Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sürekli link paylaşır oldum;ama kendim araştırdığım ve bulduğum şeyleri siz de görün bilin istiyorum kaydirigubbakcemile Telkin yoluyla da zayıflama bu iştah patlamasını engelleme,kendine inanma vb vs konularla ilgili bir şeyler araken buldum..sempatiksalakcinni Etkilidir,değildir bilemem;ama denemekten ne zarar gelir ki gelmez değil mi?? aklinialirimsmile siteyi bir inceleyin derim,buyrunn Linki kaldırdım;ama özelden mesajla isteyen olursa gönderirim ;))

badem bana da link verirmisin?

hepinizee iyi geceler hanımlar bu haftada gelemedim tatil dönüşü dişimi çektirdim bahsetmişimdir ancak apse yapt ağzımda kocaman bir şişlikle geziyorum ve çok ağrıyooo:(:(

yarın listeyi ben tutuyorum yena tatilde olduğu için bilginiz olsun haftalık yaptığınız egzersiz sürelerini toplam rakam olarakda bildirirseniz seviniriz affınıza sıınarak listeyi yarın geç saate asabilirim sabah doktora gidicem bilginiz olsunn hepinize iyi geceler

Cokkkk gecmis olsunn Secil !! Dis agrisi cok fena oluyo bilirimmm :sinifsinif:

Ben de tartıda 87yi gördüm zemuszemus salıdann bu yana 300 gr almış;ama dünden bu yana 200 gr vermişim zemuszemus

Tabi yemediklerimi;ettiğim hareketleri de unutmamak gerek hayalci :1: çok sağol buarada darısı tüm fazlalıkların başına;Gitsin kilolaRR!!:sm_cool::teytey::dance:hihoyyyt

Bademcim hareket etmeyi hiç bırakma o zaman biliyosun bırakınca bi de yemeye başlarsan o zaman iki katı geri geliyo kilolar, yani hareketi hep devam ettirmenin çok önemi var!:nazar:

bilmem mi bilmem mi;hareket etmediğim zaman zaten vicdanımın sesi vırvırvırvır hiç susmuyor alsanaalsanasmile
Bademcim hareket etmeyi hiç bırakma o zaman biliyosun bırakınca bi de yemeye başlarsan o zaman iki katı geri geliyo kilolar, yani hareketi hep devam ettirmenin çok önemi var!:nazar:

Back
X