Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar kızlar bugün diyetisyen randevuma gittim 82.2 çıkmıştım geçen ay bugün 77.8 çıktım -4.4 eksiyim öğle sonu gidince analiz yapmadı ne kadar yağdan gitti bilmiyorum o yüzden aynı listeye devam et çok güzel gitmiş dedi
Şimdi gördüm çok guzel vermissin canim 🤩🤩😍😍

Babam önümüzdeki ay evleniyor. Annemin kalan eşyalarını aldık. Kötü oldum biraz.

Onun için çok seviniyorum ama işte içim öyle demiyor.
Evlililk değil bunum bu kadar gerçek olması...
Ben şimdi gördüm. Hayirlisi olsun inşallah gerçekten cok iyi bir insandir gelen kişi.
Sizin için kolay olmayacak ama seninde dedigin gibi yalnizlikta zor. 60 yasindaymis belki 80 yaşına kadar yasayacak 20 sene nasil yalniz yasasin. Herkes evli barkli kendi ailesiyle yasar, evde yalnız başına erkek yapamiyor... 😔

Kızlar pek menülerimi yazamıyorum bu hafta çok fazla yoğun geçiyor. Eşimin iki amcasınında oğlu söz yapıyorlar ikiside bu haftaya sıkıştırdı. Hazırlıkları falan bende yardımda bulunuyorum menülerimi yazamadımda tam ne yediğiminede dikkat edemedim. Cumartesiyide atlatalımda inşallah dönüyorum tekrardan ☺️

Kızlar pek menülerimi yazamıyorum bu hafta çok fazla yoğun geçiyor. Eşimin iki amcasınında oğlu söz yapıyorlar ikiside bu haftaya sıkıştırdı. Hazırlıkları falan bende yardımda bulunuyorum menülerimi yazamadımda tam ne yediğiminede dikkat edemedim. Cumartesiyide atlatalımda inşallah dönüyorum tekrardan ☺️
Hayırlı olsun cnm Allah kolaylık versin

İyi geceler hanımlar 🤗

Sabah 1 kâse yulaf lapası,2 muz, sütlü filtre kahve
Öğle yemedim
Akşam 1 büyük kâse spagetti, kola zero

Artı değilim ama eksi de değilim bugün de.
Geçen hafta daha fazla kaloriliydi menüler hep dışarıdandı ama eksideydim bu hafta sabit anlamıyorum ben bu işi

Günaydın ❤
Mutlu haftasonları 💜

1414f0bac3cf7d985dbd4df09b3c8f1e.webp

Amine Busra Amine Busra
60kiloyum 60kiloyum
74FRIDA 74FRIDA
asumanzeynep asumanzeynep
bengisu022 bengisu022
Fit mutlu anne Fit mutlu anne
nisan34 nisan34
Mthn83 Mthn83
LenaG LenaG