- 30 Ekim 2013
- 20.458
- 57.138
- 798
Evet canım su öyle çok çok azSu cok az once onu arttirmalisin. Yediklerinde cok az göründü gözüme

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım su öyle çok çok azSu cok az once onu arttirmalisin. Yediklerinde cok az göründü gözüme
Kgna göre ciddi olarak az. En az 3 yada 3.5 litre su içmen gerekiyor. Ben aritmami surekli dolu tutuyorum gidip gelip içiyorum. Su icmeyince kg gitmiyor sarkmalarda artıyor kg versekteEvet canım su öyle çok çok azbu ara su duzenım bozuldu ıcemıyorum
Afiyet olsun cok guzel menu sporda var daha ne olsunSonunda kaçamaksız bir menü
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, 4 zeytin, kiraz saplı çay, 1 çatal krem peynir, peynir
Ara
Karpuz, litalif kuru meyveli yulaf bar, yeşil çay
Akşam
Fırında kabak(az zeytinyağ), 3 yk yoğurt, 5 yk haşlanmış bulgur
Ara
Beyaz çay
3 LT su / 3 mil Leslie, 15 dk zumba, 30 dk bölgesel
Gercekten güzel menü afiyet olsunSonunda kaçamaksız bir menü
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, 4 zeytin, kiraz saplı çay, 1 çatal krem peynir, peynir
Ara
Karpuz, litalif kuru meyveli yulaf bar, yeşil çay
Akşam
Fırında kabak(az zeytinyağ), 3 yk yoğurt, 5 yk haşlanmış bulgur
Ara
Beyaz çay
3 LT su / 3 mil Leslie, 15 dk zumba, 30 dk bölgesel
Allah şifa versin canım tumhastalarla birlikte babana daGünaydın
Geçmiş olsun msjlarini tek tek alintilayamadim hepinizden Allah razı olsun
mesanesinde mercimek kadar dr tabiriyle kitle görülmüş o kötü illet hastaliktan supheniyorlar
üroloji dr bugün degerlendirip tedavi ameliyat ona karar verilecek
günlerdir uyku uyuyamiyorum saat başı uyaniyorum gece rabbim bütün hasta kullarina şifa versin
Takma sen stres olunca düzen bozulunca oluyor ödem10 gün once 81.7 kilom şuan 84 tika basa biseyde yemedimstres uykusuzluk ödem oluştu galiba
Geldim bugün başlarım İnşaAllahGünaydın kızlar 5 günlük detoksta kimler var
Tamam abla bekliyoruz seni de.
Çok geçmiş olsun canım. Kg verdikçe ağrın da azalır
Çok geçmiş olsun benim de dün çok ağrıdı bakalım bugün ne olacak. Haftaiçi gidebilirim ya dolgu ya kanal![]()
Allah kavuştursun adaşHayırlı sabahlar herkese
3 gün evde değilim küçük kızımı staj için bigadiç e götürdük
Biraz da gezmiş olduk iyi geldi
Bir yanım da hüzünlü tabii hiç bi kadar uzun ayrı kalmadık temmuzun 7sinde gelecek inşaAllah
Sağol canım ÂminAllah kavuştursun adaş![]()
Çocuğun terbiyesini bozcan çok ayıpdiyet listesine uyamıyorum, çok yemek değil ama olmuyor
sabah kahvaltı yapamak için zorluyorum kendimi olmuyor akşam sebse yiyim diyorum o da olmuyor
olmuyor anasını satayım .
Kaç yaşında kızın? Allah kavuştursun canımHayırlı sabahlar herkese
3 gün evde değilim küçük kızımı staj için bigadiç e götürdük
Biraz da gezmiş olduk iyi geldi
Bir yanım da hüzünlü tabii hiç bi kadar uzun ayrı kalmadık temmuzun 7sinde gelecek inşaAllah
Âmin canımKaç yaşında kızın? Allah kavuştursun canım