• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba güzeller
Evime döndüm. 85.3 ile bu güne başlıyorum.
Tatil mi yaptım eziyet mi çektim bilmiyorum. Farklı ortamlar farklı insanlar iyi geldi. Şimdi evin elden geçmesi gerekiyor. 2 çanta çamaşır ayrıca eklenti 😳
Bedenen ve ruhen dinlenemedim. Çocukları uyutup eşimle zaman geçirme komple hikaye. Herkesten önce bayıldım 😅😅
1 hafta daha evdeyim bakalım. İnşallah evimde bedenen dinlenirim

Merhaba güzeller
Tatil mi yaptım eziyet mi çektim bilmiyorum. Farklı ortamlar farklı insanlar iyi geldi. Şimdi evin elden geçmesi gerekiyor. 2 çanta çamaşır ayrıca eklenti 😳
Bedenen ve ruhen dinlenemedim. Çocukları uyutup eşimle zaman geçirme komple hikaye. Herkesten önce bayıldım 😅😅
Hoşgeldin tatiller maalesef biz kadınlara tatil değil 😆

Merhaba güzeller
anneler için küçük çocuklarla tatil, tatil olmuyor maalesef 🤭

Günayyydınnn ❤
Huzurlu haftalar 🌸🍀

4761048169168780178d170945315ad6.webp

Amine Busra Amine Busra
E eboe
74FRIDA 74FRIDA
60kiloyum 60kiloyum
bengisu022 bengisu022
nisan34 nisan34
Bulamiyorum Bulamiyorum
Pembe Lotus Pembe Lotus
H Himal_
mesirmacunu mesirmacunu
LenaG LenaG
Sem2024 Sem2024
Mthn83 Mthn83
Arzuluu Arzuluu

ben iki üzüm attim iki ögün arasi diye kafaya taktim :olamaz: sen naptin bro :olamaz:

aksama ya kabak ya semizotu salata ye bari o_O

Şu an şişim hiç bişey istemiyorum yoğurt yerim olduğum yerden devam inş.

İki öğün arasında üzüm bişey yapmaz ki aralıklı oruçta onun önemi yok bildiğim kadarıyla önemli olan açlık süresi akşamdan sabaha olan kısım.

O senn dediği karatayda çok önemli 5 saat dolmadan ağzına leblebi bile atsan başa dönüyorsun

Şu an şişim hiç bişey istemiyorum yoğurt yerim olduğum yerden devam inş.

İki öğün arasında üzüm bişey yapmaz ki aralıklı oruçta onun önemi yok bildiğim kadarıyla önemli olan açlık süresi akşamdan sabaha olan kısım.

O senn dediği karatayda çok önemli 5 saat dolmadan ağzına leblebi bile atsan başa dönüyorsun
evet ben zat3n tum diyetkeri denedigimden hepsini karisitiyorum yaparken :D

Back
X