Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın arkadaşlar

Dünkü mönümü yazayım

Sabah
Kıymalı soğanlı yumurta
2-3 dilim ekmek
2 porsiyon meyve

Ara
meyve
kuruyemiş
Kahve

Akşam
Patlıcan biber kızartma
1 tabak Bulgur pilavı dolu dolu
Ayran
1 porsiyon Meyve

hzlsel hzlsel tahlillerin temiz çıkmasına sevindim
Bulamiyorum Bulamiyorum hayırlı olsun listen
Ben çok beğendim mönüyü

O kadar haklısın ki ben bile unuttum desem yeridir o kadar geç açıklandı🙈🙈 Rahim ağzından parça almışlardı canım smear da kansere dönüşebilecek bulgular vardı bir sene rahatım inşallah seneye de tertemiz çıkar ama hayat boyu kontrole devam🥰😘

Afiyet olsun 😘

Teşekkür ederim🥰😘
Sonuçlarının temiz çıkmasına sevindim. hep böyle olsun. önümüzdeki senede daha sonraki senelerde😇

Her gün değil ya ama sık sık olur. Çok uyudum mu sırtım ağrır uyuşuk olurum zaten.
Ben uykuyu çok seviyorum inanılmaz evde olsam öğlene kadar uyurum hergün hele kışın o yataktan kalkmak işkence gibi 😒

Bu konuda taktir ediyorum seni çok uyumak bendede uyuşukluk yapıyor

Temizlik molasında turk kahvesi 3 tane bayram cikolatasi yedim. Şuan bir hafta sevdigim seylerden porsiyonlu yiyerek kontrolu saglicam inşallah. Akşam yemekten sonra da minik ara öğün yapmam lazim. Çünkü yine geceleri yemeye başlamıştım. Biraz zorlar beni..

Bu arada dün hastanede hamile misin dediler 🤦🏻‍♀️ göbek pörtledi tabi 5 aylik gibi sormalari cok normal. Beni de biraz silkelemiş oldu

Her gün değil ya ama sık sık olur. Çok uyudum mu sırtım ağrır uyuşuk olurum zaten.
Ben de en azından 7-8 saat uyumadıkça asla kendimde olamıyorum bende çocuk filan yok ya herhalde o yüzden uykusuzluğa ve erken kalkmaya bir türlü alışamadım uyuşukluk illa oluyor ama tatil modu olduğu için şu an keyfini çıkarıyorum🤭🤭

Dişlerimi yaptırıyorum 3 tane dişim çekildi yemek yememe engel olmadı🤷‍♀️

Bende sohbete muhabete geleyim dedim🤗
Geçmiş olsun canım benim de dişçiye gitmem lazım diş etlerimde sorun var ama erteleyip duruyorum önümüzdeki hafta gideceğim inşallah

Temizlik molasında turk kahvesi 3 tane bayram cikolatasi yedim. Şuan bir hafta sevdigim seylerden porsiyonlu yiyerek kontrolu saglicam inşallah. Akşam yemekten sonra da minik ara öğün yapmam lazim. Çünkü yine geceleri yemeye başlamıştım. Biraz zorlar beni..

Bu arada dün hastanede hamile misin dediler 🤦🏻‍♀️ göbek pörtledi tabi 5 aylik gibi sormalari cok normal. Beni de biraz silkelemiş oldu
Ben 5 aylık hamileyken düşük yaptım ne kadar göbeği olabilir bir insanın o ayda ama ben de kocaman bir göbek vardı zannettim düşükten sonra hemen inecek nerde hala göbek duruyor eski hali kalmadı tabi ama nasıl tamamen gidecek hiç bilmiyorum🙈🙈 Diyete ara verince başlamak hakikaten zor oluyor dediğin gibi alıştıra alıştıra başla sonra yine tam diyet moduna girersin 🥰😘

valla hasibe ben de berbatım :KK43: şiştim de şiştim. hep yarın başlayacağım diyorum, yarın olunca da kaldığım yerden yiyorum. ama bir şekilde başlamak lazım.
ama ben hastane diyetisyenlerinin listelerine uyamıyorum. karışık oluyor.

çok sevindim canım :KK60:
Başladım bugün bismillah bakalım nasıl gecicek
Bulamiyorum Bulamiyorum yeni listen hayırlı olsun kuzum bu kadar al ver yapmaya bu kan değerleri çok iyi sende biliyosun.

Biz istedik mi neyi yapamamışız ❤
Teşekkür ederim cnm. Çok şükür tahliller temiz bu halime.
Günaydın arkadaşlar

Dünkü mönümü yazayım

Sabah
Kıymalı soğanlı yumurta
2-3 dilim ekmek
2 porsiyon meyve

Ara
meyve
kuruyemiş
Kahve

Akşam
Patlıcan biber kızartma
1 tabak Bulgur pilavı dolu dolu
Ayran
1 porsiyon Meyve

hzlsel hzlsel tahlillerin temiz çıkmasına sevindim
Bulamiyorum Bulamiyorum hayırlı olsun listen
Teşekkür ederim cnm
Ben bu listeyi beğendimki🎈
Dolu dolu görünüyor 🤭

Geçmiş olsun canım benim de dişçiye gitmem lazım diş etlerimde sorun var ama erteleyip duruyorum önümüzdeki hafta gideceğim inşallah
İhmal etme git bir an önce iyi olur.
Tabi bunu diyene bak, dişçiye ağrı ve şiş bir dişle gittim diş eti çekilmesi bendede varda diğer sorunlar ağır basınca o kısma maddi manevi geçemedik🙄

Back
X