İnşallah yaaaaakaydirigubbakcemile5
bazen yeme isteğim çok fazla oluyor ve o zaman çok sinirleniyorum
ama kilo vermeliyim verecemde biraz ağır olur sadecenekaydirigubbakcemile2kararlıyım
benim de aranıza katılmam lazım ama nedense bir rahatlık var,bir türlü başlayamadım şu diyete.emzirmiyorum da.üstelik sağlık problemi nedeniyle kilo vermem gerek.kıyafetlerim olmuyor.neden çok.
bir ara eşimle tartışırken yemin ediyorum bir gram bile zayıflamıcam demiştim :) sanırım sözümün eriyim :)
Günaydın kızlar seçilim,bonusum öpüyorum sizi.Öylesine bakmaya gelmiştim kaçıyorum sonra gelirim tekrar mucckkk
seni motive manyağı yaparım nen :jeyyar:
agırt kilo vermek daha saglıklı biliyosuunİnşallah yaaaaakaydirigubbakcemile5
bazen yeme isteğim çok fazla oluyor ve o zaman çok sinirleniyorum
ama kilo vermeliyim verecemde biraz ağır olur sadecenekaydirigubbakcemile2kararlıyım
akşama ne yiyorsunuz bayanlar.......
arada olur aşkım ne dövmesi asıl idama mahkum olan benimmmm ya offf sabah güzel yedim sonrada bi çikolata isteği başladı aman 1 paket form limonlu bisküvi yedim limonlu valla tadı güzelde calorisi tabi vardır ne kadarda form yazsada sonra kociş sen yufka ekmek al gel 1 tane yedim valla yemeğe bana bana of ya ölüyüm ben delircem o kadar aç kal acayipp oldum bugün ben senağlama masa ortada toplayamıyom gördükce ağlıyasım geliyo
valla ben hava ve su yicem götürdüm dünyayı bugün cokacimcoook senağlama senağlama
Hoşgeldin aramıza canım, emin ol kilo vermek için en iyi yeri seçtin. Herkes kafasına göre bişeyler yapıyor belli bir listeye uymuyoruz, vaktin varsa geçmiş sayfaları oku, hem bizler hakkında fikir sahibi olursun, hemde hepimizin neler yaptıkları, neler yedikleri hakkında bilgi sahibi olursun. Kolay gelsin şimdiden...
çitolüm, diğer gacılar naparsınız?????
kız bugün 1 nescafe ile kahvaltı etmiş bulunuyorum, öğle yemeği olarak 1 muz ve 5 ceviz o kadar. Heee bu arada 1 tanecik küçücük ev yapımı kağıtta kakaolu kek yedim kaçamak olarakAkşam yemeğindede tavuk ve salata yicem.
Hoşbulduk hayatım inan sabahtan beri okuya okuya hepsi birbirine karıştı:bbo:
Ama iyi zaman geçirdim doğrusu
merhaba herkese eve gelirgelmez kendimi bilgisayara attım:)) diyetisyene gittim cok mjutluyum 85.400cıktım,1kilo 600gram yagdan gitmiş buhafta hep yagdan vermişim yuppiiiiiiiiiiiiii:)))çok mutluyumm:)))öpüyorum hepinizi.
ablacımmmmm..çok özür diliyorum senden...eşimle çok acayip bi kavgaya giriştik...tlf da başladı eve kadar devam etti.....kafam çok karışıktı....nolur kusura bakma...ay düşünün dayanamadım adamın kafasına kültablasını fırlattım...neyse isabet etmedi Allah tan....[/QUOTE]
valla geçmiş olsun iyi sıyırmış adam ama
kesin haketmiştirr kaydirigubbakcemile3
[quote="zeynep2630, post: 5981373"]merhaba herkese eve gelirgelmez kendimi bilgisayara attım:)) diyetisyene gittim cok mjutluyum 85.400cıktım,1kilo 600gram yagdan gitmiş buhafta hep yagdan vermişim yuppiiiiiiiiiiiiii:)))çok mutluyumm:)))öpüyorum hepinizi.[/QUOTE]
aferin kızz sana bu azimle gidersen duvar direk ne varsa delcen senn :roflol:
[quote="blacksiya, post: 5981480"]ya ıyıymıs bak ılk defa senden duydum ızmırde de bulmak lazım saol canım ya[/QUOTE]
sen nasıl oldun cnm haber varmı tahlilerinden a.s.
aferin kızz sana bu azimle gidersen duvar direk ne varsa delcen senn :roflol:
sen nasıl oldun cnm haber varmı tahlilerinden a.s.
sorma hayatımda hiç bu kadar çileden çıktığımı hatırlamıyorum ben ya...aklımı oynatıcaktım..kendimden korktum valla....baktı delirdim ne yapacağını şaşırdı tabi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?