- 11 Nisan 2007
- 87.660
- 515.178
- 1.223
Bizimle işi olmaz demişlerdir belki :)* tabi hamile kalınca seni içlerine almıoolaaa
- hayyıır tabi ki gelip okuyorsun, katılmıyorsun diye almıoolaaa
* ama amaaaa yediklerimi yazarsam .................
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizimle işi olmaz demişlerdir belki :)* tabi hamile kalınca seni içlerine almıoolaaa
- hayyıır tabi ki gelip okuyorsun, katılmıyorsun diye almıoolaaa
* ama amaaaa yediklerimi yazarsam .................
Dün anasayfamda gördüydüm de pas geçtiydim,izliyim bakim ikinci kez geliyo önüme vardır bi hayır![]()
Verdiği bilgiler çok güzel uygulamasamda bende izliyorum :)Ne zaman kahvaltılı diyet yapim desem benimde önüme çıkıyo bu adam çok ilginç
Uygulayalım işte niye uygulamıyonVerdiği bilgiler çok güzel uygulamasamda bende izliyorum :)
Eve gidince izliyim zırt pırt bölünüyo müşteri geliyo.Ne zaman kahvaltılı diyet yapim desem benimde önüme çıkıyo bu adam çok ilginç
Rabbim acil şifalar versin inşallahKızlar annanem entube olmuş
Rabbim biliyor ya bı yanım çok acıyor bir yanım aci çekmediği için rahat. Hayatın birkaç düğmeye bağlı olması![]()
günaydın canım
Teşekkür ederim canım
Yavuz yörükoğlu diye bak kendi kanalıda varRabbim acil şifalar versin inşallah
günaydın canım
benimde dün değil evelsi gün önüme çıktı ilgimi çekti izledim söyleyeceğim tek kelime çok etkilendim hemen abone oldum,aralıklı oruç ile zayıflamaya. çok bahsediyor hiç yapmamıştım ,denemeye karar verdim ama dün olmadı çünkü çocukları kızımla dün dışarı yemeğe eğlenceye götürdük ufaklıklarımı lunapark a dondurma felan derken bende onlara uydum bugün nasip olursa başlıcam aralıklı oruç diyetine ,Dr süperrrr gerçekten çok bilgili bayıldım
![]()
evet evet canım abone oldum dün değil evvelsi gün gece çok dinledim yutube daYavuz yörükoğlu diye bak kendi kanalıda var