- 11 Nisan 2007
- 88.573
- 521.826
- 1.223
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 11 temmuz da 75 olmam lazimSağ ol canım spor olmasa hiç veremem zatenbu hafta bir tık daha arttıracağım temmuzun sonunda tatile çıkacağım o zamana kadar 7li kiloları görmek hedefim inşallah başarabilirim
![]()
Benim de 26 temmuza kadar vaktim varBende 11 temmuz da 75 olmam lazim![]()
Bu ne bu
30 kg için tebrikler. Ama hedefini az tutma. Sen zaten haziranda 79 hayli hayli gorursun. Sen hedefi 75e çekBenim de 26 temmuza kadar vaktim var79 keser beni zaten evlendiğimden beri en zayıf kilomdayım bugün hem de 30 kiloma veda etmiş durumdayım şarkı türkü söyleyip duruyorum sabahtan beri
![]()
Kilo vermem yavaşlar diye biraz korkuyorum30 kg için tebrikler. Ama hedefini az tutma. Sen zaten haziranda 79 hayli hayli gorursun. Sen hedefi 75e çekyoksa ben incelirken sen beni mi izliceksin
AaaaFit mutlu anne nerdesin sen. Gizliden gizliye seni takip ediyorum habern ola yakalicam seni
![]()
Bizim yarış ne durumda?Bu ne bu
Çocuklar izin verdigi muddetce arttircamKilo vermem yavaşlar diye biraz korkuyorumyok yok izlemeyim beraber verelim hedeflerimize ulaşalım ama bu azimle ulaşırız sen de sporu biraz arttırmaya çalış canım
![]()
Cevizli sucukBu ne bu
AhahahBizim yarış ne durumda?
Kahvaltı vakti sonunda
Çilek ve armut eklemesiyle sevgili yulafım![]()
Bir dahakine öyle deneyim canım sağ olBunu çekip smothi şeklinde içebilirizde afiyet olsun
Ne dersiydi?Bir dahakine öyle deneyim canım sağ olders arasında kahvaltı ediyorum pratik oluyor
Canlı ders canım benim de bu dersim boş bir dersim daha var 5. Sınıflara giriyorum Allah yardımcınız olsun sizlere çok iş düştü inşallah Eylülde okullar açılır hepimiz rahatlarızNe dersiydi?
Şu an kızım canlı derste bende uyukluyorım arka planda