Yav kızlar bir lavman muhabbetidir gidiyor onu anladıkda gerisi ne onu anlamadım.Bende istiyom yapmayı bide anlayabilsem.Lavma olayı basit onda korkulacak bişey yok ya abartmayın.Doğumdan önce mutlaka yaptırıyorlar zaten.Lavma acı veren,korkulacak bişey değil ha eğer kendin yapmıyosan bir başkası yapıyorsa kötü yani psikoloji mi kalır o zaman insanda. Bip lenmeyecek şekilde anlatayım. Hani saç boylarının şişeleri varya pilastik ucu sivri saçımızı boyuyoruz. İşte onun içinde su var sadece ve o şişenin ocunu saçına değil de kaydirigubbakcemile3 popona sokup suyu oraya boşaltıyosun 2-3 seferde tabiki tuvalette yapmanız lazım çünkü sıkmanızla birlikte ishal giderek bağırsaklarınız boşalmış oluyo. Bu kadar basit ya kendiniz yapacaksınız zaten. Offf ben bu konuyu aydınlattım bir Allahın kuluda geri kalanını anlatsın yani ne yicez,ne zaman yicez falan fıstık... Hadi kızlar ya....
gerçi herkes farklı bişey söylüyorya insanlarda neye inancaklarını şaşırıyor gerçekten ama ben bunu yaptıran birkaç kişi var onlarda çok öneriyor kozmik beden demizliğini emes hastası olupta bu beden temizliğiyle ayağa kalkan bile var yani o yüzden ben buna çok inanıyorum. aslında bu işi şuna benzetiyorum ben tadilattan çıkmış bir evi önce uçtan uca temizlersin sonra da nnormal temizlik yaparsın ya onun gibi yani ben yine bunu yapmaya çalışıcam sonrada diğer doktorun dediği gibi yaparım. önce vücudumu temizlemem lazım yerimseniben
evet canım bu şekilde sorun yok zaten ama benim yaşadıklaımı anlattım işte
aklına geldikçe bayram temizliği bahar temizliği aman dip köşe genel temizlik demezsen 1 defaya mahsus sakıncası yok bence:)
hani şu yiyip yiyip pişman olup kusanlar gibi bi süre bağımlılık yapmasın da:)
hay ağzını öpiim yaf sabahtan beridir bunun kötü bişey olmadığını söylüyom ama zaten en zahmetsizi de bence o ama bende ne yenifr ne yenmez bilmiyom yaf biraz daha araştırıcam ona göre burda yazarım galiba bonus ben yaptım çok rahatladım demişti ama oda yok ortada :1no2: neyse ben araştırayım. bence çok gerekli bişey bu kozmik beden temizliği kilo vermedede etkili oluyormuş yahuu duyduğumda çok şaşırmştım:1shok: neyse ben biraz daha bakınayım Şeniz
canım iyiyim cok şükür iyi gidiyor mutluyum valla. hiç böyle diyet yaptığımı hatırlamıyorum senağlama sevincimden AĞLAMAK İSTİYORUMsenağlama
Ay bu zormuş ya ben vazgeçtim.Bir kere aç bile dururum ama kahvesiz aslaaaaaa.....
Zahmetli bir iş yaaaa..
Burda yazıyo....Ahmet Maranki Kozmik Beden temizliği ile 10 yaş gençleşmenin yolları-MUCİZE İKSİRLER
vay be ne kahveymiş be adama koca boşattırır herhalde kaydirigubbakcemile3 bende araştırdım bakalım kararsızım hem çok iyi hemde çok zahmetli bişeymiş yaf bilmemki bir kere falan zannediyordum ama her akşam yada sabah biraz fazla bence bilmem ki napiim neyse o gün gelsinde karar veririm ama bunu eşimlede konuşmam lazım bakiim o ne dicek bu işe :1shok:
Kız Allah iyiliğini versin, kocanla ne alakası var ya ona yapmıcan kendine yapıcan :roflol:
Seçilim sen naparsın? Cimcimem nirelerde be yaw... 3 haftadır cumaları kaçıyo yaaa onsuz tadı çıkmıyoki kilo bildiriminin, azarlayacak, kaydirigubbakcemile3bağıracak ki tadı çıksın demi ama :roflol:
eee çitolüm azarlar bu haftada :roflol:
Çitolüm bu arada ben şimdiden kilo bildirimimi yapayım yarına ölürüm mölürüm ne me lazım söyliyeyimkaydirigubbakcemile3. tam tamına 81 kg. yani 3 kilo verebilmişim ama görünüşe göre ilk 3 e giremeyeceğim senağlama
off kızlar ben diyete başladım ama sanırım uygulayamıyorum kilo verceğime aldım sanki çok moralim bozukkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?