- 2 Eylül 2008
- 4.777
- 37
- 158
tamam canim buldum resmini,,cok güzel zayiflamissin süperr masallah yaa...yukardaki resimde 95 kiloydun dimi
evet canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam canim buldum resmini,,cok güzel zayiflamissin süperr masallah yaa...yukardaki resimde 95 kiloydun dimi
Hayatta sevdiğim her şey;Ya ahlak dışı... Ya yasa dışı...Ya da şişmanlatıyor.! ...Woody Allen kaydirigubbakcemile3
bunları ye, ve haftada 4 gün 1er saat spor yap, zayıflamazsan gel yüzüme tükür.
ay ne güzel ya evde öle bişeyin varsa leslieyi napacan? kaça almıştınız? piyasada ucuzlar var ama çok dandik. adam gibi bişey almak lazım.
yyaaw pregant teyze,sen zaten 73 kilo olmuşun konunun 'nazar boncuğu" olaraktan ne yağın ola ki senin..Maşallah ben 73 olsam oooooo bayanssulusmileyağlar yanmadan kas mı olur yavrum? kas yapmak çok da kolay değil bence. o kadar yağımız var ki önce yağ gider bence.
Sağol,güzel bakan güzel görür de nasıl şişman görünmüyorum yanaklara bakmadın herhal şişirmişler sanki sempatiksalakcinni Yani ben şişirmişim tabi kaydirigubbakcemile3bademciği resmini gördüm kız. sen de çok güzelsin maşallah. hiç şişman görünmüyorsun.
herkese günaydııııııııııııııııın.7 günlük diyeti -3 kiloyla bitirmis bulunmaktayıım.bugün biraz kendimi şımartıp yarın başka bi diyete başlamayı düşünüorum.şok diyet yapsam kızarmısınız?bilmiyorumkismile
Badem kız ben niye göremiyorum resmini nereye ekledin ???
yok bademcim ilk hafta oldugum icin cabuk verdim nerden baksan 1,5 kilosu sudur bu 3 kilonun.bugun de mideyi şaşırtiyim dedim ama dogru diosun versem 1 haftada 4 kilo onu 2 hafta icinde rejim de yapsam geri alırım
Ben de ilk iki haftada 6 kilo verdim,sonraki iki haftada 2 kilo ancak verdim..Her ne kadar adet de olsam moralim bozuk;ama şok diyetlere yanşmıyorum..Biliyorum ki onlardan bıkacağım ve sonra ccuukk gelecek kilolar :sm_confused: Bıktım bea,bu defa öyle olmayacakk..Gitsin kilolaRR!!:sm_cool:hihoyyyt:teytey::dance: kaydirigubbakcemile2
hahahah Allah canını almasın inşalllaaahhh pregant tam pazarcı ağzıyla konuşmuşsun süper olmuş Allahta seni güldürsün kaydirigubbakcemile3
Belli ki yine ilk kalkan benim Günaydın kızlllaaarrr
Her sabah buraya girip yazılanları okumak acayip keyif verici.
Erzurum bugün yine çok sıcak kursa gitmedim bugün dün ki burun kanamasından sonra güneşten ve sıcaktan kaçınmaya çalışıyorum. Kanayan burnum tıkalı nefes almakta zorlanıyorum duşa girmek istiyorum da yine kanarsa diye korkuyorum
Bugün aşkımla sevgili olmamızın 1. ayını bitirdik mutluyum =) ama açım =) önce ılık bir duş sonra kahvaltı kendimi iyi hissedersem akşam yürürüm beynim davul gibi.
herkese günaydııııııııııııııııın.7 günlük diyeti -3 kiloyla bitirmis bulunmaktayıım.bugün biraz kendimi şımartıp yarın başka bi diyete başlamayı düşünüorum.şok diyet yapsam kızarmısınız?bilmiyorumkismile
300 tl vermiştik,çok iyisi olmamasına rağmen kötü de değil yani..Yürütüyor yerimseniben
yyaaw pregant teyze,sen zaten 73 kilo olmuşun konunun 'nazar boncuğu" olaraktan ne yağın ola ki senin..Maşallah ben 73 olsam oooooo bayanssulusmile
Sağol,güzel bakan güzel görür de nasıl şişman görünmüyorum yanaklara bakmadın herhal şişirmişler sanki sempatiksalakcinni Yani ben şişirmişim tabi kaydirigubbakcemile3
OOoo bugün ye ye ye,yarın şok diyetklava: Arada kendini şımart tamam;ama şok diyet de ne oluyor kuzum
lmaz: 7 günde 3 kilo oh hep böyle yapalım;ama değil işte hiç sağlıklı ve kalıcı değil..Kendine uygulayabileceğin, bıkmayacağın bir diyet listesi hazırla..
Nerdeee kıyafetler artık hep zayıflar için var zayıflarsak otuzdört beden de olsak buluruz rahat rahat,,tabi benm öyle bir derdim yok kolay bulunan otuzsekiz_kırk kâfi banaaklinialirimsmilekessssinlikle!!! seneye bu zamanlarda kücük beden kıyafet bulamadıgımız icin moralimiz bozulur inşşalllaaahhhzemuszemus
Ben de ilk iki haftada 6 kilo verdim,sonraki iki haftada 2 kilo ancak verdim..Her ne kadar adet de olsam moralim bozuk;ama şok diyetlere yanşmıyorum..Biliyorum ki onlardan bıkacağım ve sonra ccuukk gelecek kilolar :sm_confused: Bıktım bea,bu defa öyle olmayacakk..Gitsin kilolaRR!!:sm_cool:hihoyyyt:teytey::dance: kaydirigubbakcemile2