- 8 Nisan 2017
- 57.248
- 305.770
- 698
Daha önce yazdım ama görmedin sanırım yada cevapladiysan ben görmemiş olabilirim son durumu nasıl canımÇok şükür iyi diyeyim iyi olayım
Babamin sağlık sorunları var inş oda sağlığına kavuşur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha önce yazdım ama görmedin sanırım yada cevapladiysan ben görmemiş olabilirim son durumu nasıl canımÇok şükür iyi diyeyim iyi olayım
Babamin sağlık sorunları var inş oda sağlığına kavuşur
Beğendim sonra tek tek alintilayamadim hepinizden Allah razı olsun diye msj yazdım son durumu sağol canım özelden yazayımDaha önce yazdım ama görmedin sanırım yada cevapladiysan ben görmemiş olabilirim son durumu nasıl canımşifa versin rabbim
Tamam canımBeğendim sonra tek tek alintilayamadim hepinizden Allah razı olsun diye msj yazdım son durumu sağol canım özelden yazayım
harikasın valla inan çok mutlu oldum. Allah sağlıkla bana da 7 leri nasip etsin.Günaydın. Size bir suprizim var![]()
Teşekkürler inşallah sanada nasip olcak vazgecmeharikasın valla inan çok mutlu oldum. Allah sağlıkla bana da 7 leri nasip etsin.![]()
Teşekkür ederim bende tek olsam sadece uyurum herhalde. Ama hayat devam etmek zorundaHayırlı günler arkadaşlar
Sanırım tükenmişlik sendromuna tutuldumhiç bişi yapasım yok. Okula giderken uyanamıyorum ev işi desen ıyyyy hele ki mutfağa girip yemek yapmak bana ölüm geliyo
yalnız olsam hiç bişeye elimi sürmeyebilirim.
Amine Busra tebrik ederim arkadaşım bunu hakettin
bizim gibi bi yerlerini yaymadın iki çocukla spor bile yapıyorsun helal olsun
Doğum günü bebelerinin şişko annelerisağlıkla daha hafif kilolarla kutlayacağınız nice günleriniz olsun
İyi günler efenim kabak yiyerkene size selam vereyim.
Bende sendenim kabagimla grubu bakıyorumDiyette yediğiniz kabağı rendelemeyin hiö beğenmedim.ben minik minik küp küp doğruyıp kavuruyorum bazen bir tame de kuru soğan kavuruyorum öncesinde daha lezzetli oluyor
Rendelenmişi ben de hiç sevemedimDiyette yediğiniz kabağı rendelemeyin hiö beğenmedim.ben minik minik küp küp doğruyıp kavuruyorum bazen bir tame de kuru soğan kavuruyorum öncesinde daha lezzetli oluyor
bence deDiyette yediğiniz kabağı rendelemeyin hiö beğenmedim.ben minik minik küp küp doğruyıp kavuruyorum bazen bir tame de kuru soğan kavuruyorum öncesinde daha lezzetli oluyor