• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

benim de koşu bandı vardı 1 yıldan fazla oldu apartman girişi merdiven altına koymııştulk yağmulardan paslanmış zati eskiydi 1 ay önce eşim verdi onu hurdacıya şimdi yeni bakıyorum bitane uygun fiyat lı birşey bakıyorum ama çokta pahalı bantlar 🤔
Evet hepsinin fiyatları uçmuş :( Bant var şu an ama banti düzenli kullanmadım hiç. Eliptiği daha çok seviyorum.
Hic düzenli kullandinmi , su kadar dk su kadar zamanda etki eder diyebilecegin kadar, tam bur Armut kizi Armutum ben ya :KK43:
Kullanmıştım yaklaşık 6 ayda 35 kilo vermiştim. Eliptik 40-60 dk arası yapıyordum bazen de yanına bölgesel hareketler ekliyordum. Benimki baya uyduruk bir şeydi ikinci el almıştım zorluk ayarı vs yoktu. Ama çok işime yaramıştı. Tabi diyetle.

bilemiyorum
korona oldum yemek yapamadım
hazır sipari verdik , daha coronam bitmeden ramazan başladı onda düzeni tutturamadım
ordan direkt köye gittim, düzensiz beslendim ,
derken bir türlü kilo vermiyorum ne kadar daha bekleyeceğiz diye eşimle korunmayı bıraktık nasipte olur mu diye
o da bana ayrı bi stres oldu
Olur olur canım stres yapma kilonu bilmiyorum ama ben de 93 kiloyla hamile kalmıştım ben de pkos vardı bir de hiç umudum yoktu hatta o yüzden hamile olduğumu 9. Haftada öğrendim 🤣

baktım 2 elde baktım ama güvenemiyorum ,2 elde 1200 TL den aşağı yok birde bozuk çıkarsa uğraş dur. yeni hiç olmazsa 2 yıl garanti var birde manuel olanlar var elektirikli değil onlardan kullanan varmı acaba nasıl kullanışlımı onlar daha uygun fiyatlı 🤔
Ablam kullanmisti, memnun degildi

Evet hepsinin fiyatları uçmuş :KK43: Bant var şu an ama banti düzenli kullanmadım hiç. Eliptiği daha çok seviyorum.

Kullanmıştım yaklaşık 6 ayda 35 kilo vermiştim. Eliptik 40-60 dk arası yapıyordum bazen de yanına bölgesel hareketler ekliyordum. Benimki baya uyduruk bir şeydi ikinci el almıştım zorluk ayarı vs yoktu. Ama çok işime yaramıştı. Tabi diyetle.
eliptik bana zor geliyor eltimin var arada kullanıyordum evet canım yaa çok uçuk fiyatları biraz daha araştırınca. 2 inci el de bakim iyce soruşturuim 👍

huzurunmeraklisi huzurunmeraklisi bak stres varken zaten hamile kalamazsin. Yakında tahlil vermediysen kan değerlerine baktir once. D vitamini falan düşükse hamile kalmak zordur. Sonra da diyet yapmaya çalış ona yoğunlaş. Çünkü sürekli kafanda bebek varken zaten hamile kalamazsın.

Ben iki kizima da diyet yaparken hamile kaldım. Yusra da hatta tedavide oluyordum. Hamile kaldigim ay son klomen denemesiydi. Hic takmadim kafaya nasilsa olmicak dedim. İşe başlamıştım hatta.. arabamiz vardi satariz arsa aliriz diyoduk hatta arsa bakiyoduk arabayi ilana bile koymuştuk. Hamile olabilecegime hic ihtimal vermedigim ay hamile kaldim yani. Yine eslemde de d vitaminim düşüktü ilac kullandim 15 kg verdim o zaten tamamen suprizdi

bilemiyorum
korona oldum yemek yapamadım
hazır sipari verdik , daha coronam bitmeden ramazan başladı onda düzeni tutturamadım
ordan direkt köye gittim, düzensiz beslendim ,
derken bir türlü kilo vermiyorum ne kadar daha bekleyeceğiz diye eşimle korunmayı bıraktık nasipte olur mu diye
o da bana ayrı bi stres oldu
Doğru söylüyorsun ramazan benide dağıttı zor toparladım insan öyle oluyor. hakınızda hayırlısı planlanlamalarınız sağlıkla tamamlasın canım, niye stres ediyorsun stres edicek bişey yok ki 🥰

Back
X