Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler kızlar ❤️ çok iyi olmasada yinede yazıyım yediklerimi

sabah , yulaftan karışık tost
çay

öğlen 5 tane çiğ köfte, yeşilçay

akşam 4 yk pirinç pilavı 1 kase karışık meyve kayısı bitki türk kahve spor yok
su ,3 lt,

İyi geceler,bugün temizlik yaptım ve çok acıktım,menü hamurişi çok oldu.
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,salatalık,domates,biber,yeşillik,1 ceviz,1 tatlı kaşığı bal,çaylar.
İkindi:5-6 üçgen dilimi karpuz,1 kase börülce salatası,1 minik tuzlu kurabiye(lokmalık),1 lokma poğaça
Akşam:1/5 hazır çok ince lavaş,küçük tabak zeytinyağlı taze fasulye,salata,1 kase yoğurt,1/2 çiğköfte-marul
1 poğaça
2 lt su
2 kupa yeşilçay,
Çaylar

kızlar kendimi suçlu hissettim yediği. pilav ve çiğ köfte den fazla meyveden 🤔

saat geç oldu ama olsun yürümenin zamanı yok henüz uykum yok herkes ayakta çocuklar felan ❤️ gece yürüyüşü 👍🧿

Eklentiler

• 20210708_001151.webp
    20210708_001151.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 25
şehir hastanesine gittim

doktor hanım kiloluyum diye
kilona daha ne kadar dikkat etmeyeceksin dedi, yemiyorum midem bulanıyor dedim
hele bulantıların gecsin, iştah patlaması yaşarsın artık dedi
oğlumda 10 kilo almıştım dedim, bunda da öyle kal bari dedi

95 kilo ile hamile kaldım 95,7 oldum
özen gösteriyorum napim bu saatten sonra 70 kilo olamam ya

Ya boşver onu bende 99 la gittim artık olan olmuş oracıkta imemem ya bana neler dedi neler o kadar ağladım ki eve gelince ters bi insana denk gelmişsin sende malesef.
Bazı dr lar şimdi sigara bırakma stresi sigaradan daha çok zarar veriyo diye sigaraya bile izin veriyolar bizim stresimizi kimse düşünmüyo.

Sonra noldu huzurunmeraklisi huzurunmeraklisi gebelik şekerim bile çıkmadı şükür garanti dediği halde.
Dikişlerim patlamadı. 9 kilo verdim bulantılarda 90 oldum 106 ya çıktım sonra 7 kilo almış oldum başlangıçtan.

Zorlanmadım mı evet zorlandım iyi bişey mi.asla değil ama olana çare kötü konuşmak masada elimde kalırsın demek değil. Bikaç ay idareten ona gidip eski dr da doğum yapmıştım

şehir hastanesine gittim

doktor hanım kiloluyum diye
kilona daha ne kadar dikkat etmeyeceksin dedi, yemiyorum midem bulanıyor dedim
hele bulantıların gecsin, iştah patlaması yaşarsın artık dedi
oğlumda 10 kilo almıştım dedim, bunda da öyle kal bari dedi

95 kilo ile hamile kaldım 95,7 oldum
özen gösteriyorum napim bu saatten sonra 70 kilo olamam ya
napcan kuzum sen ve bebek sağlıklı olunda :anne: bende de mağlesef durum öyle olmuştu 117 kilo ile doğum yaptım dr. senden korkuyorum bu kilolayla nasıl doğum yaptıracam sana demişti.........vs. vs. tamam eee be dr. doğru söylüyonda bu saatten sonra ne işe yarıyacak birde uslup denen bişey var. özelde olsaydı görürdüm onu ......:işsiz:

yaaa ne geldi aklıma dün işten eve dödüm çekyata yorgun bir şekilde senin instagramına takıldım 2 saat sadece senin değil etiketlerden tüm ankadaki meslektaşlarına baktım. bonusun dediği kadar varmış meğer sen tam şipşakmışsın. ankaranın en iyi gelin dağmat fotorafçısıymışsında heberimiz yokmuş yaaa, oo ne biçim klipler :nazar::nazar::nazar::KK9::KK9::KK9:

bende bugün saat 12 de kahvaltı yaptım biraz ekmek fazla kaçtı bir tanede kızarmış hamur yedim peynirde yağlı ezine peyniri idi bayağı tok tutu. tabiii çok acıkınca kahvaltıda fazla kaçtı ve şişkinlik oldu iyi olmadı. şimdi yeşil çay içiyorum bu saatten sonra ne yerim bilmiyorum dolapta iki tane haşlanmış yumurtam var gözüm onlarda :kahve:

selam kızlar ,. bugün hafif bir ev işi yaptım yemeğim vardı yapmadım küçük oğlanı alıp çarşıya gittim biraz alış veriş yaptık nezaman ufaklıklsrla çarşıya gitsem sabırsızca şu çocukların sevdiği hamburgerci varya. hemen soluğu orda aldırıyorlar bana
oğlana menü söyledim patates i orta söyledim ordan biraz tırtıkladım
sabah ,3 dlm tbe peynir zeytin domates salatalık biber 1 çk bal 1 çk tereyağ 1çk reçel 1 çk kaymak , 🙈
akşam, 2 tane küçük lavaş çiğ köfte dürüm ,🙈1 kase meyve 🙈1 soda ,. su 2 lt 1 fincan Yeşilçay ,, bu saatten sonra , içecek olurda daha yiyecek olmaz heralde biraz daha yersem kafamıda yiyecem ☹️
spor yok çarşı gezmek 7 bin adım 🤷

İyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,salatalık,domates,biber,1 poğaça,yeşillik,1 ceviz,1 tatlı kaşığı bal,çaylar.
İkindi:1 şeftali,1 sade soda,10 çubuk kraker,2 lokma peynir-ekmek
Akşam: Küçük tabak zeytinyağlı taze fasulye,1 kase yoğurt
2 lt su
1 sade soda
2 kupa yeşilçay
Çaylar

Back
X