Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Güzel yapıyor o zaman
Yardımcı olacak biri varsa yap gitsin. Değişiklik iyi hissettiriyor
Eşim yaparım diyor da doğal saçım, yakarsa tepemde iki tüyle gezmek istemiyorum
Bizde de öyle Düğün bekleyemem çok canım çektii
Ben düdüklüde yapıyorum şipşak, bizde dövme diyorlar
Ben açtım iki kere sorun olmuyo.
Biri yaparsa tabi daha iyi oluyor daha düzgün
Eşim açayım diyor da daha önce hiç boya yapmadı saçıma. Bir arkadaşım var o da hamile, yapamaz
Tavuklusunu çok severim ya kv güzel yapar tereyağı üstüne dur dün ona kek yaptım diyim oda bana keşkek yapsın
Oooo güzel plan

Çok bekletmiyceksin videolar izle bak aklına yatar. Bende ilk korktum bi tutam açtım baktım yanmadı gerisini öyle yaptım

Yokum kızlar 2 gündür
Kızım düzeldi şükür biraz daha toparlasın diye okula yollamadım ama ömrümden 20 sene gitti.. Dur etme yapma derken
Sinirimden mutfağa gittiğimde attım bişiler ağzıma..
Ödemde var reglden bakalım tartıda kaç çıkıcam

13.01 Menü

Sabah :1 dilim tb ekmeği
omlet
acı domates sosu
zeytin
2-3 yudum portakal suyu

Öğlen: Sade kahve
1 parça çikolata

Akşam : 1 tabak kıymalı karnıbahar yemeği
3 kaşık kuskus
1 dilim tb ekmeği

Gece : 1 ısırık twix
1 mini browni
sade soda

1 lt den az su
spor yok ama duvar sildim ...

Gecmis olsun insallah iyilesir bir an evvel. Menüleri çabucak toparlarsin

Kızlar Etap marka fön makinası kullanan var mı ?

Önceki akşam kızın saçını kurutacaktı eşim saç kurutma makinamız patladı
Şükür hiç birimize bişey olmadı ama şu an ihtiyacımız var..

Etap marka almayı düşünüyorum , kullanan varsa hangi modeli kullanıyorsunuz ?

bilmiyorum canım. ben braun dan çok memnunum.

14 Ocak Menüsü

Öğle yemeği 13.00: 2 köfte büyüklüğünde fırında tavuk-4 dilim patates, 5 yk yoğurt , 1 yumurta beyazı

Ara 15.30 : 10 fındık, 10 badem, 1 hurma

Akşam yemeği 18.00: 1 tabak kabak yemeği, 1 kase cacık

Su: 3 litre olur yatana kadar

Spor: 15 dk Leslie yapmayı düşünüyorum

İyi akşamlar kızlar
Saç açma konusunda bende cesaretiniz varsa yapım bende kendim açtım boyadım ama çok çabuk dibim çıktı tekrar tekrar açmaya uğraşmadım su an uçlarında kaldı sadece yanma kopma hiç olmadı şükür palette kullandım ben açıcı kendi başıma hallettim tabi saçım çok sık olunca baya uğraştım

Benimde tek basima sacimi boyamisligim var zor oluyor ama insan mutlu da oluyor

Benim önceki phlips di patlayınca kuaför kaynıma etap aldırdı bizde memnun kaldılar diye ona bakıyoduk canım . Uçmuş fiyatlar 1000 tl den aşşa markalı kalmamış doğru dürüst
memnunlarsa sorun yok canım. tabi doğrudur şu anki fiyatları bilmiyorum ben. herşey çok arttı

Canım ben saçlarımı hamile kalmadan 1 ay önce boyatmıştım . 1 buçuk yıl olacak neredeyse. Uçlarda açma boyama işlemi var ama genel olarak kendi saçım, kestane rengi, uzun ve sık bir saç. Kalın telli, bundan dolayı açıcıyı çok çekiyor, yıpranma yanma riski var. Kuaföre gitsem bin tl diyor . Bir kutu boya 20-25 tl. Benim saçıma 3 kutu açıcı 3 kutu boya gider . Cesaret edebilirsem düşünüyorum aslında. Kumral renk güzel olur aslında . Ama sonrasında kendi saç rengimi özler miyim onu bilemiyorum
Aynen canım eşiminde hoşuna gitmişti baya amma ve lakin çok para he hemen dip boyası vs gerekiyor
Ben bir ara bebe sarısı ombre yaptırmıştım. Dipler kendi saç rengimdi. Renk geçişi de çok güzeldi.Dip boya derdim olmadı onda. Şimdi o rengi yaptıracak olsam maaş kartımı kuaföre bırakmam gerekecek

İyi akşamlar kızlar

Neyse ki oksidan krem geldi de saçımı boyadım harika oldu. Lens rengimi de değiştirmiştim bir değişik oldum baya hoşuma gitti İyi ki de boyamışım akşam akşam acil korona testi yaptırmamız gerekti hastaneye turuncu kafa gitmek zorunda kalmadım. İnşallah negatiftir.

Bugünkü menüm
Sabah çeyrek ekmek peynirli tost 1 tane
Öğle 2 muz, sütlü filtre kahve
Akşam kahvaltı gibi yaptım çeyrek ekmek kadar zeytinli ekmeğe kahvaltılık sos sürdüm yanında çayla

Benim önceki phlips di patlayınca kuaför kaynıma etap aldırdı bizde memnun kaldılar diye ona bakıyoduk canım . Uçmuş fiyatlar 1000 tl den aşşa markalı kalmamış doğru dürüst
Canım ben fakir marka kullanıyorum çok memnunum netten bak istersen fiyatları 250-400 arası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…