• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

öğlen 12.15
soğanlı biberli baharatlı az sucuklu omlet
peynir
2 adet küçük karabuğday krep (karabuğday unu+su sadece)
domates salatalık

ara 14.00
1 kase kiraz

ara 18.00
2 kare fındıklı çikolata
1 kupa filtre kahve

akşam 19.30
1 tabak etli bulgurlu karışık dolma (fazla kaçtı)
salata
2 yk ev yoğurdu

az sonra madensuyu (limon eklerim)
akşam 2 kupa oolong çayı içerim

yatana kadar 2 lt ye yakın su

3 yımırta yesen akşama bulgur yemezsin işte :KK45:

tamam yaa bidaa yapmaaaam:KK23:

Yapma değil yapmayalım diyorum canım :)

Bugün bir değişik beslendim🤣 sabah ne güzel eksi görmüştüm inşallah yarın artı olarak karşıma çıkmaz😅

Kahvaltı
Peynir, domates, salatalık, kiraz saplı çay, 25 adet leblebi, lavaş pizza(8 dilim çıktı, 1 dilimini yedim üstünde 1 tane sucuk vardı)

Ara
1 kase sütlaç( dayanamadım önce yemiyim dedim ama dolapta durdukça aklımdan çıkaramadım🤣)

Akşam
2 küçük Karnıyarık(fırında, zeytinyağlı), 1 wasa, 1 yk yoğurt

Ara
Yeşil çay

2.5 LT su/ 3 mil Leslie

İyi kurtarılmış bir gün bence

Neyi bekliyosun arzu ufak bebeğin mi var çocuklar büyükler sabah yada akşam bi yarım saat ayarla tak kulaklığını mis gibi evden uzaklaşmakta iyi gelir.

Benim ayaklarım belim çok ağrıyo zorluyorum kendimi napim çok isterdim ağrısız yürümeyi
bende bir bilebilsem neyi beklediğimi bonus um bahane işte , arayana çokkk :işsiz:

iyi aksamlar 🙂
bugunku menum
sabah 2 dilim ekmek 1 yumurta 1 dilim peynir 5 zeytin domates
ogle patlican yemegi 3 kasik yogurt 2 dilim ekmek
ara elma muz(200gram), 1 cay bardagi kefir
ara 1 dilim ev yapimi kek cay
aksam 150 gram balik salata
Afiyet olsun canım güzel menü bence

Hafta sonu rehaveti an itibariyle bitsin
Hepimiz silkelenip yarın için kafamızda menü ve spor planlayalim
Aromalı sular hazırlayalım tüm hafta
Benim de dizlerim rahatsız ama yürüyüş yapıyorum napiyim kilo da zararlı dizlere
Çok tempolu olmasa da yürüyorum her gün olmuyor ama 4 gün en az olsun diye gayret ediyorum
Çıkamayanlar evde hareket egzersiz leslie biseyler yapın lütfen az da olsa
Varmıyiz bu hafta en az 1 kilo hedef koyalım 🤩

iyi aksamlar 🙂
bugunku menum
sabah 2 dilim ekmek 1 yumurta 1 dilim peynir 5 zeytin domates
ogle patlican yemegi 3 kasik yogurt 2 dilim ekmek
ara elma muz(200gram), 1 cay bardagi kefir
ara 1 dilim ev yapimi kek cay
aksam 150 gram balik salata

Güzel menü zeytin afiyet olsun suyun sporun ne kadar?

Arzucum ben seni üzmek istemedim canım anlatırsan dinleriz dertleşmek işte kimse mükemmel değil yazmıyoruz ama neler yaşıyoruz herkes kendini biliyor
yokk bonusum sen beni üzmedinki burdaki arkadaşlarımda üzmüyor benim evde sorunlarım eşimle çocuklarla sadece anlatmaya şimdilik cesaretim yok belki sonra , :KK60: ama bana bukadar değer verip sorunumla ilgilendiğiniz için teşekkür ederim 🙏

yokk bonusum sen beni üzmedinki burdaki arkadaşlarımda üzmüyor benim evde sorunlarım eşimle çocuklarla sadece anlatmaya şimdilik cesaretim yok belki sonra , :KK60: ama bana bukadar değer verip sorunumla ilgilendiğiniz için teşekkür ederim 🙏

Ev sorunu başka şeye benzemez ciddi sıkıntıların varsa allah kolaylık versin hafiflesin inşallah.

İçinde çok şey taşıyıp yinede kendin için diyet yapmaya çalılıyosun şu an çok daha kıymetli bu benim gözümde.

Senin içinde öyle olsun çok kıymet ver kendine ve yaptığın şeye.

5 ay oldu ben annemi kaybettim covidden.
Burda arkadaşlarım tanımadıklarım şahit oldular hep.

Anneminde vardı taktığı düşündüğü olmaz mı hiç zaten takıp düşünmesek insan olamayız.
Şimdi noldu o düşündüğü herşey öylece duruyor hala ama annem yok.
Geri gelmeyecek.

Artık kendini üzen kadınlara hiç dayanamıyorum çünkü bir anda herşey değişebiliyor o üzüldüklerimiz boşa gidiyor hep

Ev sorunu başka şeye benzemez ciddi sıkıntıların varsa allah kolaylık versin hafiflesin inşallah.

İçinde çok şey taşıyıp yinede kendin için diyet yapmaya çalılıyosun şu an çok daha kıymetli bu benim gözümde.

Senin içinde öyle olsun çok kıymet ver kendine ve yaptığın şeye.
Kadın olmak zaten zor bir de eş çocuklar bütün yük bizde oluyor genelde
Allah gönlüne ferahlık versin canım
Sıkıntılı durumlarda diyete odaklanmak zor gerçekten ama hafiflemek kendimizi iyi hissettirecektir ❤

5 ay oldu ben annemi kaybettim covidden.
Burda arkadaşlarım tanımadıklarım şahit oldular hep.

Anneminde vardı taktığı düşündüğü olmaz mı hiç zaten takıp düşünmesek insan olamayız.
Şimdi noldu o düşündüğü herşey öylece duruyor hala ama annem yok.
Geri gelmeyecek.

Artık kendini üzen kadınlara hiç dayanamıyorum çünkü bir anda herşey değişebiliyor o üzüldüklerimiz boşa gidiyor hep
😔

Back
X