Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Nasıl geçti ablacım tatilin biraz kafanı dağılabilmişsindir inşallah💗
canım benim ablasının gülü 🌹 sağolasın canım iy diyim kaynım orda yaz sezonu eşi çocukları ordalar otel pansiyon var onların doluydu biz başka otelde kaldık ama sabah kalktık otiraya hepberaber kahvaltı sonra plaj akşam yemeği hepberaber yatmaya otele gittik ne diyim şimdi ben 🤭

bu arada kilo aldım yine yeniden şiştim bu
ay regl olmadı 2 inci ay geldi hala bişe yok onun şişliğidw var diyet modum yok tamamen gitti halim harap 😊 ama sağlık olsun diyorum düzene gircez inşallah 🙏 hep beraber 👍

İyi akşamlar herkese 💞
Bugünkü menüm
12.00
Bir yumurtayla menemen
2 üçgen peynir
5 zeytin
Domates
İki çatal tereyağı
2 dilim kahverengi ekmek
Bi nektarin
Akşam 18.00
1 haşlanmış yumurta
Bi parça ekmek
4 mercimekli köfte
2 tarlı kaşığı labne
Marul
Ayran
Su 3.5 oldu
55 dk mezdeke
Yarından itibaren sabaha dönüyorum
Öğünler 3e çıkar, oruç da anca 12 saate düşer sanırım😅

İyi akşamlar herkese 💞
Bugünkü menüm
12.00
Bir yumurtayla menemen
2 üçgen peynir
5 zeytin
Domates
İki çatal tereyağı
2 dilim kahverengi ekmek
Bi nektarin
Akşam 18.00
1 haşlanmış yumurta
Bi parça ekmek
4 mercimekli köfte
2 tarlı kaşığı labne
Marul
Ayran
Su 3.5 oldu
55 dk mezdeke
Yarından itibaren sabaha dönüyorum
Öğünler 3e çıkar, oruç da anca 12 saate düşer sanırım😅

Afiyet olsun malim kahvaltın az bile maşallah toparlamışsın 😍

İyi geceler
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,salatalık,domates,biber,yeşillik,4-5 badem,1 tatlı kaşığı bal,2 tanesinden vişne reçeli,çaylar.
İkindi: 1 mercimekli köfte,2-3 yemek kaşığı süzme yoğurt,çaylar
Akşam: 1 küçük tabak zeytinyağlı fasulye,1 yemek kaşığı pirinç pilavı,salata,
1 lt su

Günaydın ❤
Muharreminiz hicri yılınız mübarek olsun 🍀

9260595eaa6055ef0d46be8d95993bdd.jpg

E eboe
Amine Busra Amine Busra
74FRIDA 74FRIDA
asumanzeynep asumanzeynep
bengisu022 bengisu022
malipina malipina
lolaxx lolaxx
misafir1001 misafir1001
nisan34 nisan34
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Bulamiyorum Bulamiyorum
M Musluk Suyu
Arzuluu Arzuluu
Pembe Lotus Pembe Lotus
Mthn83 Mthn83
basbelasiyim basbelasiyim
60kiloyum 60kiloyum
dimaze3800 dimaze3800
hzlsel hzlsel
Natsume Natsume
Davina Davina

günaydın canım ♥️
Günaydın
Ben sersem gibiyim uyuyamadım. Dün babamın park halindeki arabasına çarptılar. Gece 3.30 a kadar oradaydik. Gecede orada kaldık. Cana gelen birşey yok şükür. Ama iki arabaninda ön perişan oldu
geçmiş olsun canım, Allah tekrarlatmasın 🙏

canım benim ablasının gülü 🌹 sağolasın canım iy diyim kaynım orda yaz sezonu eşi çocukları ordalar otel pansiyon var onların doluydu biz başka otelde kaldık ama sabah kalktık otiraya hepberaber kahvaltı sonra plaj akşam yemeği hepberaber yatmaya otele gittik ne diyim şimdi ben 🤭

bu arada kilo aldım yine yeniden şiştim bu
ay regl olmadı 2 inci ay geldi hala bişe yok onun şişliğidw var diyet modum yok tamamen gitti halim harap 😊 ama sağlık olsun diyorum düzene gircez inşallah 🙏 hep beraber 👍
Olsun yine evden uzaklaşmak az da olsa iyi gelmiştir ablacım biraz kafan dağılmıştır💗 Bu ara diyet modu pek gelmiyor kendimizi zorla sokmamız gerekiyor moda yoksa olmuyor artılar geliveriyor hemen ben de belki hemen adapte olamazdım ama tekrar çocuk istiyoruz benim nisan ayında bir kaybım olmuştu eşim sürekli baskı halinde bende biraz zayıflamak istiyorum 3 ay daha süre tanıdı bana😅😅 bu üç ayı verimli geçirip 6ları ortalamak istiyorum o yüzden cumartesi hemen başladım diyete🤣
Günaydın
Ben sersem gibiyim uyuyamadım. Dün babamın park halindeki arabasına çarptılar. Gece 3.30 a kadar oradaydik. Gecede orada kaldık. Cana gelen birşey yok şükür. Ama iki arabaninda ön perişan oldu
Çok geçmiş olsun canım işte kazanın ne zaman nerede geleceği belli olmuyor yine şükür cana bir şey olmamış🥰
kızlar hepinize günaydın olsun ♥️
çok üzgünüm hangi ara böyle oldum anlamış değilim şimdi kilo bildirimimi yapacam 😱

kilo bildirimim ,. 88 ,. 450 ,. 😭
Ödemdir onun çoğu ablam ama bak 9lara gelmek üzeresin yavaş yavaş toparlamaya çalış kendini şimdi bir başlasan hemen 85 olursun hadi bir gayret😘
Ben de eve döndüm Kızlar. Valiz boşaltıyorum. Pek keyfim de yok nedense. Kilomu da bilmiyorum yarın tartılayım.
kolay gelsin canım keyifler bence herkeste biraz düşük bu aralar ama yine de ger şeye rağmen devam modundayız

Merhaba kızlar dün ani misafirlerim geldi hiç uğrayamadım bu akşamda bende kalacaklar büyük ihtimal yemek yapmam evi toparlamam lazım😵Kilo bildirimimi yapayım bu hafta maşallahım var bir aydır düzgün diyet yapamadığım için çok güzel gitti Allahtan diyete hemen başlayabildim😅

Cuma:77, 1
Bugün: 75,1💗

Back
X