Sorun orda. Kizlar gec uyuyor bende hep oyle alistim. Kendim erken kalkabilsem onlarıda öne cekcemAlışkanlık olur illaki kaçta kalkıyo kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorun orda. Kizlar gec uyuyor bende hep oyle alistim. Kendim erken kalkabilsem onlarıda öne cekcemAlışkanlık olur illaki kaçta kalkıyo kızlar
Canım şöyle yapabilirsin. Mutfağa bir kağıt kalem koy. Her bir bardak su içmende kağıda bir tik at ya da çizgi çiz. 5 su bardağı su 1 litre. Ona göre ne kadar su içtiğini takip edebilirsinBende surahiye koyuyodum ne guzel. Sicak su koydum çatladı yenide alamadim daha. Evde şişe de yokki ne ictigimi bilmiyorum işte
Canım ücretsiz su içme ve hatırlatma uygulaması var, bende yıllardır yüklü, her bardak içtiğinde uygulamada işaretliyorsun o da büyük kabı dolduruyor günlük limitin dolunca bilgi veriyor : )Canım şöyle yapabilirsin. Mutfağa bir kağıt kalem koy. Her bir bardak su içmende kağıda bir tik at ya da çizgi çiz. 5 su bardağı su 1 litre. Ona göre ne kadar su içtiğini takip edebilirsin
O uygulamaya hiç denk gelmemiştim. Kolaylık açısından o da olabilirCanım ücretsiz su içme ve hatırlatma uygulaması var, bende yıllardır yüklü, her bardak içtiğinde uygulamada işaretliyorsun o da büyük kabı dolduruyor günlük limitin dolunca bilgi veriyor : )
Bardagim büyük ama. Şişe ya da surahi almam lazimCanım şöyle yapabilirsin. Mutfağa bir kağıt kalem koy. Her bir bardak su içmende kağıda bir tik at ya da çizgi çiz. 5 su bardağı su 1 litre. Ona göre ne kadar su içtiğini takip edebilirsin
Vaktin olduğunda çık al canım, insan bazen şartlanıyorBardagim büyük ama. Şişe ya da surahi almam lazim
Annem yapiyor ama bilmiyorum. Sen iki türlü de ölç bence
ikisini de not alayım en iyisi1 saatte önem li 2 saatte. Ben öyle ölçtüm. Hala da bazen ölçüyorum
Yaa bu nasıl güzel görsel
Ortasindayim :) sifayi kalıyor gibiyimOldun bitiyo mu?
1 hafta takip yap o zaman canimikisine göre yaptım yüksek çıktı
ama dün tatlı yemiştim umarım o yüzdendir
ikisini de not alayım en iyisi![]()
Ayy çok geçmiş olsun ilaç alerjisinden çok geriliyorum ben. Bana da olmuştu ve ne kortizon yemiştim.Günaydın kızlar bugün çok çok erken başladı bizim için gece 4 buçukta uyanmıştım eşim de uyandı yüzü gözü şişmiş ilaç yan etki yapmış çok kötüydü hemen toparlandık hastaneye gittik 2-3 saat ordaydik annemlere kızı almaya uğradık kahvaltı yaptık oğlanı aşı yaptırdık eve geldik tok karna tartildim 78.8 çıktım aç tartilmadim acayip uykusuzum gün içinde uyuyabilirsem uyuyacam insAllah
Canım çok geçmiş olsun. Gün içinde dinlen, fırsat buldukça uyuGünaydın kızlar bugün çok çok erken başladı bizim için gece 4 buçukta uyanmıştım eşim de uyandı yüzü gözü şişmiş ilaç yan etki yapmış çok kötüydü hemen toparlandık hastaneye gittik 2-3 saat ordaydik annemlere kızı almaya uğradık kahvaltı yaptık oğlanı aşı yaptırdık eve geldik tok karna tartildim 78.8 çıktım aç tartilmadim acayip uykusuzum gün içinde uyuyabilirsem uyuyacam insAllah
Cok geçmiş olsun canımGünaydın kızlar bugün çok çok erken başladı bizim için gece 4 buçukta uyanmıştım eşim de uyandı yüzü gözü şişmiş ilaç yan etki yapmış çok kötüydü hemen toparlandık hastaneye gittik 2-3 saat ordaydik annemlere kızı almaya uğradık kahvaltı yaptık oğlanı aşı yaptırdık eve geldik tok karna tartildim 78.8 çıktım aç tartilmadim acayip uykusuzum gün içinde uyuyabilirsem uyuyacam insAllah
O benim işte
Ayy çok geçmiş olsun ilaç alerjisinden çok geriliyorum ben. Bana da olmuştu ve ne kortizon yemiştim.
Canım çok geçmiş olsun. Gün içinde dinlen, fırsat buldukça uyu
Sağolun kızlar Allah razı olsunCok geçmiş olsun canım
Kahvenin de çayın da gerçek tadını şekersiz içince alıyorsun. Bir süre sonra şekerli çay mideni bulandıracak. Tatlandırıcı zararlı, hiç kullanma daha iyi canımİyi akşamlar hanımlar
Sabah domatesli peynirli tost 2 tane
Öğle 2 muz, sütlü filtre kahve
Akşam Evde yemek yok diye eşim köfte ekmek getirdi onu yedim yanındaki tatlı ve patatesi yemedim,1 bardak şalgam suyu
Bugün kahve ve çaya attığım şekeri sıfırladım tatlandırıcı kullanıyordum arada onu da bıraktım. Kahve neyse de çayda çok zorlandım. İnşallah devam ettirebilirim.