Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam herkese

sabah, 2 ince dlm yulaf pizza
domates salatalık, çay ,&
yeşilçay

öğlen ,1 kase ,bulgur salatası

ara ,1 dlm fit kek, türk kahve,

akşam ,2 kepçe , Kuru fasulye, 2 yk yoğurt,. 2 yk bulgur salatası ,
çay içiyorum ,su ,2 oldu ,sonra kayısı bitki üçerm 🍵inşallah geceyi bunlarla kapatmış olurum 🙏
afiyet olsun canım. ama menüye bir bütün olarak baktığımda karbo çok olmuş. sağlıklı karbo seçenekleri ama yine de insülini yükseltiyor. bilgin olsun kilo vermeni engeller.

merhaba kızlarrr :KK200: sabahtan çok işim vardı. çok yoruldum. öğlen yattım uyudum. geceden uykusuzdum. akşam üzeri zorla kalktım. başımda bir ağrı. duramadım ağrı kesici içtim. yeni gelebildim.
bu arada regl geldi bugün. şaşırdım. sanırım baş ağrım ondan kaynaklı. 6 aydır regl döneminde baş ağrım oluyor.

bu sayfa canım ben burdan yapıyorum biraz önce fit kek yaptım orda var tarifi süper 👍

Onlari da cok abartmamak lazim dikkatli ol 🤭
evet fit tarif olsa da yine de belli bir kalorisi ve glisemik indeksi oluyor. ben de bir ara ardarda yapıyordum. bir baktım kilo gitmiyor. her halükarda karbonhidrat çünkü. karboyu her halde yemeyi seviyoruz 😁

evet fit tarif olsa da yine de belli bir kalorisi ve glisemik indeksi oluyor. ben de bir ara ardarda yapıyordum. bir baktım kilo gitmiyor. her halükarda karbonhidrat çünkü. karboyu her halde yemeyi seviyoruz 😁
evet ben tatlı pasta aşığıyım 😭ama nolursa olsun ayrılacam......

merhaba kızlarrr :KK200: sabahtan çok işim vardı. çok yoruldum. öğlen yattım uyudum. geceden uykusuzdum. akşam üzeri zorla kalktım. başımda bir ağrı. duramadım ağrı kesici içtim. yeni gelebildim.
bu arada regl geldi bugün. şaşırdım. sanırım baş ağrım ondan kaynaklı. 6 aydır regl döneminde baş ağrım oluyor.
geçmiş olsun canım benimde öyle oluyor bson 2 senedir regl öncesi başağrısı oluyor zaten 2 yıldırde düzensiz bazı zaman 4 ay gelmiyor bazı dönem her ay düzenli oluyor bazı zaman 2 ayda bir geliyor Dr flan gittim herşey normal dd ilaç felanda vermedi böyle gidiyoruz bakalım streste çok etkiliyor regli ,tekrar geçmiş olsun 🙏

geçmiş olsun canım benimde öyle oluyor bson 2 senedir regl öncesi başağrısı oluyor zaten 2 yıldırde düzensiz bazı zaman 4 ay gelmiyor bazı dönem her ay düzenli oluyor bazı zaman 2 ayda bir geliyor Dr flan gittim herşey normal dd ilaç felanda vermedi böyle gidiyoruz bakalım streste çok etkiliyor regli ,tekrar geçmiş olsun 🙏
saol canım. regli kilo da etkiliyor. vücutta yağ oranı yükseldikçe östrojen hormonunun dengesi şaşıyor. böylelikle de regl düzensiz oluyor.
çok şükür benim kilodan dolayı reglim kesilmedi ama sancım çok oluyor 2 gün. bir de dediğim gibi 6-7 aydır fena bir baş ağrım oluyor.

evet ben tatlı pasta aşığıyım 😭ama nolursa olsun ayrılacam......
arada bir fit tarif yenebilir. aslında abartmadan yapılan meyveli kuruyemişli yulaf lapası bile çok iyi bence. önemli olan içine konan yulaf ezmesinin, meyvenin ve kuruyemişin miktarını abartmamak.
bir de kuru meyveli toplar çok iyi oluyor.

