• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yaa sen yeni diyetisyene başlamadın mı? Daha değişik ne yapabiliriz kii en iyisi bu hafta 3 gün spor yapalım önümüzdeki haftA 4 gün olsun varmısın ?
Yok canım diyetisyene baslamadım. Spor cok istiyorum ama kizimin uykusu en fazla 30 dk gunduz. Leslie istiyorum aslinda. Motive olsam ne yapmaliyim biliyorum ams aklim hep yemekde 😪

Hoşgeldin
Kendini tanitirmisin?😍😍😍
hoşgeldin herhangi bir planlaman var mı? nasıl devam ediceksin şu ara beslenmemizi düzenlesek 2023 yazında çok rahat ederiz
Hoşbuldum Kızlar🥰
Elazığ'da yaşıyorum. Evliyim , 1 yaşında kizim var.
Şu sıralar özel eğitim öğretmenliği yapiyorum.
Uzun zamandır diyetle mücadele içindeyim . Çok başladım bıraktım. Hepsi de yememe bi türlü engel olamamamdan kaynaklı. İlk defa bu kadar irademi kontrol edemiyorum. İpin ucu kaçtı iyicene 😔
Beni başlangıç çizgisi ayni olanlar anlar diye bu gruba katilmak istedim.
Planım sporla birlikte sağlıklı beslenebilmek. Çünkü sezeryandan dolayı göbek bölgemde sarkmalar var🥴 bu sefer elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum 💥

Hoşbuldum Kızlar🥰
Uzun zamandır diyetle mücadele içindeyim . Çok başladım bıraktım. Hepsi de yememe bi türlü engel olamamamdan kaynaklı. İlk defa bu kadar irademi kontrol edemiyorum. İpin ucu kaçtı iyicene 😔
Planım sporla birlikte sağlıklı beslenebilmek. Çünkü sezeryandan dolayı göbek bölgemde sarkmalar var🥴 bu sefer elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum 💥
Hoşgeldiniz 🌱🌸
Merhaba kızlarr
Ben de 90 kilonun üstündeyim hatta biraz fazla üstündeyim 😂
Sırf bu gruba girmek için hesap açtım. İnşallah motivasyon destek çok güzel olur ❤️
Hosgeldiniz🌱🌸

iyi akşamlar kızlar nasılsınız :KK200: yeni bir haftaya girdik bol iradeli günlerimiz olsun:KK37:

2 öğün kuralını bozmasamda özelikle cumartesi 2 öğünüm pek iyi olmadı zaten cumarteside pazarda kahvaltıda 2 3 dilim kızarmış esmer ekmek yedim
bugünü yazayım kahvaltı 11:00:
2 haşlanmış yumurta, biraz peynir, 1.5 yemek kaşığı yeşil zeytin, 2 adet çengelköy salatalık, yarım turp, biraz roka, bir tatlı kaşığı petek bal

akşam 19 : 30
2 servis kaşığı prinç pilavı, bir tabak etli kurufasulye, yarım turp, biber turşusu ve birkaç dal yeşil soğan

saat 19:30 da yerım saat plates yaptım, şu anda da yeşil çay içiyorum

durumlar böyle iki öğünde beslensem sporda yapsam henüz ikisinide tam olarak yapamıyorum kii, tartı eksi göstermiyor bu şekildede nasıl devam ediceğim bilmiyorum iki öğünde beslenilse kalori açığı olması gerekiyor biraz daha devam edeyim bakalım şu insülün düzelicek yüksek tansiyan dengelinecek hikayesi varya iyi gelir diye umuyorum ...
Canım aralıklı oructa ara öğün var. 2 ana öğün arası ara öğün yapabilirsin. Mutsuz etme kendini.
bende bayılıyorum bu meyve ya iki öğün beslendiğim zaman nasıl yiyeceğim ki yemekle birlikte yesem ağır gelir ben balsız kakaosuz halinide çok severim:kk77:
Şuan 8-16 yapıyoruz biz. 16 saat açlık 8 saat yeme süresi (tabii sürekli değil 😅😅)
güle güle kullan cicilerini:KK37: zamanla biraz incelince daha iyi durur bende bugünlerde güyecek bişey bulamıyorum almam lazım özelikle acil bluz pantulon üstü lazım montum botum var bu kış Allaha şükür
Bende tunik istiyorum aynen pantolon üstüne
sen kendine iyi geleni yap canım bakma bende deniyorum. şu an diyetisyene gitsem 6 öğün yemek verir belki bu beslenme vucut değerlerimi filan normale getirir daha sağlıklı olurum yoksa bir numarası yok yanii. bir süre deniyeceğim eksi görmesem çok öğünlü menülerime dönerim birde diyette ara öğünler beni mutlu ediyor şimdi düşünsene kahvaltı ile akşam yemeği arası bir sütlü kahve bile içemiyorum gerçi çok canım istese içerimde şimdilik uymaya çalışıyorum
Bu diyeti detaylı inceledinmi? Çok bunalmış gördüm seni
bu akşam menümde prinç pilavım olmasaydı iyi olurdu ama o kadar acıktım ki gözüm döndü pilavıda yedim zaten yemiyim diye pilav yapmamıştım ama bu seferde işyerinden pilavı aldık geldik yaniii :KK14:
Olabilir. Bunu kendine eziyete çevirme. Vücudumun buna ihtiyacı vardı de. 1 tabak yerine 2 kaşık ye😍
Sanada anlatmayim artık yıllardır uzman olduk
Yılın son diyetine yemin ederek sağlıklı beslenme programı olsun diye şekersiz beslenmeye geçiyorum. Yılbaşına kadar fire vermeden devam etmek nasip olsun 🌸😊

