Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar 🤗

Bugünkü menüm
Sabah domatesli peynirli tost 2 tane
Öğle yemedim
Akşam biraz abarttım 2 tabak iç pilav,1yk.yogurt
Canım sabah 2 tost akşam pilav imkanın olduğuna kahvaltımı domates salatalık yeşillik ile destekleyip öğlene de en azından bı çorba salata eklersen akşam çok kaçırmazsin tüm gün az yediğimde bende akşam frenleyemiyorum kendimi

Bende oyle diyordum. Çünkü hem mesai hemde ek iş yapiyor. Ama şu iki günde bile bize vakit ayiramadi.
Allah sağlık sıhhat versin. Bizim için çalışıyorlar onlar da . Ama gönül ister ki daha fazla vakit ayırabilsinler. Bebek olmadan önce ben de çalışıyordum, o zaman aynı saatte evde oluyorduk. Pek anlamıyordum.
Allah evi, ailesi için çalışan çabalayanlara yardım etsin

Allah sağlık sıhhat versin. Bizim için çalışıyorlar onlar da . Ama gönül ister ki daha fazla vakit ayırabilsinler. Bebek olmadan önce ben de çalışıyordum, o zaman aynı saatte evde oluyorduk. Pek anlamıyordum.
Allah evi, ailesi için çalışan çabalayanlara yardım etsin
O konuda hakkini yiyemem. Daha bugun aradi haftasonu ek işe gidecegim kiyafetimi hazirla dedi. Caliskan birisidir. Kendisine de her zaman vakit ayiramiyor. Ama evde kaldigi zaman oncelik bekliyorum, o kendini seciyor ..

27 Ocak 2022

sabah peynirli omlet, az şekersiz marmelat, domates biber, 1 dilim ekşimaya ekmek, 1 ceviz

öğlen tavuk, 3 yk makarna, 2 yk yoğurt

ara 11 çiğ kuruyemiş

akşam fırında karnıyarık, salata, 1,5 dilim ekşimaya ekmek, 1 kahve fincanı fıstık

şimdi yeşil çay içiyorum.
yatana kadar 1,5 lt su

10.000 adım

Back
X