saol canım. regli kilo da etkiliyor. vücutta yağ oranı yükseldikçe östrojen hormonunun dengesi şaşıyor. böylelikle de regl düzensiz oluyor.
çok şükür benim kilodan dolayı reglim kesilmedi ama sancım çok oluyor 2 gün. bir de dediğim gibi 6-7 aydır fena bir baş ağrım oluyor.
ah canım yaa valla o da Co olayını ben çok iyi biliyorum afedersin kızdım sancıdan kıvranırdım evlen geçer dediler evlendim geçmedi ,çocuk doğurunca geçer dediler. 5 çocuk doğurdum geçmedi hala bu yaşta geldimi sancılı geliyor ama ben 2 inci çocuk olmuştu bir yakın bana ddki Gripin iç dd ben o yıldan beri çantamda evde mutlaka 2 tene Gripin bulunur ,sadece o kesiyor ağrımı , yani belki diyeceksin ki içme alıştırmışsın ama öyle diğil her reglide beklerim sancı gelecekmi diye çünkü benim regl geldikten 1 ,veya 2 saat sonra sancı birden geliyor tuaf işte 😂

arada bir fit tarif yenebilir. aslında abartmadan yapılan meyveli kuruyemişli yulaf lapası bile çok iyi bence. önemli olan içine konan yulaf ezmesinin, meyvenin ve kuruyemişin miktarını abartmamak.
bir de kuru meyveli toplar çok iyi oluyor.
aynen canım zaten hergün yapmam olmaz yani ,ama tatlı krizim tutuyor işte elimde değil nebiliyim kek istiyom yaş pasta istiyorum o nefsi bastırmak kandırmak işte maksat 😉

Bugün hiç ses vermedin zaten canım paylaş istersen yine de menünü belki sana öyle gelmiştir
Kahvaltida ne yedigimin tam farkinda degilim zaten miktarlar falan karisik..
Sonra 1 kasik yulafla activia az tarcin 3 badem yarim muz karıştırıp yedim.
Maden suyu
Türk kahvesi

18.00
2 kepce tarhana
1 dilim ekmek
Salata
1 kase et kavurma

Bundan sonra fena :(
Yarim tabak yaprak bezelye
Yarim tabak makarna
1 buskuvi
3 4 cipsi
1 kucuk kare çikolata

Bugun yine hic iyi geçmedi 🙄
benim bugün çok karbo oldu. sabah işim vardı çok. öğlen de çok acıkınca ve keyfim kaçık olunca, 2 parça çiçek ekmek arasına birşeyler koyup yedim. üstüne kabuk tarçın çayı. arada 3 hurma ve kahve. akşam da yemek yapamadık. derin dondurucudan mantı çıkardık onu yaptık yedik. yarın inşallah daha iyi olacak.

Kahvaltida ne yedigimin tam farkinda degilim zaten miktarlar falan karisik..
Sonra 1 kasik yulafla activia az tarcin 3 badem yarim muz karıştırıp yedim.
Maden suyu
Türk kahvesi

18.00
2 kepce tarhana
1 dilim ekmek
Salata
1 kase et kavurma

Bundan sonra fena :KK43:
Yarim tabak yaprak bezelye
Yarim tabak makarna
1 buskuvi
3 4 cipsi
1 kucuk kare çikolata
Olsun canım yine az az yemişsin ya yemeseydin daha iyi olurdu tabi ama o kadar da kötü değil pazar günü hem hafta sonu rehaveti oluyor ister istemez

Evet kayinvalideme gitmiştik..

Ama 30 dk spor yaptım şimdi. Yediklerimi yakmaz ama olsun 😌
Olsun canım yapmış olan çok iyi yakmasa da sıkılaştırır seni💓 ben de bugün resmen silah zoruyla yaptım Leslie yi aşırı şiş hissediyorum kendimi

Olsun canım yapmış olan çok iyi yakmasa da sıkılaştırır seni💓 ben de bugün resmen silah zoruyla yaptım Leslie yi aşırı şiş hissediyorum kendimi
Pilatese merak sardim. Ebru şallı 12 dklik bir video atmış ama aman yarabbim dedim😭 bunun baslangic icin daha kolay videolari yokmudur acaba ya

İyi geceler
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,salatalık,domates,acı biber,yeşillik,1 ceviz,1 tatlı kaşığı kaymak,1 tatlı kaşığı bal,çaylar.
İkindi : 1 kase yoğurt,1 sade soda,1 kase beyaz leblebi
Akşam: 1 çatal fırında karnıyarık ,1 çatal pilav,1 kase yoğurt,1 avuç çekirdek,1/2 çikolatalı muffin
2 lt su
1 kupa yeşilçay
Çaylar

Back
X