Yarın işbaşı yapıyorum şans dileyin
Hayırlı olsun canım 🥰
Haşlanmış yumurta yiyemiyorum ama omlet deneyeceğim. Bulguru da içine çeşitli sebzeler katıp yerim diye düşündüm.
Bende haşlanmış sevmiyorum ama rafadan güzel oluyor bide yumurta salatası severim. Geçen nette tencereyle su kaynatti kepçeyle kaynar su alıp içine yumurta kırdı çok hoş oldu görüntüsü ama yinede haşlanmış yumurta
Çocukları uyutuyorum abla rahatsızlardı bugün, pertim çıktı valla başım ağrıyor. Çok teşekkür ederim iyi geceler 🌱
Ayy bugün iyileşirler İnşallah ilk günden aklın kalmasin
Yok canım diyetisyene baslamadım. Spor cok istiyorum ama kizimin uykusu en fazla 30 dk gunduz. Leslie istiyorum aslinda. Motive olsam ne yapmaliyim biliyorum ams aklim hep yemekde 😪
Canım yeni deneyimleri dene. Vazgeciyorsan sana uymadığı için vazgeç ama dene 😍
Belki motivasyonunu artırır
Arkadaşım 5-5 diyetiyle epey kilo vermişti mesela. Uzun vade deyapti hemde
Hoşbuldum Kızlar🥰
Hoşgeldin. Belli bir liste varmı? Diyetisyen filan
Merhaba kızlarr
Sırf bu gruba girmek için hesap açtım. İnşallah motivasyon destek çok güzel olur ❤️
Hoşgeldin 🥰
Kendini anlatsana
Varmı bir liste program 😍
Günaydın 1 saat daha uyusam eyiydi ama uyandım 😂🤣😂🤣
Hadi Allah kolaylık versin 🥰

Dünkü menüm
Öğlen et sote salata nohutlu pirinç pilavı vardı. Pilavdan 2 yk yedim et sitenin etlerini yedim salatayı komple yedim
Akşam fırında balık salata 1-2 dal Özil turşusu yedim. Su 1 lt bile yok.
Yemekten sonra lesli 1 mil yaptım
Akşam acayip bir baş ağrısı ve bulantı yaşadım. İlaca rağmen geçmedi. Şimdi daha iyiyim çok şükür 🥰

Canım aralıklı oructa ara öğün var. 2 ana öğün arası ara öğün yapabilirsin. Mutsuz etme kendini.

Şuan 8-16 yapıyoruz biz. 16 saat açlık 8 saat yeme süresi (tabii sürekli değil 😅😅)

Bende tunik istiyorum aynen pantolon üstüne

Bu diyeti detaylı inceledinmi? Çok bunalmış gördüm seni

Olabilir. Bunu kendine eziyete çevirme. Vücudumun buna ihtiyacı vardı de. 1 tabak yerine 2 kaşık ye😍
Sanada anlatmayim artık yıllardır uzman olduk

Hayırlı olsun canım 🥰

Bende haşlanmış sevmiyorum ama rafadan güzel oluyor bide yumurta salatası severim. Geçen nette tencereyle su kaynatti kepçeyle kaynar su alıp içine yumurta kırdı çok hoş oldu görüntüsü ama yinede haşlanmış yumurta

Ayy bugün iyileşirler İnşallah ilk günden aklın kalmasin

Canım yeni deneyimleri dene. Vazgeciyorsan sana uymadığı için vazgeç ama dene 😍
Belki motivasyonunu artırır
Arkadaşım 5-5 diyetiyle epey kilo vermişti mesela. Uzun vade deyapti hemde

Hoşgeldin. Belli bir liste varmı? Diyetisyen filan

Hoşgeldin 🥰
Kendini anlatsana
Varmı bir liste program 😍

Hadi Allah kolaylık versin 🥰
Tamam canım şu 5 5 neymis bir arastirayım🤗

Hoşbuldum Kızlar🥰
Hoşgeldiniz 🤗 benimde 10 aylık kızım var birlikde veririz insaAllah.
Merhaba kızlarr
Hadi inşaAllah ben bu gruba ilk girdigimde 25 kilo vermistim.100 den 75 e . Dogumdan dolayı 85 de kaldım kendimi yine bu grupda buldum. Beraber veririz umarım 🤗

Selâm ilk günün sonucu -900 ödem atımı oldu
1670322766519.webp

Back
X