Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Belli ki yine ilk kalkan benim Günaydın kızlllaaarrr :3:

Her sabah buraya girip yazılanları okumak acayip keyif verici.
Erzurum bugün yine çok sıcak kursa gitmedim bugün dün ki burun kanamasından sonra güneşten ve sıcaktan kaçınmaya çalışıyorum. Kanayan burnum tıkalı nefes almakta zorlanıyorum duşa girmek istiyorum da yine kanarsa diye korkuyorum :(
Bugün aşkımla sevgili olmamızın 1. ayını bitirdik mutluyum =) ama açım =) önce ılık bir duş sonra kahvaltı kendimi iyi hissedersem akşam yürürüm beynim davul gibi.

herkese günaydııııııııııııııııın.7 günlük diyeti -3 kiloyla bitirmis bulunmaktayıım.bugün biraz kendimi şımartıp yarın başka bi diyete başlamayı düşünüorum.şok diyet yapsam kızarmısınız?bilmiyorumkismile

ay ne güzel ya evde öle bişeyin varsa leslieyi napacan? kaça almıştınız? piyasada ucuzlar var ama çok dandik. adam gibi bişey almak lazım.

300 tl vermiştik,çok iyisi olmamasına rağmen kötü de değil yani..Yürütüyor yerimseniben

yağlar yanmadan kas mı olur yavrum? kas yapmak çok da kolay değil bence. o kadar yağımız var ki önce yağ gider bence.
yyaaw pregant teyze,sen zaten 73 kilo olmuşun konunun 'nazar boncuğu" olaraktan ne yağın ola ki senin..Maşallah ben 73 olsam oooooo bayanssulusmile

bademciği resmini gördüm kız. sen de çok güzelsin maşallah. hiç şişman görünmüyorsun.
Sağol,güzel bakan güzel görür de nasıl şişman görünmüyorum yanaklara bakmadın herhal şişirmişler sanki sempatiksalakcinni Yani ben şişirmişim tabi kaydirigubbakcemile3

herkese günaydııııııııııııııııın.7 günlük diyeti -3 kiloyla bitirmis bulunmaktayıım.bugün biraz kendimi şımartıp yarın başka bi diyete başlamayı düşünüorum.şok diyet yapsam kızarmısınız?bilmiyorumkismile

OOoo bugün ye ye ye,yarın şok diyet :oklava: Arada kendini şımart tamam;ama şok diyet de ne oluyor kuzum :olmaz: 7 günde 3 kilo oh hep böyle yapalım;ama değil işte hiç sağlıklı ve kalıcı değil..Kendine uygulayabileceğin, bıkmayacağın bir diyet listesi hazırla..

yok bademcim ilk hafta oldugum icin cabuk verdim nerden baksan 1,5 kilosu sudur bu 3 kilonun.bugun de mideyi şaşırtiyim dedim ama dogru diosun versem 1 haftada 4 kilo onu 2 hafta icinde rejim de yapsam geri alırım

yok bademcim ilk hafta oldugum icin cabuk verdim nerden baksan 1,5 kilosu sudur bu 3 kilonun.bugun de mideyi şaşırtiyim dedim ama dogru diosun versem 1 haftada 4 kilo onu 2 hafta icinde rejim de yapsam geri alırım

Ben de ilk iki haftada 6 kilo verdim,sonraki iki haftada 2 kilo ancak verdim..Her ne kadar adet de olsam moralim bozuk;ama şok diyetlere yanşmıyorum..Biliyorum ki onlardan bıkacağım ve sonra ccuukk gelecek kilolar :sm_confused: Bıktım bea,bu defa öyle olmayacakk..Gitsin kilolaRR!!:sm_cool:hihoyyyt:teytey::dance: kaydirigubbakcemile2

