Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar hepi topu haşlanmış mercimek sizde bazen fazla abartıyorsunuz bence bunun da kalori değeri ne olacak yahu yağ yok bişey yok!

merhabalar. dotoksun ardından istanbulun sefasını sürüp bol bol yiyorum iki gündür. kebaplar, kumpirler, sınırsız dondurmalar...

Allahım çok şükür sonunda şu etiket ve profil resmi işini becerdim ama uyarması benden 100 mesaj olmadıktan sonra yapılmıyor bunlar.

Gözüm döndü sanki,sürekli bir şeyler yiyesim var..Kendimi o kadar zor tutuyorum ki..Sabah bir haşlanmış yumurta,domates salatalık ve bir dilim çavdarlı ekmekle klasik kahvaltımı yaptıktan iki saat sonra bol karpuz yedim..İki saat geçmeden bir elma ve çeyrek simit yedim,durmadım yarım simit daha yedim yarım tavuk göğsüyle..bunlar normal tamam;ama çok fena yiyesim var..Karnım şişti çatlıyorum;ama dolaba,mutfak çekmesine gitmemek için kendimle savaş veriyorum alsanaalsanasmile

Şuraya yazdığım her mesajın nedeni yeme isteğim,göz dönmüşlüğüm,kendimi tutma çabam yasakkelime

Site için teşekkürler badem.

ben çok beğendim ve hemen üye oldum bu siteye. şimdilik 369 kalori almışım =)

Önemli değil görevimiz de ben giremiyorum siteyebilmiyorumkismile Sayfa görüntülenemiyor diyor,yediklerimin kalorisini görsem acuk frenlerim kendimi dedim;ama açmıyorrrrrrrrrr..........Çok üzgünüm çoook

bademcim frenle kendini biliyosun ki onları yedikten sonra pişman olacaksın. kendine kocaman bir salata yap, ya da bol su iç ya da elmayı dilimleyip üzerine tarçın serpip ye. ama sakın aklından geçenleri yapma.

kendime bunu yapamam zaten,yiyemem :dilcikar: bir simide yakın simit yedim fazladan kafamçokkarıştı Kaç kalori adlım kim bile CADIARZU Kilotakibi sitesine de giremiyorum..:uhm: Yok yok,elime şişemi aldım,YE-Mİ-YE-CE-ĞİMM!!

kizlar hepinizde cok sagolun yazdiklariniz icin bugun daha iyim sukur insallah aksama cokmem yine bugunki yediklerim sabah kahve oglede peynirli domatesli tost aksama bakalim.

ekincik söz için teşekkür etmişsin ne demek kuzuuummm benimmmolumunekankayizsmile aynı yolun savaşçılarıyız biz güçlendirecek ne bulduysak paylaşacağız:))))

badem bir anlık bir zevk o canım sadece bir an... hayatımızda toplam ne kadar sürelik bir zevk vermiştir bize yemek yemek? yani zaten hepimiz hızlı yemek yiyen eskiden) insanlarız. bir düşün şöyle senin yarım saati bulan akşam yemeklerin oldu mu? benim yemek sonrası sohbeti dışında yarım saat boyunca yediğim bir ğünüm olmadı. e gün 24 saat... toplasan hadi hadi iki saatlik bir zevk için bütün hayatımızı mahvettik... şimdi o dolaba gidecen yiyecen kendini kaybedicen hemen arkasından gelecek tek şey pişmanlık... hem öle bi pişmanlık ki bu sadece yediklerin için değil her şey için kendini suçlayacağın, kendinden nefret edeceğin, bu kadar çabanı silip attığın için kendine ihanet ettiğini düşüneceğin bir pişmanlık... bence sakin ol nefes al ver iki bardak su iç bir elma ye varsa bir avuç leblebi ye ve yarım saat bekle inan geçecek açlığın... zaten aç olan midemiz değil ruhumuz... olmadı uyu ama yeme... kendine yapma bunu...:mymeka:

YENA'm ben geldimmmm :))) bakayım dedim ne yapar ne edersiniz. eski yeni kim var kim yok herkese merhaba...
başta YENA'yı yazdım ama o ısrarla gel diyor bana onun için :)))

nasılsınız hanımlar?? nasıl gidiyor hayatınız??

off kafayı yicem ya.100.3 üm.99u bugün kesin görücem dedim.sabah kalktım bi tartıldım yine 100.3 offf.halbuki 99 u görücem diye azcık yedim boolspor yaptım.sinir oldum ya.mafoldumben

canim sIkma canini yarina goreceksin insallah 99 inaniyorum ben.ben diyet yapipda 1 kilo alan tek insanimdir heralde ilk diyet yaptigim hafta gram vermedime degil 1 kiloda aldigima cok uzulmustum.

YENA'm ben geldimmmm :))) bakayım dedim ne yapar ne edersiniz. eski yeni kim var kim yok herkese merhaba...
başta YENA'yı yazdım ama o ısrarla gel diyor bana onun için :)))

nasılsınız hanımlar?? nasıl gidiyor hayatınız??

sanada merhaba namem.hayat diyetle gecip gidiyor...

kızlar açamadığınız siteler için mozilla firefox diye bir program var ordan deneyin açılıyor mesela kilo takibine girebiliyorum şu an...

Back
X