yürüsün biri. dün akşam üstü dizim kitlendi. kremlerle filan yumuşattım biraz ama hala topallıyorum. eşim işe gitti bakalım nasıl geçecek bugün.
az önce çocukları doyurdum aklımdan çeşit çeşit kahvaltı fikri geçti. şuan sadece 2 halka sucuk ve yumurta salatasına karar verdim. limonlu su bulantımı alıyor ama acıkma hissimi artırıyor. birazda boşluktan sanırım. iş güç yok ayağımı destekleyip oturuyorum. ye iç yat günü bu gün
O kadar doğru ki dediğin yemekler ziyan olmasın diye kendimizi ziyan ettik hep artık bitti ama

Hah şöyle biraz kendimizi düşüneceğiz işte 🥰
valla o 1 kaşığı havada karada yutardım yalan değil biliyorsunuz. ama bu sefer bozmuycam dedim. bozmuycam inşallah. yol uzun 10 kg vermem gerek ve yaklaşık 1.5 ay var. bide sıkılaşmam lazım tabii. umarım bacak mevzusu bu günlük olur ve kalır. yoksa hem hareket edemem hem evde tıkılıp kalırım

canım şöyle düşün diyet yapıyorsun diye onlar seni bırakmıyor. sen özel beslendiğin için ayrı takılıyorsun.
bugün benim içinde yürüsün biri. dün akşam üstü dizim kitlendi. kremlerle filan yumuşattım biraz ama hala topallıyorum. eşim işe gitti bakalım nasıl geçecek bugün.
az önce çocukları doyurdum aklımdan çeşit çeşit kahvaltı fikri geçti. şuan sadece 2 halka sucuk ve yumurta salatasına karar verdim. limonlu su bulantımı alıyor ama acıkma hissimi artırıyor. birazda boşluktan sanırım. iş güç yok ayağımı destekleyip oturuyorum. ye iç yat günü bu gün

valla o 1 kaşığı havada karada yutardım yalan değil biliyorsunuz. ama bu sefer bozmuycam dedim. bozmuycam inşallah. yol uzun 10 kg vermem gerek ve yaklaşık 1.5 ay var. bide sıkılaşmam lazım tabii. umarım bacak mevzusu bu günlük olur ve kalır. yoksa hem hareket edemem hem evde tıkılıp kalırım
Bacagin düzelirse Hadi gel beraber Squat yapalim sende benim gibi popo ve bacaktan dertlisin 😊

Hemen baktım şu dizim bir düzelsin aynen başlıyorum kaç set yapmak gerekir ki? Kendimi dinleyerek baslayim demi
Tabi canım çok yorma zaten kendini yavaş yavaş yükselt 1 set yap baktın iyisin 2. Seti de yapabilirsin ama birden çok yüklenme kendine çünkü ertesi gün gerçekten ağrıtıyor ben fitness partnerimin videolarını yapıyorum bacak kol karın için bir bak istersen

aynen ayne o beni çok zorluyor yaa :(
popo için yer hareketlerini tercih ediyorum doğrusu
kaç ile başladın kaç ile devam ediyorsun
Kiloyu soruyosan 91 le basladim 72.5 la devam ediyorum:) Squati soruyosan 60 la basladim 4.günüm bugün , beni de çok zorluyodu kactim bugüne kadar hep ama dün rahat yaptigimi farkettim üstüne gitmek lazim demekki :) bide ben 60 i hep ayni degilde 20 20 degisik versiyonlu yapiyorum

Eklentiler

• Screenshot_20210517-115821_Instagram.webp
    Screenshot_20210517-115821_Instagram.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 36
Tabi canım çok yorma zaten kendini yavaş yavaş yükselt 1 set yap baktın iyisin 2. Seti de yapabilirsin ama birden çok yüklenme kendine çünkü ertesi gün gerçekten ağrıtıyor ben fitness partnerimin videolarını yapıyorum bacak kol karın için bir bak istersen
Video su varmı?
Kiloyu soruyosan 91 le basladim 72.5 la devam ediyorum:) Squati soruyosan 60 la basladim 4.günüm bugün , beni de çok zorluyodu kactim bugüne kadar hep ama dün rahat yaptigimi farkettim üstüne gitmek lazim demekki :) bide ben 60 i hep ayni degilde 20 20 degisik versiyonlu yapiyorum
Setleri sordum aynen
Bu arada maşallah tabiki
Bilmiyorum da eriniyorum 🤣🤣❤️❤️

Bayramdan sonra o kadar cozutmaya rağmen şükür güzel rakam gördüm 82.2 görmüştüm bayramda şimdi 82.7 çıktım +500 kaldığım yerden devam insAllah bı an önce 70leri görürüm
Tebrikler canim ben en son gordugum rakami yakalayamadim henüz

Back
X