Ben de ilk iki haftada 6 kilo verdim,sonraki iki haftada 2 kilo ancak verdim..Her ne kadar adet de olsam moralim bozuk;ama şok diyetlere yanşmıyorum..Biliyorum ki onlardan bıkacağım ve sonra ccuukk gelecek kilolar :sm_confused: Bıktım bea,bu defa öyle olmayacakk..Gitsin kilolaRR!!:sm_cool:hihoyyyt:teytey::dance: kaydirigubbakcemile2

kessssinlikle!!! seneye bu zamanlarda kücük beden kıyafet bulamadıgımız icin moralimiz bozulur inşşalllaaahhhzemuszemus

Belli ki yine ilk kalkan benim Günaydın kızlllaaarrr :3:

Her sabah buraya girip yazılanları okumak acayip keyif verici.
Erzurum bugün yine çok sıcak kursa gitmedim bugün dün ki burun kanamasından sonra güneşten ve sıcaktan kaçınmaya çalışıyorum. Kanayan burnum tıkalı nefes almakta zorlanıyorum duşa girmek istiyorum da yine kanarsa diye korkuyorum :(
Bugün aşkımla sevgili olmamızın 1. ayını bitirdik mutluyum =) ama açım =) önce ılık bir duş sonra kahvaltı kendimi iyi hissedersem akşam yürürüm beynim davul gibi.

vay tembel vay niye gitmedin kız kursa? ayrıca akşam erkenden sızma da gel muhabbet edek. benim 16 aylık oğlum bile gece 12de uyuyo :1:

7 günde 3 kilo vermek zaten şok diyet gibi şekerim. boşver. demek ki verebiliyosun kilo. 70lere inip benim gibi takılıp kalırsan yaparsın.

yyaaw pregant teyze,sen zaten 73 kilo olmuşun konunun 'nazar boncuğu" olaraktan ne yağın ola ki senin..Maşallah ben 73 olsam oooooo bayanssulusmile

Sağol,güzel bakan güzel görür de nasıl şişman görünmüyorum yanaklara bakmadın herhal şişirmişler sanki sempatiksalakcinni Yani ben şişirmişim tabi kaydirigubbakcemile3

OOoo bugün ye ye ye,yarın şok diyet :oklava: Arada kendini şımart tamam;ama şok diyet de ne oluyor kuzum :olmaz: 7 günde 3 kilo oh hep böyle yapalım;ama değil işte hiç sağlıklı ve kalıcı değil..Kendine uygulayabileceğin, bıkmayacağın bir diyet listesi hazırla..

var güzelim ya hala yağlıyım. göbeimle basenim var. yanakların gayet normal teyzem. bana şişman gelmedi hiç.
şok diyet konusunda haklısın. kilo vermek pat diye olcak bişey değil. o kadar kolay değil yani. sabır ve uğraş gerektiriyor.

kessssinlikle!!! seneye bu zamanlarda kücük beden kıyafet bulamadıgımız icin moralimiz bozulur inşşalllaaahhhzemuszemus
Nerdeee kıyafetler artık hep zayıflar için var zayıflarsak otuzdört beden de olsak buluruz rahat rahat,,tabi benm öyle bir derdim yok kolay bulunan otuzsekiz_kırk kâfi banaaklinialirimsmile

ben bu kiloyu 6 ayda verdim. şimdi de korumaya mı geçti nedir 73 ten aşağı inemiyorum. gerçi yiyorum da ondan galiba. aklinialirimsmile şok diyet mi yapsam diyorum ama biliyorum ki ben açlığa dayanamam. güşsüz kalırım. spor yapamam o zaman. acaba yapsam bi faydası olur mu bana

Arkadaşlar ben de 95 kiloyum ve de çocuk sahibi olmak istiyorum, acil yardım istiyorum. Bildiklerini ve uyguladıklarını benimle paylaşacak olan bir arkadaş yok mu? Bi de bu kilo çizelgesini nereden alıyorsunuz bende altına yapıştırmak istiyorum. Kararlıyım kilo vermek istiyorum... Lütfen yardımmmmmafoldumben

Back
X