Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kurtarmış denebilir sadece canım. Yandaş hastalıklar onu iki ayağının üstünde gezdirmezdi bu saatten sonra.
mekanı cennet olsun inşallah. Hiç bilmediğimiz tanımadığımız yerlerden dualar geldi. Allah kabul etsin.
Basiniz sagolsun :( Allah sabir versin.
Babannem felc gecirdi. Normalde pek sevmezdim ama şimdi içime birşey oturuyor oyle görünce. Geçen gün saçını alnini okşadım ilk kez. Bakana da bakilanada zor hastalikta

Basiniz sagolsun :KK43: Allah sabir versin.
Babannem felc gecirdi. Normalde pek sevmezdim ama şimdi içime birşey oturuyor oyle görünce. Geçen gün saçını alnini okşadım ilk kez. Bakana da bakilanada zor hastalikta
Çok zor yaşlılık çok zor. Aklın yetiyor gücün yetmiyor. Bir bardak su istemek bile külfet geliyor isteyene de getirenede. Yarasız beresiz mis gibi gitti en sevindiğim.

Çok zor yaşlılık çok zor. Aklın yetiyor gücün yetmiyor. Bir bardak su istemek bile külfet geliyor isteyene de getirenede. Yarasız beresiz mis gibi gitti en sevindiğim.
Gercekten zormuş. Bize kulfeti yok yaninda halam ve dedem var. Ama konusamiyoruz bile, ne dedigi anlasilmiyor. Aklida yerinde cok üzülüyor aglicak gibi oluyo bazen

Hayırlı geceler
Bugünkü menüm
Sabah 11
1 zeytinyağlı incir
Kahvaltı
Peynirli domatesli tost
Dünkü kıymalı patlıcan yoğurtlamasından 2 3 kaşık

Akşam 18:15'te günü kapadım
Üç yemek kaşığı tavuklı bulgur pilavı
2 küçük sarma aşırdım şarküteriden
Bi kase yoğurt çorbası
Bi dilim çavdar ekmeği
Su 4 oldu sanırım

Hayırlı geceler
Bugünkü menüm
Sabah 11
1 zeytinyağlı incir
Kahvaltı
Peynirli domatesli tost
Dünkü kıymalı patlıcan yoğurtlamasından 2 3 kaşık

Akşam 18:15'te günü kapadım
Üç yemek kaşığı tavuklı bulgur pilavı
2 küçük sarma aşırdım şarküteriden
Bi kase yoğurt çorbası
Bi dilim çavdar ekmeği
Su 4 oldu sanırım

Menünü seveyim ❤

Tam başlıyorum derken haftaya muharrem ayının gireceğini farkettim şu an 🤦🏻‍♀️

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canım 😔
Allah razı olsun canım
Sabah 5.30 da kalktım dip köşe ev sildim ütü yaptım çamaşır yıkadım astım önceki kuruları topladim mesaiye geldim dağ taş gezdim öğle yemegindeyim

Bonusum dün tartıldım 88 ciktim😔 tüm yaşam enerjim çekilmiş gibiyim motive olamıyorum
Bide yüz ile boyun göğüs kismimda sivilce gibi küçük kizariklar çıktı memleketten gelince oldu sicaktan galiba terliyorum haliyle yaniyo sonra
Eczaneye soracağım ne iyi gelir diye
Randevu yok

Köydeyim bende yusufcuk var onu izliyorum. Hayattan hic bir beklentim kalmamis. Cocuklari neden dogurdum diye kendimi sorguluyorum

Eklentiler

• IMG_20210803_145927_108.webp
    IMG_20210803_145927_108.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 33
Back
X