Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok sağolun kızlar...

Evet canım..:)))

alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Kıyamam ben ikinize..Sağlıklı,huzurlu ve mutlu yıllar oğluna...
sağol canım teşekkürler...opuyorumnanaktan

Hoşgeldin nursena,
Allah analı babalı büyütsün...

Ben hala göremiyorum...
:roflol: :roflol:

:roflol::roflol::roflol:

yağmurgözlü sen saç dökülmesi için bir şey yazmıştın hatırlıyormusun...?

Tekrar yazarmısın canım..Dışarı çıkıcam alıp denemek istiyorum...

Efett yine ben opuyorumnanaktanYeni bebis hayırlı,askerimizin de yolu bahtı açık olsun Rabbim yar ve yRdimcilari olsun cümlesinin. Kıslar ben sabahtan elma kası kurunu içtiğimi söylemiştim. Ayrıca keten tohumu ve yesilcayin tbletine başladım. İnanılmaz kendimi tok hissediyorum acep hangisinin etkisidir. 1 tane galetayi zor yedimbilmiyorumkismile

yenacım maşallah oğluşuna çok tatlı inşallah benim kızımda büyür biran önce bu mızmızlıkları geçer........
nursena gözünaydın bebişini kucağına almışsın güle güle büyüt bebeişini çevreden gelen laflara aldırma benide yedirdiler ama kızım yine emmedi hatta ben vereceğime 4 kilo aldım doğumdan sonra

badem harika bir ara öğünün olmuş hakikattende canım

bende pazardan geldim ve elma ve kayısımı aldım inşallah akşama suya koyuyoruım
bugün kv evde heralde leslie ile yürüyebilirim uzun bir aradan sonra kızıma baksın bende sporumu yapayım

kolay gelsin canım kaydirigubbakcemile2

bayanssulusmile sağolasın pek kolay gelmedi ama yyaa..Koşu bandı takıldı kaldı yürüyemedim onunla..Leslie'nin 5 milini yapem dedim ilk mili zor yaptım,yavaş olsun bari diye 2 mile geçtim onun da ilk milinden sonra ttııkk kaldım..bilmiyorumkismile

yenacım maşallah oğluşuna çok tatlı inşallah benim kızımda büyür biran önce bu mızmızlıkları geçer........
nursena gözünaydın bebişini kucağına almışsın güle güle büyüt bebeişini çevreden gelen laflara aldırma benide yedirdiler ama kızım yine emmedi hatta ben vereceğime 4 kilo aldım doğumdan sonra

bugün kv evde heralde leslie ile yürüyebilirim uzun bir aradan sonra kızıma baksın bende sporumu yapayım

Benm de elmalar geldi,kayısı da abim alacak inş yarın içirik beraber yerimseniben Öğün bence de süperdi,yarın da ondan yerim ben kesin çok seviyorum çookk:asigim:

merhaba kızlarrr günayadınnn...

yeni uyandm daa...:))
kahvaltımı mikemmel bi şekilde yaptım...
1 domates
1 salatalık...
1 dilim kepek ekmek üzerine acı ezme
ve 1 kibrit kutusu beyaz peynir...

:))

şimdi 50 tane göbek eriten mekik vee

2.5 litre su tüketimine başlıyorum.....

herkese merhaba bu arada;)

ayy alemsin kıs nursena anlaşıldı senin adam oğlan olana kadar boş bırakmayacak seni...:roflol::roflol::roflol:ebru şallı hee hiç sevmem kendilerini kadın doğuracak nerdeyse ama karnı sanki yemeği fazla kaçırmışta şişkinlik yapmış gibi...ben hamileyken ayaklarımı göremiyordum...:roflol::roflol::roflol:
valla bizim meslekte zor oğlan olması stressiz olacakmış adam yaparkene eee meslekte asker olunca helede doğudayızz cııııkk çoookk zor bi ihtimal oğlan olmasııı:))))

B]

Hoşgeldin nursena,
Allah analı babalı büyütsün...

Ben hala göremiyorum...
:roflol: :roflol:

tesekkür ederimmm aminnn yenacım ayak görme konusuna gelince eğer çıplakken asker duruşu gibi durup parmak ucunu görüyosan normalmiş kilo şimdi herkez yapacak bunu hee biyerde duymuştum ayağını gören varsa buraksın diyeti:))))
yok kıs yemiyorum da gelince napacam bakalım...10 gün önceden siparişler başladı..buraya yazmıyım şimdi emziriyosun canın falan çeker...günaha girmiyim şekerim...:1::1::1:
aman yazmasanda anadık zaten yaprak sarma mantııı fixs erkeklerin 1 numara yemeği su böreği takip ediyodur neyse günaha daha fazla girmeyelim benim yerime senin canın çekecek
Efett yine ben opuyorumnanaktanYeni bebis hayırlı,askerimizin de yolu bahtı açık olsun Rabbim yar ve yRdimcilari olsun cümlesinin. Kıslar ben sabahtan elma kası kurunu içtiğimi söylemiştim. Ayrıca keten tohumu ve yesilcayin tbletine başladım. İnanılmaz kendimi tok hissediyorum acep hangisinin etkisidir. 1 tane galetayi zor yedimbilmiyorumkismile
teşekkür ederim tabletimi çıkmış yeşil çayın miğdeye zarar vermesin nası bişey kiii???

