Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben çok beğendim mönüyüGünaydın arkadaşlar
Dünkü mönümü yazayım
Sabah
Kıymalı soğanlı yumurta
2-3 dilim ekmek
2 porsiyon meyve
Ara
meyve
kuruyemiş
Kahve
Akşam
Patlıcan biber kızartma
1 tabak Bulgur pilavı dolu dolu
Ayran
1 porsiyon Meyve
hzlsel tahlillerin temiz çıkmasına sevindim
Bulamiyorum hayırlı olsun listen
Günaydın kızlar ben hala uyanmaya çalışıyorumAralıklı orucu bu yüzden seviyorum geç kalkan bana çok uygun bir yeme düzeni
![]()
Nasıl ayakta duruyorsun kendimi hayal bile edemedim her gün mü böyle oluyor yoksa bugüne mi özel3 ten sonra yattım 3-4 kez uyandım 7 buçukta kalktım![]()
Sonuçlarının temiz çıkmasına sevindim. hep böyle olsun. önümüzdeki senede daha sonraki senelerdeO kadar haklısın ki ben bile unuttum desem yeridir o kadar geç açıklandıRahim ağzından parça almışlardı canım smear da kansere dönüşebilecek bulgular vardı bir sene rahatım inşallah seneye de tertemiz çıkar ama hayat boyu kontrole devam
Afiyet olsun
Teşekkür ederim![]()
Bonus dolu dolu ondan beğendin de mi
100 kiloyum ben birden kısamamifi iyice bir oturtayım zamanla azaltırım
Her gün değil ya ama sık sık olur. Çok uyudum mu sırtım ağrır uyuşuk olurum zaten.Nasıl ayakta duruyorsun kendimi hayal bile edemedim her gün mü böyle oluyor yoksa bugüne mi özel
Ben uykuyu çok seviyorum inanılmaz evde olsam öğlene kadar uyurum hergün hele kışın o yataktan kalkmak işkence gibiHer gün değil ya ama sık sık olur. Çok uyudum mu sırtım ağrır uyuşuk olurum zaten.
Geçmiş olsunDişlerimi yaptırıyorum 3 tane dişim çekildi yemek yememe engel olmadı
Bende sohbete muhabete geleyim dedim![]()
Ben de en azından 7-8 saat uyumadıkça asla kendimde olamıyorum bende çocuk filan yok ya herhalde o yüzden uykusuzluğa ve erken kalkmaya bir türlü alışamadım uyuşukluk illa oluyor ama tatil modu olduğu için şu an keyfini çıkarıyorumHer gün değil ya ama sık sık olur. Çok uyudum mu sırtım ağrır uyuşuk olurum zaten.
Geçmiş olsun canım benim de dişçiye gitmem lazım diş etlerimde sorun var ama erteleyip duruyorum önümüzdeki hafta gideceğim inşallahDişlerimi yaptırıyorum 3 tane dişim çekildi yemek yememe engel olmadı
Bende sohbete muhabete geleyim dedim![]()
Ben 5 aylık hamileyken düşük yaptım ne kadar göbeği olabilir bir insanın o ayda ama ben de kocaman bir göbek vardı zannettim düşükten sonra hemen inecek nerde hala göbek duruyor eski hali kalmadı tabi ama nasıl tamamen gidecek hiç bilmiyorumTemizlik molasında turk kahvesi 3 tane bayram cikolatasi yedim. Şuan bir hafta sevdigim seylerden porsiyonlu yiyerek kontrolu saglicam inşallah. Akşam yemekten sonra da minik ara öğün yapmam lazim. Çünkü yine geceleri yemeye başlamıştım. Biraz zorlar beni..
Bu arada dün hastanede hamile misin dedilergöbek pörtledi tabi 5 aylik gibi sormalari cok normal. Beni de biraz silkelemiş oldu
Başladım bugün bismillah bakalım nasıl gecicekvalla hasibe ben de berbatımşiştim de şiştim. hep yarın başlayacağım diyorum, yarın olunca da kaldığım yerden yiyorum. ama bir şekilde başlamak lazım.
ama ben hastane diyetisyenlerinin listelerine uyamıyorum. karışık oluyor.
çok sevindim canım![]()
Teşekkür ederim cnm. Çok şükür tahliller temiz bu halime.Bulamiyorum yeni listen hayırlı olsun kuzum bu kadar al ver yapmaya bu kan değerleri çok iyi sende biliyosun.
Biz istedik mi neyi yapamamışız ❤
Teşekkür ederim cnmGünaydın arkadaşlar
Dünkü mönümü yazayım
Sabah
Kıymalı soğanlı yumurta
2-3 dilim ekmek
2 porsiyon meyve
Ara
meyve
kuruyemiş
Kahve
Akşam
Patlıcan biber kızartma
1 tabak Bulgur pilavı dolu dolu
Ayran
1 porsiyon Meyve
hzlsel tahlillerin temiz çıkmasına sevindim
Bulamiyorum hayırlı olsun listen
Dolu dolu görünüyorBen bu listeyi beğendimki![]()
Selam
Sağol canımGeçmiş olsun![]()
İnşallah guzel olurSağol canımtedavim 1.5 ay sürecek umarım sonuç iyi olur
İhmal etme git bir an önce iyi olur.Geçmiş olsun canım benim de dişçiye gitmem lazım diş etlerimde sorun var ama erteleyip duruyorum önümüzdeki hafta gideceğim inşallah