Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ya da aromalı olanları kulanabilirsiniz kızlar şeftalili yeşil çay mükemmel..geçen gün yaseminli kullandım onu da sevdim

Ben şeftalili lipton form içiyorum güzel;ama karışık bitki çayı yeşil çay hiç yok içinde..Yeşil çayın böyle çeşitlisini de görmedim hiç görsem alırım belki onu da denememiş olmayayım die kafamçokkarıştı

Ben şeftalili lipton form içiyorum güzel;ama karışık bitki çayı yeşil çay hiç yok içinde..Yeşil çayın böyle çeşitlisini de görmedim hiç görsem alırım belki onu da denememiş olmayayım die kafamçokkarıştı

yeşil çayın da böyle güzel aromalıları var sade içemeyenler için..dene bence de tatlımzemuszemus

gingkolu veya tarçınlı karanfilli yeşilçayı tavsiye edebilirim. ikisi de çok güzel. yeşilçayın o kötü kokusu yok bunlarda .

gingkolu veya tarçınlı karanfilli yeşilçayı tavsiye edebilirim. ikisi de çok güzel. yeşilçayın o kötü kokusu yok bunlarda .

Evde bolca çubuk tarçın ve karanfil var zaten,canım sağolsunkaydirigubbakcemile3 Onlardan koysam sadesine olur bence..Denemek gerek..Söylenen tüm yöntemleri denesem zaten bir paketi biter yeşil çayın alayım bari yerimseniben Sağolun içemeyen tüm insanlarımıza seçenek oldu bunlar çeşit çeşit..:lepi:

Allah'ım nasıl unuturum bugün öğle yemeğim,yani öğle yemeği niyetine yediğim şey MAGNUM beyazdı aklinialirimsmile Günler ve günlerdir özlediğim lezzete sonunda kavuştum ki ne mutlu bana :icecream: Şimdi de akşam yemeği olarak sarma yiyorum;ama 7.yi yedim tıkandım,yemeğe başlamadan önce içtiğim iki bardak sudan herhalde galuba sanursam..sırnaşık şey

Tombişim sen de boş gezenin boş kalfası olaraktan sürekli burdasın sanırım kaydirigubbakcemile5 Bendensin aklinialirimsmile

ben öyle az buz degil... tam tamına 116 kiloyum.. 120 ydim yakın zaman kadar.. nasıl olduysa 116 çıkıyorum... acilen kilo vermem gerkiyor... tüm hayatımı etkiliyor bu durum feci şekilde... ihtiyacım olan benim gibi 120 kilolardan normal kilosuna dönmüş arkadaşlar varsa başırı öyküleri ve destekleri, tavsiyleri....lütfen destek istiyorum... hiç takatim yok yeniden başlamaya, ve başlayamadıkça dibe çöküyorum...mafoldumben:kedi:senağlama

ben öyle az buz degil... tam tamına 116 kiloyum.. 120 ydim yakın zaman kadar.. nasıl olduysa 116 çıkıyorum... acilen kilo vermem gerkiyor... tüm hayatımı etkiliyor bu durum feci şekilde... ihtiyacım olan benim gibi 120 kilolardan normal kilosuna dönmüş arkadaşlar varsa başırı öyküleri ve destekleri, tavsiyleri....lütfen destek istiyorum... hiç takatim yok yeniden başlamaya, ve başlayamadıkça dibe çöküyorum...mafoldumben:kedi:senağlama

sadece beyinde bitiyor.yemin ederim ben 2 aydır diyet yapabiliyosam herkes yapar.sadece karar verip kalpten isteyeceksin.bak benim başarı öyküm falan yok ama ben son 3 senedir falan ilk kez 2 li rakamları gördm.2 aydır devam ediyorum.ve ben doğdugumdan beri hep şişkoyum.
sadece inanmalısın.başarı öyküleri var sitede.gir oku tatlım.talin in başarı öyküsü var çok motive edici.yani diğerleri de öyle ama hani fazla kilodan düşme yönünde diyorum.buraya takıl hep.cuma yarışmalarına katıl.inan çok motive oluyosun.inan kilo evrmek zor değil.yerimseniben

Evi yeniliyoruz zemuszemus Fayans seçtik sengözlerimebaksanab Mutfak yeşil,banyo lila,balkon mavi-gri boshayallersmile Ah bir bitse..

aman ev yenilemek boya fayans demeyin bana suan disari boyasina basladik sukur burda bana pek is dusmuyorda gotur getirlerdeyim iste.sizede hayirli olsun kolay gelsin.

Back
X