Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende surahiye koyuyodum ne guzel. Sicak su koydum çatladı yenide alamadim daha. Evde şişe de yokki ne ictigimi bilmiyorum işte
Canım şöyle yapabilirsin. Mutfağa bir kağıt kalem koy. Her bir bardak su içmende kağıda bir tik at ya da çizgi çiz. 5 su bardağı su 1 litre. Ona göre ne kadar su içtiğini takip edebilirsin

Canım şöyle yapabilirsin. Mutfağa bir kağıt kalem koy. Her bir bardak su içmende kağıda bir tik at ya da çizgi çiz. 5 su bardağı su 1 litre. Ona göre ne kadar su içtiğini takip edebilirsin
Canım ücretsiz su içme ve hatırlatma uygulaması var, bende yıllardır yüklü, her bardak içtiğinde uygulamada işaretliyorsun o da büyük kabı dolduruyor günlük limitin dolunca bilgi veriyor : )

Canım ücretsiz su içme ve hatırlatma uygulaması var, bende yıllardır yüklü, her bardak içtiğinde uygulamada işaretliyorsun o da büyük kabı dolduruyor günlük limitin dolunca bilgi veriyor : )
O uygulamaya hiç denk gelmemiştim. Kolaylık açısından o da olabilir

Bardagim büyük ama. Şişe ya da surahi almam lazim

Günaydın kızlar bugün çok çok erken başladı bizim için gece 4 buçukta uyanmıştım eşim de uyandı yüzü gözü şişmiş ilaç yan etki yapmış çok kötüydü hemen toparlandık hastaneye gittik 2-3 saat ordaydik annemlere kızı almaya uğradık kahvaltı yaptık oğlanı aşı yaptırdık eve geldik tok karna tartildim 78.8 çıktım aç tartilmadim acayip uykusuzum gün içinde uyuyabilirsem uyuyacam insAllah
Ayy çok geçmiş olsun ilaç alerjisinden çok geriliyorum ben. Bana da olmuştu ve ne kortizon yemiştim.

Günaydın kızlar bugün çok çok erken başladı bizim için gece 4 buçukta uyanmıştım eşim de uyandı yüzü gözü şişmiş ilaç yan etki yapmış çok kötüydü hemen toparlandık hastaneye gittik 2-3 saat ordaydik annemlere kızı almaya uğradık kahvaltı yaptık oğlanı aşı yaptırdık eve geldik tok karna tartildim 78.8 çıktım aç tartilmadim acayip uykusuzum gün içinde uyuyabilirsem uyuyacam insAllah
Canım çok geçmiş olsun. Gün içinde dinlen, fırsat buldukça uyu

Cok geçmiş olsun canım

Selamlar hanımlar nasılsınız
Ben hala yiyorum 😭
Mthn83 Mthn83 nerde o gizli gizli yiyen tok evin aç kedisi

images
O benim işte😔

İyi akşamlar hanımlar 🤗

Sabah domatesli peynirli tost 2 tane
Öğle 2 muz, sütlü filtre kahve
Akşam Evde yemek yok diye eşim köfte ekmek getirdi onu yedim yanındaki tatlı ve patatesi yemedim,1 bardak şalgam suyu

Bugün kahve ve çaya attığım şekeri sıfırladım tatlandırıcı kullanıyordum arada onu da bıraktım. Kahve neyse de çayda çok zorlandım. İnşallah devam ettirebilirim.

13 Ocak Menüsü

Canım kahvaltı yapmak istemedi, dünden kalanlarla güne başladım.

Kahvaltı: yok

Öğle yemeği 13.00: 1,5 kepçe nohut yemeği, 3 yk bulgur pilavı, yarım kase salata, 2 öcce(şükür bitti), 4 yk yoğurt

Ara 15.30 : 10 fındık, 10 badem, 2 hurma

Akşam yemeği 18.00: Fırında 3 köfte kadar tavuk-4 elma dilim patates-4 halka soğan, 3 yk pirinç pilavı, Salata, 1 sb ayran

Ara: yok

Su: 4 litre civarı

Spor: 15 dk Leslie

İyi akşamlar hanımlar 🤗

Sabah domatesli peynirli tost 2 tane
Öğle 2 muz, sütlü filtre kahve
Akşam Evde yemek yok diye eşim köfte ekmek getirdi onu yedim yanındaki tatlı ve patatesi yemedim,1 bardak şalgam suyu

Bugün kahve ve çaya attığım şekeri sıfırladım tatlandırıcı kullanıyordum arada onu da bıraktım. Kahve neyse de çayda çok zorlandım. İnşallah devam ettirebilirim.
Kahvenin de çayın da gerçek tadını şekersiz içince alıyorsun. Bir süre sonra şekerli çay mideni bulandıracak. Tatlandırıcı zararlı, hiç kullanma daha iyi canım

Back
X