- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Yakında beni de etiketleyeceksin buralara bonus canAktif olmayanlar nerdesiniz acabası
@Minik Meleklerim
@basbelasiyim
@dimaze3800
@Bulamiyorum
@lolaxx
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yakında beni de etiketleyeceksin buralara bonus canAktif olmayanlar nerdesiniz acabası
@Minik Meleklerim
@basbelasiyim
@dimaze3800
@Bulamiyorum
@lolaxx
Vay bacısı kimmişYesbenden de öncesinde varmış hatta yetmemiş bacısını da getirmiş bizim kız
Yakında beni de etiketleyeceksin buralara bonus can
İnşallah canım valla kendime güvenemiyorum boğaz konusunda biliyorsunTövbe de süpürge sen bi doğur bak 10 kilo doğumda garanti inşallah
Sen buna rezil diyorsanBen de rezil menümü paylaşayım
Kahvaltı
Eti form kepekli bisküvi, litalif kuruyemişli bar, karpuz
Ara
1 sb ayran
Akşam
5-6 adet fırın patates, 150 gr Adana kebap, salata
2 LT su ve yeşil çay içtim ama spor yapamadım![]()
Güzel haber canım koruma da büyük iş cunki yeniden asılalım insAllah kurtulalım su 80lerdenGünaydın kızlar bu sabah tartıldım 86. Kg çıktım. Mayısta 85 kiloydum o zamandan beri çok dikkat etmiyorum normalde çom fazla kg alırdım. En azından korumayı öğrenmişim..tekrar menü yazmaya başlıyorum bugün.
Var var
Günaydın canım
Kalori olarak rezil değil ama böyle bir garip menüydü kahvaltı filanLa havle ne kadar rezil bir menü![]()
En güzeli canım kilo almamak veriyoruz sonra hop fazlasını geri alıyoruz koruyabilmek çok zor ne güzel bunu başarmışsın inşallah kiloların bir çırpıda giderGünaydın kızlar bu sabah tartıldım 86. Kg çıktım. Mayısta 85 kiloydum o zamandan beri çok dikkat etmiyorum normalde çom fazla kg alırdım. En azından korumayı öğrenmişim..tekrar menü yazmaya başlıyorum bugün.
İlk günün günahı olmazBen dün ne yedim yazim pek iyi değildi yine akşam yemeden duramadım ama durucam bi şekilde ya başka yolu yok
Sabah 10:00
2 yumurta haşlanmış
Yarım tost
Karpuz 5-6 dilim küçük üçgen
12:30
Büyük bardak limonata
14:30
Kahve fincanı kakaolu süt
Akşam 18:00
Çeyrekten biraz fazla ekmek
Kavurma peynir domates
1 yk kaşık reçel
10 da bişeyler attım ağzıma ama neydi unuttum kavun yedimdi heralde
Su 1,5 lt
45 dk yürüyüş
Ben 9. Takımdan uzaklaşmiyorumÜç melek anasıUcmelekannesi
İkinizi görmeyince zaten takım eksikmiş gibi geliyor bana iyi ki varsınız canlarBen 9. Takımdan uzaklaşmiyorum![]()
İyi bir menü Bonus ama akşam Bir sebze yeseydin daha iyi olurduBen dün ne yedim yazim pek iyi değildi yine akşam yemeden duramadım ama durucam bi şekilde ya başka yolu yok
Sabah 10:00
2 yumurta haşlanmış
Yarım tost
Karpuz 5-6 dilim küçük üçgen
12:30
Büyük bardak limonata
14:30
Kahve fincanı kakaolu süt
Akşam 18:00
Çeyrekten biraz fazla ekmek
Kavurma peynir domates
1 yk kaşık reçel
10 da bişeyler attım ağzıma ama neydi unuttum kavun yedimdi heralde
Su 1,5 lt
45 dk yürüyüş
Sende iyiki varsın canım benim sen yokken senin yokluğun da çok belli oluyor öyle alıştık ki birbirimizeİkinizi görmeyince zaten takım eksikmiş gibi geliyor bana iyi ki varsınız canlar![]()
Pazartesi ve cuma günleri söylüyoruz canım ama asıl tartı günümüz cumaKızlar tartıyı hangi gün yapıyoruz?
Ben yazdıysanız da kaçırdım onu.
Zayıf zayıf ben tombikimMemnun oldum senin kilon kaç fitten zayıfmısın![]()