valla öle aman psikolojikmen sanki annelik yapamıyosun derlermiş gibime geliyo napayım öle yada böle büyüyolar olan hep annelere oluyo banda yazık 32 yasında 91 kilo her yanı pötlemiş çocuk ayaklandığında peşinde koşamıcak hale gelicem kilo almaya devam edersem

AMİNNNNNNNNN....sağolasın...
valla bizim meslekte zor oğlan olması stressiz olacakmış adam yaparkene eee meslekte asker olunca helede doğudayızz cııııkk çoookk zor bi ihtimal oğlan olmasııı:))))

öylemiymiş baksen ben bunu bilmiyordum...benim boyu devrilesicenin ne kaddan geniş olduğunu bir kez daha anlamış oldum... :roflol::roflol::roflol: 13 yıl boyunca hiçççç üzmedi kendini hiçç stres yapmadı...

kızlar yarın akşam tatile gidiyoruz dolayısıyla yarından itibaren yokum. cuma tartı yarışmalarından da izin istiyorum sizden. ve hemen şimdi seçile özelden mesaj atıyorum

Nursenacim yeni bir şey değil bu tablet ketentohumu ve yeşil çay 2 si bir arada eczanelerde satılıyor 20tl fiyatı babama vermişti Dr U bende kullanmıştım kısa bir donem. Gecen aksam aklıma geldi ben yesil çay i̇cemiyorum. Bu yüzden alternatif olur diye sadece zayıflama ile ilgili değil kolestrol seker duzenliyici vs ama senin bebisin var Dr a sormadan alma bence:emir_bebek:

Geldim;ama gidiyorum hemen çok fena yatıp uyuyasım var,mideme bir ağırlık çöktü ki sormayın öğle yemeğini fazla kaçırdım sanırım..Yatmazsam duramayacağım çok fena oldum:çok üzgünüm:

Geçmiş olsun tatlım...
Ben bu yıl karpuz yediğimde midem öyle oluyor...

Derincim bende bugün 50 dk. yürüdüm...Oğlanı uyuttuktan sonra sıcak dinlemedim şapka takıp çıktım...ama okadar hamlaşmışımki..
Çok zor geldi...

Artık dikkat edelim tamammı..

kızlar yarın akşam tatile gidiyoruz dolayısıyla yarından itibaren yokum. cuma tartı yarışmalarından da izin istiyorum sizden. ve hemen şimdi seçile özelden mesaj atıyorum

İyii tatiller....

yenacım Allah nazarlardan korusun maşallah çoookkkk şeker bi oğluşun var...:)))):ecrin_bebek:

bu arada başarı sayfama yazanlara yeniden teşekkür ediyorum efem...:))))))))))olumunekankayizsmile

elma kayısı kürünü yapanları okudum umarım benden de çok faydasını görürsünüz kızlar... aksatmadan devam bir müddet sonra daha da etkili olacak:)))

nursena tebrikler maşallah:))))))))

baharım aynen devam şekerüüümm benüüümmm:)))

kaydirigubbakcemile5

carnivale sabah sabah çekilmicek kadar iğrenç bişşi deilse ben de başlayım diyorum.kilo vermem iice yavaşladı.eskiden hergün en az 300 gr gidiodu.şimdi 100 gidio sinirim bozuldu artık.hızlandırır mı ki kilo vermemi.

carnivale sabah sabah çekilmicek kadar iğrenç bişşi deilse ben de başlayım diyorum.kilo vermem iice yavaşladı.eskiden hergün en az 300 gr gidiodu.şimdi 100 gidio sinirim bozuldu artık.hızlandırır mı ki kilo vermemi.

çekilmeyecek bir şey değil asla bence bir dene canımcım:))) kilo vermeni de hızlandırır umarım yağdan çok veriyorsun bir de ama elbette düzenli bir şekilde devam etmek lazım bir de kabızlık falan kalmıyor... kaydirigubbakcemile5 hem bi hızlanacak bi yavaşlayacak kilo vermemiz tatlım bozma moralini lütfennn:)))olumunekankayizsmile

yok cnm ya bozma değil de eskiden daha iyiydi.:) yine hızlanır biliyorum da aslında kendime kızıyorum.leslie den de sıkıldım.şimdi başka birşey buluyorum. zumba power diye birşey buldum.dans eder gibiymiş.ona bakıcam.duyan varmı ki bu arada.:1:

yok cnm ya bozma değil de eskiden daha iyiydi.:) yine hızlanır biliyorum da aslında kendime kızıyorum.leslie den de sıkıldım.şimdi başka birşey buluyorum. zumba power diye birşey buldum.dans eder gibiymiş.ona bakıcam.duyan varmı ki bu arada.:1:

yok duymadım canım ben ama keyifli bir şeye benziyor :1:

Back
X